שאלה לגבי התקנת טלוויזיה על קיר ע״י מתקינים של ח.י

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
adidas1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.

יש לי טלוויזיה 65 אינץ׳ של LG דגם B9 משנת 2019 שהותקנה על ידי המתקינים של ח.י כולל מתקן קירי שהם סיפקו.

רכשתי עכשיו טלוויזית LG בגודל 65 אינץ׳ מדגם C4 שנת 2024 וביקשתי בזמן התשלום שיתקינו לי אותה על הקיר.
התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שהמתקינים של ח.י לא יתקינו לי אותה על המתקן הקיים אלא אני צריך לפרק את המתקן הקיים והם ירכיבו מתקן חדש, למרות שהמתקן הקיים מתאים מבחינת מרחק ברגים.

למישהו יש מידע לגבי זה? האם באמת אני צריך לפרק את המתקן הקיים או שיתקינו לי עליו?

תודה מראש.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

אם המתקן מתאים תוריד את מה שיש ותתלה את החדשה הכול חארטה רוצים עוד 300 שקל התקנה . נביא להם 300 זבבונים אולי
Sony 1040
Monitor mass

adidas1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

כן, אבל נאמר לי שהם צריכים ״קיר נקי״. ז״א שאני צריך להוריד את הטלוויזיה מהמתקן ואז לפרק את המתקן. כמובן שלהוריד את הטלוויזיה לבד אני לא יכול ואני צריך לפחות מישהו נוסף. אז למה להעביר אותי את כל דרך החתחתים הזו כדי לנסות לגבות ממני עוד כסף? יש כבר מתקן שהיבואן התקין ומאושר על ידו, מרחק הברגים מתאים והטלוויזיה החדשה אפילו שוקלת כמעט 10 קילו פחות מהקודמת.

מה שיקרה בטח שהם יגיעו אלי וכדי ״לעזור״ לי להוריד את הטלוויזיה ולהוריד את המתקן הקיים הם יגבו ממני תשלום נוסף, ויגידו שהם עושים לי טובה.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #4 

מנסיון רב פעמים עם המתקינים של ח.י - במקרה ומתקן התליה מתאים למסך החדש הם יותר מיסכימו לחסוך להם ולך עבודה.
אם העסקה כוללת מתקן תליה אז ישאירו לך גם את המתקן החדש באריזתו.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8253
נתן תודות: 412 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #5 

01/07/2025 16:00  
sigamore כתב:
מנסיון רב פעמים עם המתקינים של ח.י - במקרה ומתקן התליה מתאים למסך החדש הם יותר מיסכימו לחסוך להם ולך עבודה.
אם העסקה כוללת מתקן תליה אז ישאירו לך גם את המתקן החדש באריזתו.
...
הניסיון שלי זהה בשתי התקנות (בתנאי שהמתלה מתאים)

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”