שאלה לגבי התקנת טלוויזיה על קיר ע״י מתקינים של ח.י
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שלום לכולם.
יש לי טלוויזיה 65 אינץ׳ של LG דגם B9 משנת 2019 שהותקנה על ידי המתקינים של ח.י כולל מתקן קירי שהם סיפקו.
רכשתי עכשיו טלוויזית LG בגודל 65 אינץ׳ מדגם C4 שנת 2024 וביקשתי בזמן התשלום שיתקינו לי אותה על הקיר.
התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שהמתקינים של ח.י לא יתקינו לי אותה על המתקן הקיים אלא אני צריך לפרק את המתקן הקיים והם ירכיבו מתקן חדש, למרות שהמתקן הקיים מתאים מבחינת מרחק ברגים.
למישהו יש מידע לגבי זה? האם באמת אני צריך לפרק את המתקן הקיים או שיתקינו לי עליו?
תודה מראש.
יש לי טלוויזיה 65 אינץ׳ של LG דגם B9 משנת 2019 שהותקנה על ידי המתקינים של ח.י כולל מתקן קירי שהם סיפקו.
רכשתי עכשיו טלוויזית LG בגודל 65 אינץ׳ מדגם C4 שנת 2024 וביקשתי בזמן התשלום שיתקינו לי אותה על הקיר.
התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שהמתקינים של ח.י לא יתקינו לי אותה על המתקן הקיים אלא אני צריך לפרק את המתקן הקיים והם ירכיבו מתקן חדש, למרות שהמתקן הקיים מתאים מבחינת מרחק ברגים.
למישהו יש מידע לגבי זה? האם באמת אני צריך לפרק את המתקן הקיים או שיתקינו לי עליו?
תודה מראש.
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
כן, אבל נאמר לי שהם צריכים ״קיר נקי״. ז״א שאני צריך להוריד את הטלוויזיה מהמתקן ואז לפרק את המתקן. כמובן שלהוריד את הטלוויזיה לבד אני לא יכול ואני צריך לפחות מישהו נוסף. אז למה להעביר אותי את כל דרך החתחתים הזו כדי לנסות לגבות ממני עוד כסף? יש כבר מתקן שהיבואן התקין ומאושר על ידו, מרחק הברגים מתאים והטלוויזיה החדשה אפילו שוקלת כמעט 10 קילו פחות מהקודמת.
מה שיקרה בטח שהם יגיעו אלי וכדי ״לעזור״ לי להוריד את הטלוויזיה ולהוריד את המתקן הקיים הם יגבו ממני תשלום נוסף, ויגידו שהם עושים לי טובה.
מה שיקרה בטח שהם יגיעו אלי וכדי ״לעזור״ לי להוריד את הטלוויזיה ולהוריד את המתקן הקיים הם יגבו ממני תשלום נוסף, ויגידו שהם עושים לי טובה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
מנסיון רב פעמים עם המתקינים של ח.י - במקרה ומתקן התליה מתאים למסך החדש הם יותר מיסכימו לחסוך להם ולך עבודה.
אם העסקה כוללת מתקן תליה אז ישאירו לך גם את המתקן החדש באריזתו.
אם העסקה כוללת מתקן תליה אז ישאירו לך גם את המתקן החדש באריזתו.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
הניסיון שלי זהה בשתי התקנות (בתנאי שהמתלה מתאים)01/07/2025 16:00sigamore כתב: מנסיון רב פעמים עם המתקינים של ח.י - במקרה ומתקן התליה מתאים למסך החדש הם יותר מיסכימו לחסוך להם ולך עבודה.
אם העסקה כוללת מתקן תליה אז ישאירו לך גם את המתקן החדש באריזתו....