הוצאת סאונד מהרמקולים ברסיבר ובטלוויזיה במקביל
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי את ה g5 lg החדשה שמחוברת בכניסה hdmi 1 ליציאת רסיבר AV דנון 4700 . אחת הכניסות לרסיבר הוא סטרימר nvidia shild pro 2019 דרכו אנע מזרים סטרימינג . מה שקורה שאני שומע מצויין ברמקולים שמחוברים לרסיבר אבל ברמקולים של הטלוויזיה לא שומעים כלום באותו זמן . יש רעיונות למישהו למה זה קורה ? שיחקתי בכל ההגדרות שאני מכיר אבל בלי תוצאות שומעים רק ברמקולים שמחוברים לרסיבר ולא באלו של הטלוויזיה .
יש למישהו רעיונות ??
יש למישהו רעיונות ??
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
זה ברור לי אני שומע דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר בלבד אבל לא מבין למה אין מעבר סאונד סימולטנית גםצליציאץ ה hdmi של הרסיבר. לדעתי זו מגבלה מכוונת , לא יודע.28/06/2025 19:39dudis כתב: האיכות של הרמקולים החיצוניים ושל הטלוזיה לא באותה רמה ולא נראה לי שיש כיול לזה , בסוני אני יודע שאם אתה לוקח את המערכות שלהם יש כבל דיגיטלי נוסף שמחברים והטלויזיה הופכת להיות סנטר , אבל יש כיול של המערכת...
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
השאלה היא למה הרסיבר לא יודע לנתב סאונד גם ליציאת HDMI וגם ללרמקולים שמחוברים אליו במקביל ??28/06/2025 21:33עופרפולק כתב: ברור שלא תשמע ברגע שאתה עובר לרמקול חיצוני יענו הרמקולים של המערכת הרמקול של הטלויזיה לא יעבוד אבל זה לא חדש לך...
אם הסטרימר מחובר לרסיבר, ומהרסיבר מתבצע החיבור לטלוויזיה, אזי את השינוי בהגדרות אתה צריך לבצע ברסיבר, כי הוא זה שמחליט שלא לנתב את האודיו לטלוויזיה. זה יהיה בד"כ בהגדרות של ה- pass through ברסיבר.28/06/2025 18:05haifaboy כתב: שיחקתי בכל ההגדרות שאני מכיר אבל בלי תוצאות שומעים רק ברמקולים שמחוברים לרסיבר ולא באלו של הטלוויזיה .
יש למישהו רעיונות ??...
בהצלחה