שאלה על Hauppauge WinTV PVR 150 ו- XP וכרטיסי PVR אחרים
היי,
הבנת נכון !
"הבלאסטר של ה PVR150 אמור לעשות את העבודה עם כל מכשיר אבל לא תמיד מצליח"
לך יש HOT עם ממיר אנלוגי לכן הבעייה כלל לא נוגעת לך
את אפילו לא צריכה בלאסטר !
הממיר האנאלוגי הוא בסך הכול טיונר היפרבנד אנלוגי שקולט "מהקיר" ומוציא את האות דרך כבל RF בערוץ 3 או 4
כרטיס ה PVR מכיל טיונר אנלוגי היפרבנד מובנה ודרך ה"קיר" יקלוט את כל הערוצים שקולט
הממיר האנלוגי ואולי אפילו באיכות מעט טובה יותר ממה שהממיר האנלוגי (בגלל עיבוד פנימי).
לכן את בכלל לא צריכה בלאסטר הכרטיס יעביר ערוצים בעצמו והוא לא תלוי בממיר האנלוגי שלך בכלל.
כל הבעייות נוגעות לממירים הדיגיטליים שגם קולטים ערוצים נוספים שלא קיימים בממירים האנלוגים ולא ניתן לקלוט אותם ישירות מ"הקיר"
בממיר דיגיטלי תתקבל גם האיכות המיטבית בכל הערוצים ה"רגילים" שכן הם נקלטים דיגיטלית ואיכות התמונה אינה מופרעת מהנחתות הגברות רעשים וכיו"ב (לא שאיכות השידור בארץ של יס והוט היא משהו ,גם בדיגיטלי היא די על הפנים)
לכן מי שברשותו ממיר דיגיטלי יעדיף להקליט מהממיר ולא מהטיונר הפנימי של הPVR ואז הוא צריך בלאסטר.
זה נכון לגבי הוט בלבד לגבי יס - אין שידור אנלוגי בכלל וחייבים ממיר בכל מקרה.
אם תחליפי בעתיד לממיר דיגיטלי אז אני מניח שתרצי להקליט מהממיר ואז כל העניין עם הבלאסטר כן יהיה רלוונטי עבורך.
אז זה הסיפור עם הממירים הדיגיטליים והבלאסטרים:
עם יס בד"כ אין בעיות והבלאסטר משתלט על הממירים שלהם די בקלות
הבעיות צצות עם הממירים הדיגיטליים של הוט אם כי לא עם כולם.
האתר כאן מלא בחומר לגבי העניין
וכדי לחסוך לך חיפוש אסכם לך מה שהבנתי (מכל מה שקראתי ושאלתי)
ואם אני טועה ומטעה אותך הייתי שמח שמישהו בעל נסיון יתקן אותי:
למי שיש יס - אשריו וטוב לו.
למי שיש אחד מה"ממירים הסוררים" של הוט (כמו זה ששאלתי לגביו את רביב) ,
אז ככה:
ה PVR של הופאג יכול להגיע עם סט שלט מקלט ובלאסטר של הופאג או תואם MCE
(ה-MCE-KIT מגיע עם תואם מיקרוסופט.)
# עריכה:
הבלאסטר של הופאג - לא עובד עם ה"ממירים הסוררים" של הוט.
התואם של מיקרוסופט - עשוי לעבוד עם "הממירים הסוררים" הוט (עדיין לא ברור לי בדיוק מתי כן ומתי לא)
יש סט שלט+בלאסטר מקורי של מיקרוסופט שניתן לרכוש בנפרד ללא קשר לכרטיס הPVR בכ 200 ש"ח
זה : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 0&lang=heb
ועם זה אין בעייה ב VMC/MCE וכן גם בכמה תוכנות מדיה סנטר נוספות עם פלג-אין מתאים.
עם USB-UIRT אין שום בעייה עם שום מכשיר! הוא עובד עם כל התוכנות חוץ מ VMC/MCE
---------
זהו - מקווה שעשיתי לך סדר בבלגן.
אמיר
הבנת נכון !
"הבלאסטר של ה PVR150 אמור לעשות את העבודה עם כל מכשיר אבל לא תמיד מצליח"
לך יש HOT עם ממיר אנלוגי לכן הבעייה כלל לא נוגעת לך
את אפילו לא צריכה בלאסטר !
הממיר האנאלוגי הוא בסך הכול טיונר היפרבנד אנלוגי שקולט "מהקיר" ומוציא את האות דרך כבל RF בערוץ 3 או 4
כרטיס ה PVR מכיל טיונר אנלוגי היפרבנד מובנה ודרך ה"קיר" יקלוט את כל הערוצים שקולט
הממיר האנלוגי ואולי אפילו באיכות מעט טובה יותר ממה שהממיר האנלוגי (בגלל עיבוד פנימי).
לכן את בכלל לא צריכה בלאסטר הכרטיס יעביר ערוצים בעצמו והוא לא תלוי בממיר האנלוגי שלך בכלל.
כל הבעייות נוגעות לממירים הדיגיטליים שגם קולטים ערוצים נוספים שלא קיימים בממירים האנלוגים ולא ניתן לקלוט אותם ישירות מ"הקיר"
בממיר דיגיטלי תתקבל גם האיכות המיטבית בכל הערוצים ה"רגילים" שכן הם נקלטים דיגיטלית ואיכות התמונה אינה מופרעת מהנחתות הגברות רעשים וכיו"ב (לא שאיכות השידור בארץ של יס והוט היא משהו ,גם בדיגיטלי היא די על הפנים)
לכן מי שברשותו ממיר דיגיטלי יעדיף להקליט מהממיר ולא מהטיונר הפנימי של הPVR ואז הוא צריך בלאסטר.
זה נכון לגבי הוט בלבד לגבי יס - אין שידור אנלוגי בכלל וחייבים ממיר בכל מקרה.
אם תחליפי בעתיד לממיר דיגיטלי אז אני מניח שתרצי להקליט מהממיר ואז כל העניין עם הבלאסטר כן יהיה רלוונטי עבורך.
אז זה הסיפור עם הממירים הדיגיטליים והבלאסטרים:
עם יס בד"כ אין בעיות והבלאסטר משתלט על הממירים שלהם די בקלות
הבעיות צצות עם הממירים הדיגיטליים של הוט אם כי לא עם כולם.
האתר כאן מלא בחומר לגבי העניין
וכדי לחסוך לך חיפוש אסכם לך מה שהבנתי (מכל מה שקראתי ושאלתי)
ואם אני טועה ומטעה אותך הייתי שמח שמישהו בעל נסיון יתקן אותי:
למי שיש יס - אשריו וטוב לו.
למי שיש אחד מה"ממירים הסוררים" של הוט (כמו זה ששאלתי לגביו את רביב) ,
אז ככה:
ה PVR של הופאג יכול להגיע עם סט שלט מקלט ובלאסטר של הופאג או תואם MCE
(ה-MCE-KIT מגיע עם תואם מיקרוסופט.)
# עריכה:
הבלאסטר של הופאג - לא עובד עם ה"ממירים הסוררים" של הוט.
התואם של מיקרוסופט - עשוי לעבוד עם "הממירים הסוררים" הוט (עדיין לא ברור לי בדיוק מתי כן ומתי לא)
יש סט שלט+בלאסטר מקורי של מיקרוסופט שניתן לרכוש בנפרד ללא קשר לכרטיס הPVR בכ 200 ש"ח
זה : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 0&lang=heb
ועם זה אין בעייה ב VMC/MCE וכן גם בכמה תוכנות מדיה סנטר נוספות עם פלג-אין מתאים.
עם USB-UIRT אין שום בעייה עם שום מכשיר! הוא עובד עם כל התוכנות חוץ מ VMC/MCE
---------
זהו - מקווה שעשיתי לך סדר בבלגן.
אמיר
נערך לאחרונה על ידי amir_b ב 03/10/2007 18:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: המשך usb-uirt
עובד מצויין עם ממיר של THOMSON (לא זה שיש לך)amir_b כתב:היי,
הבלאסטר של הופאג - לא עובד עם הוט.
אמיר...
קוד 0313 בקטגוריה SATLITE ותת קטגוריה THOMSON
עד כמה שאני יודע, גם הוא עובד עם הממיר הנ"ל.amir_b כתב: התואם של מיקרוסופט - עשוי לעבוד עם הוט (עדיין לא ברור לי בדיוק מתי כן ומתי לא)
אמיר...
Re: המשך usb-uirt
היי אייל ,
קודם כל תודה על ההערות והארות (הנחתי שאטעה קלות לכן סייגתי את דברי מראש).
תקנתי וחידדתי את דבריי בפוסט הקודם למען הסר ספק.
לי יש את הממיר אי.די.בי 7200C (צרפתי תמונה שלו בפוסט בשירשור זה)
אנשים כאן בפורום שבעו מרורים עם הממיר הזה פתרונות שעבדו היו USB-UIRT או בלאסטר מקורי של מיקרוספט.
כתבת שהתואם מיקרוסופט (זה שב MCE-KIT) עובד עם הממיר הנ"ל האם התכוונת לממיר שלי או לממיר של של תומפסון ?
אותי באופן אישי מענין מה יעבוד עם הממיר שלי (אלו הממירים שמת"ב משתמשת בהם באיזור חולון - יש גם ממירי סמסונג שעובדים עם אותם קודים של השלט )
במידה ואני לא אעבוד עם VMC/MCE אלא עם Media Portal או Sage או GBPVR עוד לא החלטתי, אז חוץ מ USB-UIRT שנתמך בכולן ועובד עם כל ממיר איזה עוד בלאסטר יעבוד עם הממיר שלי באחת מהתוכנות הנ"ל ? (בלי להמציא את הגלגל מחדש) ?
תודה מראש,
אמיר
קודם כל תודה על ההערות והארות (הנחתי שאטעה קלות לכן סייגתי את דברי מראש).
תקנתי וחידדתי את דבריי בפוסט הקודם למען הסר ספק.
לי יש את הממיר אי.די.בי 7200C (צרפתי תמונה שלו בפוסט בשירשור זה)
אנשים כאן בפורום שבעו מרורים עם הממיר הזה פתרונות שעבדו היו USB-UIRT או בלאסטר מקורי של מיקרוספט.
כתבת שהתואם מיקרוסופט (זה שב MCE-KIT) עובד עם הממיר הנ"ל האם התכוונת לממיר שלי או לממיר של של תומפסון ?
אותי באופן אישי מענין מה יעבוד עם הממיר שלי (אלו הממירים שמת"ב משתמשת בהם באיזור חולון - יש גם ממירי סמסונג שעובדים עם אותם קודים של השלט )
במידה ואני לא אעבוד עם VMC/MCE אלא עם Media Portal או Sage או GBPVR עוד לא החלטתי, אז חוץ מ USB-UIRT שנתמך בכולן ועובד עם כל ממיר איזה עוד בלאסטר יעבוד עם הממיר שלי באחת מהתוכנות הנ"ל ? (בלי להמציא את הגלגל מחדש) ?
תודה מראש,
אמיר
התכוונתי הממיר של תומסון, לגבי השאלה השנייה אין לי מושג, אבל אם אתה לא הולך להשתמש בתוכנות של מיקרוסופט אז הפתרון הטוב ביותר הוא באמת USB-UIRT, ככה גם תוכל להשתמש באיזה שלט שאתה רוצה.
כתבת שהבלאסטר של מיקרוסופט עובד עם הממיר שלך, אפשר "להכשיר" אותו לעבוד עם תוכנות אחרות כמו מדיה פורטל.
כתבת שהבלאסטר של מיקרוסופט עובד עם הממיר שלך, אפשר "להכשיר" אותו לעבוד עם תוכנות אחרות כמו מדיה פורטל.
היי אייל ,eyal_123 כתב:כתבת שהבלאסטר של מיקרוסופט עובד עם הממיר שלך, אפשר "להכשיר" אותו לעבוד עם תוכנות אחרות כמו מדיה פורטל....
אני מקווה שהוא עובד עם הממיר שלי אני מסתמך על הדיווחים של גל בריל ואורן כאן באתר.
לא בדקתי בעצמי.
אני צופה בעיות עם הממיר הזה כי כבר ידעתי בעיות בעבר :
לפני 3 שנים קניתי DVR נייד קטנטן וחמוד של ARCHOS שעלה בזמנו כמה אלפי שקלים טובים ( סטרימר טוב היום שתומך בהרבה יותר פורמטים ו HD ועושה הרבה יותר ועולה פחות ).
יש לו בלאסטר IR עם ספרייה סגורה של כמה מאות ממירים (עוד שהמילה בלאסטר הייתה מילה גסה)
נחש על איזה ממיר הוא לא שולט ?
ניחשת נכון.
אני מתלבט אם לעשות כמו שגל בריל עשה ולקנות את הסט של מיקרוסופט רק בגלל הבלאסטר או להזמין USB-UIRT כמו שבחור אחר כאן עשה .
אני אולי אקנה לבנתיים את ה NCE-KIT של הופאג הוא יקר רק ב 19 שקל מאשר הכרטיס לבדו ערום כך שאני מקבל בעצם את הבלאסטר( והשלט) בחינם. (328 ש"ח לקיט לעומת 309 ש"ח לכרטיס ערום בפלונטר זה באמת זול)
אם זה יעבוד עם VMC וגם עם מדיה פורטל או Gbpvr ממש סבבה ,
אם יעבוד רק עם מדיה פורטל או Gbpvr גם סבבה. (השלט לא מעניין אותי כי יש לי iMoon ) ואם לא יעבוד בכלל גם לא נורא כי למעשה הגיע בחינם ואז אזמין USB-UIRT או שאולי אביא בעצמי מארה"ב.
לגבי הכרטיסים הבנתי מהסקירה כאן באתר שיש הבדלים מינוריים באיכות בין האברמדיה להופאג וגם אלוני ה"תותח" שהוא בעל שני הכרטיסים אישר זאת.
אז אני לא רואה הצדקה לשלם 250 ש"ח יותר על ה785 עם השלט והבלאסטר כשאני בכלל לא בטוח שהבלסטר יעבוד ואני את השלט לא צריך.
שאלתי בשרשור כאן את רביב מקסיונט אבל הוא לא עונה כי הוא בטח לא רוצה להתחייב למשהו שהוא לא בטוח בו (או שהוא לא ראה מה ששאלתי אותו) .
בכל אופן תודה .
אמיר