שאלה על Hauppauge WinTV PVR 150 ו- XP וכרטיסי PVR אחרים
-
biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
חג שמח לכולם
1. אני קונה HTPC (מקווה עוד בחול המועד ) וקראתי בעבר המלצות על כרטיס הטלויזיה:
Hauppauge WinTV PVR 150
האם הוא הכרטיס המומלץ ביותר או שכדאי ללכת על אחד הכרטיסים המוזכרטים בסקירה הזו:
(אגב, מישהו יודע אם השני כבר משווק הארץ?)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=910
כמובן שכמו שכתוב בדיון בנושא מבאס שהכרטיס מהסקירה + שלט עולים כהיותר מה-
Hauppauge WinTV PVR 150 המשולט, וזאת במיוחד לאנשים כמוני שקונים מחשב חדש במקום אחד ולא מלקטים חלקים מכל עבר. כך שההבדל באיכות צריך להיות משמעותי.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 033#291033
2. יש לי XP PRO מהמחשב הישן ועקב הביקורות הרעות הרבות שקראתי על ויסטה (צורך משאבים כמו מטורף, לא נותן הרבה יותר מידי וכו) ויחד עם תוספת המחיר לתוכנה, נראה לי שלפחות בינתיים) עדיף להישאר עם ה- XP. מה אתם אומרים בנושא?
3. נאמר לי Hauppauge WinTV PVR 150 מותאמים או לויסטה או ל-XP. ולכן אם אקנה אחד שמתאים לויסטה אתקע איתו כעת, ואם אחד שמתאים ל-XP אתקע בעתיד היה וארצה לשדרג. למרות שחיפשתי פה לא ממש הבנתי אם וכיצד אוכל להתאים את הכרטיס של ויסטה ל-XP בנוסף, גם לא הצלחתי למצא פתרון מסודר לבעיית השלט שהבנתי שעם XP PRO יש לו נטייה לא לעבוד. מישהו יכול לתת או להפנות אותי לכזה? כך שאדע שאם אני קונה אותו לא צפויות לי בעיות ואם יהיו אוכל לפתרן.
4. לבד מההתאמה למערכת ההפעלה מה ברור לי שיש עוד הבדלים בין כרטיסי ה- Hauppauge WinTV PVR 150 השונים. מישהו יכול להסביר לי מה אותם ההבדלים?
http://www.plonter.com/stores/main.tmpl ... 8397481128
ושאלה למנהלים ולכותבים הבכירים
עקב השאלות הכה רבות שעלו ועוד יעלו בנושא התאימויות בין ה- XP, ה- Hauppauge WinTV PVR 150, השלטים של מייקוסופט והכרטיס והתוכנות השונות לא כדאי ליצוק איזה דביק או FAQ בנושא ובכך לפתור הרבה כאב ראש, תסכולים והמתנה לשעיתים אינה כה קצרה לשואלים ומצד שני פחות שאלות משעממות לעונים?
ותודה מראש על העזרה(f)
1. אני קונה HTPC (מקווה עוד בחול המועד ) וקראתי בעבר המלצות על כרטיס הטלויזיה:
Hauppauge WinTV PVR 150
האם הוא הכרטיס המומלץ ביותר או שכדאי ללכת על אחד הכרטיסים המוזכרטים בסקירה הזו:
(אגב, מישהו יודע אם השני כבר משווק הארץ?)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=910
כמובן שכמו שכתוב בדיון בנושא מבאס שהכרטיס מהסקירה + שלט עולים כהיותר מה-
Hauppauge WinTV PVR 150 המשולט, וזאת במיוחד לאנשים כמוני שקונים מחשב חדש במקום אחד ולא מלקטים חלקים מכל עבר. כך שההבדל באיכות צריך להיות משמעותי.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 033#291033
2. יש לי XP PRO מהמחשב הישן ועקב הביקורות הרעות הרבות שקראתי על ויסטה (צורך משאבים כמו מטורף, לא נותן הרבה יותר מידי וכו) ויחד עם תוספת המחיר לתוכנה, נראה לי שלפחות בינתיים) עדיף להישאר עם ה- XP. מה אתם אומרים בנושא?
3. נאמר לי Hauppauge WinTV PVR 150 מותאמים או לויסטה או ל-XP. ולכן אם אקנה אחד שמתאים לויסטה אתקע איתו כעת, ואם אחד שמתאים ל-XP אתקע בעתיד היה וארצה לשדרג. למרות שחיפשתי פה לא ממש הבנתי אם וכיצד אוכל להתאים את הכרטיס של ויסטה ל-XP בנוסף, גם לא הצלחתי למצא פתרון מסודר לבעיית השלט שהבנתי שעם XP PRO יש לו נטייה לא לעבוד. מישהו יכול לתת או להפנות אותי לכזה? כך שאדע שאם אני קונה אותו לא צפויות לי בעיות ואם יהיו אוכל לפתרן.
4. לבד מההתאמה למערכת ההפעלה מה ברור לי שיש עוד הבדלים בין כרטיסי ה- Hauppauge WinTV PVR 150 השונים. מישהו יכול להסביר לי מה אותם ההבדלים?
http://www.plonter.com/stores/main.tmpl ... 8397481128
ושאלה למנהלים ולכותבים הבכירים
עקב השאלות הכה רבות שעלו ועוד יעלו בנושא התאימויות בין ה- XP, ה- Hauppauge WinTV PVR 150, השלטים של מייקוסופט והכרטיס והתוכנות השונות לא כדאי ליצוק איזה דביק או FAQ בנושא ובכך לפתור הרבה כאב ראש, תסכולים והמתנה לשעיתים אינה כה קצרה לשואלים ומצד שני פחות שאלות משעממות לעונים?
ותודה מראש על העזרה(f)
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
-
biss
- חבר ותיק

יותר מ- 24 שעות, מעל 40 צפיות ואף לא תשובה אחת
עצוב 
מה אתם אומרים, להמשיך ולקוות שישועה תבא בימים הקרובים?
אני כבר כל כך רוצה להיות סגורה על דברים ולקנות אותו!!!!

מה אתם אומרים, להמשיך ולקוות שישועה תבא בימים הקרובים?
אני כבר כל כך רוצה להיות סגורה על דברים ולקנות אותו!!!!
אז ככה
1. לי יש את הכרטיס Hauppauge WinTV PVR 150 .
אני לא יכול להגיד לך עם הוא הממולץ ביותר אבל אני
אישית מאוד ממליץ עליו כי הוא פשוט עושה את העבודה.
ולגבי שלט יש לי שלט MCE מודל 1039 שמגיע עם מקלט IR ושתי בלסטרים,
גם כן עושה את העבודה.
2. אני אתמול חזרתי ל XP כי פשוט עדיין לא הגיע זמנה של הויסטה,
כל כך הרבה דברים פשוטים נעשו ממש מסובכים אחרי כמעט 8 חודשים
שסינגרתי לויסטה חזרתי לXP שהזכירה לי איך מחשב צריך לעבוד.
3. הכרטיס Hauppauge WinTV PVR 150 II שלי תומך ויסטה ועובד
ממש ללא בעיות בXP אז אני לא מכיר את זה.
4. אין לי מושג.
1. לי יש את הכרטיס Hauppauge WinTV PVR 150 .
אני לא יכול להגיד לך עם הוא הממולץ ביותר אבל אני
אישית מאוד ממליץ עליו כי הוא פשוט עושה את העבודה.
ולגבי שלט יש לי שלט MCE מודל 1039 שמגיע עם מקלט IR ושתי בלסטרים,
גם כן עושה את העבודה.
4. אין לי מושג.
כרטיס ה-PVR 150 יתאים לכל מערכות ההפעלה כולל ללינוקס...אבל!
אם קונים את הקיט המכיל את הכרטיס ושלט - עם הכרטיס אין שום בעיה אבל יש שלטים שלא יכולים לתפקד ב-XP PRO אלא רק בויסטה ואת זה לא ניתן לדעת מראש.
המלצתי - במידה ורלא יודעים אם נפעים XP PRO או ןיסטה - לרכוש כרטיס בנפרד (או PVR 150, או AVER MEDIA 785 או כל כרטיס אחר עם קידוד MPEG בחומרה! ע"ג הכרטיס) ושלט מיקרוסופט מקורי. זה אולי יקר יותר בכ100 ש"ח אבל לדעתי שווה את ההשקעה. השלט יותר טוב - תאורה אחורית מצויינת ושליטה על מכשיר אחר כמו טלויזיה - כבוי/הדלקה ועוצמת קול.
אורן.
אם קונים את הקיט המכיל את הכרטיס ושלט - עם הכרטיס אין שום בעיה אבל יש שלטים שלא יכולים לתפקד ב-XP PRO אלא רק בויסטה ואת זה לא ניתן לדעת מראש.
המלצתי - במידה ורלא יודעים אם נפעים XP PRO או ןיסטה - לרכוש כרטיס בנפרד (או PVR 150, או AVER MEDIA 785 או כל כרטיס אחר עם קידוד MPEG בחומרה! ע"ג הכרטיס) ושלט מיקרוסופט מקורי. זה אולי יקר יותר בכ100 ש"ח אבל לדעתי שווה את ההשקעה. השלט יותר טוב - תאורה אחורית מצויינת ושליטה על מכשיר אחר כמו טלויזיה - כבוי/הדלקה ועוצמת קול.
אורן.
-
biss
- חבר ותיק

תודה על התשובה אורן
נדמה לי שאתה או מישהו אחר מה"כבדים" פה כתב ששלט של מיירוסופט לא עובד עם תוכנות מידה לא של החברה דוגמת מדיה פורט בעוד ששלט אחר שעליו המליץ (ואת שמו לא מצאתי) תומך רק בתוכנות אחרות ולא תומך במייקרוסופט והוא אמר שאם לא מתכוונים לעבוד עם ויסטה או מדיה סנטר, כדאי לקנות אותו.
אגב, אשמח לשם השלט ולמחיר מוערך שלו...
המשך שבוע נהדר
BISS
נדמה לי שאתה או מישהו אחר מה"כבדים" פה כתב ששלט של מיירוסופט לא עובד עם תוכנות מידה לא של החברה דוגמת מדיה פורט בעוד ששלט אחר שעליו המליץ (ואת שמו לא מצאתי) תומך רק בתוכנות אחרות ולא תומך במייקרוסופט והוא אמר שאם לא מתכוונים לעבוד עם ויסטה או מדיה סנטר, כדאי לקנות אותו.
המשך שבוע נהדר
BISS
-
biss
- חבר ותיק

תודה על התשובה אדמיין
admin666 כתב:
תודה, ככה חשבתי
אוקי, טוב לדעת.
4. אין לי מושג....
דיברתי על הבלאסטר - שמעביר תחנות בממיר - ולא על השלט כשלט.biss כתב:תודה על התשובה אורן
המשך שבוע נהדר
BISS...
השלט של מיקרוסופט מגיע עם בלאסטר שעובד (בצורה פשוטה) עם ויסטה ו-MCE 2005. בשאר התוכנות ניתן להשמיש אותו אבל זה לא פשוט כלל. ולכן המלצתי על USB-UIRT לשליטה על מספר ממירים שלא בתוכנת ויסטה או MCE2005
אורן.
- Raviv-xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 149
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אין בעייה לעבוד עם M785 בXP!
קסיונייט - פתרונות מחשוב מתקדם לבית ולתעשיה - www.xionite.com www.xgene.co.il
Re: USB-UIRT
ניתן למצא אצל יבואנים המתעסקים במדיה סנטרים.biss כתב:אוקי אורן,
לא מצאתי את הדגם הזה בזאפ.
אתה (או מישהו אחר) יודע איפה ניתן לרכוש אותו ומה בערך העלות?...
כמו כן ניתן לרכוש בחו"ל בכ-50$ + 20$ משלוח לארץ. (באתר של SAGETV או באתר של PROMIXIS - שם מעט יותר זול. או באתר של היצרן עצמו).
http://store.sagetv.com/Merchant2/merch ... ry_Code=HD
http://www.usbuirt.com
http://www.promixis.com/products.php?section=usbuirt - אין במלאי כרגע...
אורן.
-
biss
- חבר ותיק

שלט אחר
ואם בענייני שלט עסקינן מישהו מכיר את השלטים האלה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=685
יותר / פחות טובים מה- USB-UIRT?
ועוד משהו, משהו יודע מה העלות של ה- USB-UIRT בארץ ובאילו חנויות ניתן להשיג אותו (ואת השלטים המפורסמים בקישורית) יחסית בזול?
יותר / פחות טובים מה- USB-UIRT?
ועוד משהו, משהו יודע מה העלות של ה- USB-UIRT בארץ ובאילו חנויות ניתן להשיג אותו (ואת השלטים המפורסמים בקישורית) יחסית בזול?
מדיה סנטר וכרטיס PVR150
קניתי השבוע מחשב מדיה סנטר. אני לא מבין גדול במחשבים אבל קראתי פה לא מעט הודעות,תגובות ותשובות למינהן ורציתי להתייעץ שוב בשני נושאים.
לפני, אוסיף ואומר שאני ללא כל ממיר של יס או הוט. (רואה מעט טלויזיה). עיקר השימוש למחשב הוא לספריית מוזיקה, לראות סרטים שאוריד ופה ושם גם להקליט טלוויזיה (שוב, זה לא הכי חשוב לי ולכן לדוגמא, לא מפריע לי שלא יהיה לי לוח שידורים). חשוב להוסיף שהמחשב הוא מחשב שני בבית. כל העבודה (אינרטנט, הורדות או דברים אחרים) תעשה במחשב הנייד והקבצים יועברו למחשב החדש.
כאמור, אשמח לעזרתכם בשני נושאים:
1. מערכת הפעלה- כבר שוכנעתי בפורום שכדאי לקנות ויסטה. וכבר הבנתי שאאלץ להפרד מעוד שש מאות ש"ח ופתאום...אני שומע פה תגובה מהיום שבחור שסינגר על הויסטה עד היום ובסוף החליט לחזור ל- XP. ובכן, מה מציעים למישהו שכל הצרכים של המחשב הספצפי הם קשרוים למדיה סנטר ולא לישומים אחרים? האם עדיין המחשב יהיה איטי (מעבד amd 4200 כפול עם שני גיגה זכרון)
2. במידה וכן XP ותמליצו לחסוף שש מאות ש"ח- מה עושים עם הרסיבר של השלט הלא מקורי שמגיע עם כרטיס הטלויסיה- win 150. האם יש פתרון פשוט (הערה- אני כידוע לא מבין במחשבים ואני משלם למישהוא שיתקין לי). וכן, האם יש XP מדיה סנטר בעברית? (כלומר שקורא את שם השירים בעברית)
3. {אני יודע שכתבתי שני נושאים ...ובכל זאת}- התייעצות לגבי ההמשך הרחוק- הרי ממילא מיקרוסופט תפסיק למכור או לתמוך ב-XP ובסוף כולנו (כנראה) נאלץ לעבור לויסטה, גם אם זה לא יקח חצי שנה, אלא שנתיים....לא כבר עדיף להתרגל למפלצת החדשה מעכשיו?
דבר אחרון- תודה רבה לכל המשתתפים והתורמים לפורום הזה. מהשבוע האחרון למדתי מכם המון (ועוד בתור אחד שלא מבין).
לפני, אוסיף ואומר שאני ללא כל ממיר של יס או הוט. (רואה מעט טלויזיה). עיקר השימוש למחשב הוא לספריית מוזיקה, לראות סרטים שאוריד ופה ושם גם להקליט טלוויזיה (שוב, זה לא הכי חשוב לי ולכן לדוגמא, לא מפריע לי שלא יהיה לי לוח שידורים). חשוב להוסיף שהמחשב הוא מחשב שני בבית. כל העבודה (אינרטנט, הורדות או דברים אחרים) תעשה במחשב הנייד והקבצים יועברו למחשב החדש.
כאמור, אשמח לעזרתכם בשני נושאים:
1. מערכת הפעלה- כבר שוכנעתי בפורום שכדאי לקנות ויסטה. וכבר הבנתי שאאלץ להפרד מעוד שש מאות ש"ח ופתאום...אני שומע פה תגובה מהיום שבחור שסינגר על הויסטה עד היום ובסוף החליט לחזור ל- XP. ובכן, מה מציעים למישהו שכל הצרכים של המחשב הספצפי הם קשרוים למדיה סנטר ולא לישומים אחרים? האם עדיין המחשב יהיה איטי (מעבד amd 4200 כפול עם שני גיגה זכרון)
2. במידה וכן XP ותמליצו לחסוף שש מאות ש"ח- מה עושים עם הרסיבר של השלט הלא מקורי שמגיע עם כרטיס הטלויסיה- win 150. האם יש פתרון פשוט (הערה- אני כידוע לא מבין במחשבים ואני משלם למישהוא שיתקין לי). וכן, האם יש XP מדיה סנטר בעברית? (כלומר שקורא את שם השירים בעברית)
3. {אני יודע שכתבתי שני נושאים ...ובכל זאת}- התייעצות לגבי ההמשך הרחוק- הרי ממילא מיקרוסופט תפסיק למכור או לתמוך ב-XP ובסוף כולנו (כנראה) נאלץ לעבור לויסטה, גם אם זה לא יקח חצי שנה, אלא שנתיים....לא כבר עדיף להתרגל למפלצת החדשה מעכשיו?
דבר אחרון- תודה רבה לכל המשתתפים והתורמים לפורום הזה. מהשבוע האחרון למדתי מכם המון (ועוד בתור אחד שלא מבין).
Re: מדיה סנטר וכרטיס PVR150
עם 1GB זיכרון ומעלה, הוא לא יהיה איטי, אבל פשוט אין טעם לעבור לויסטה, במיוחד אם יש לך כבר XP, לפי דעתי גם הממשק של המדיה סנטר של XP יותר נוח מזה של ויסטה.dan456 כתב: 1. מערכת הפעלה- כבר שוכנעתי בפורום שכדאי לקנות ויסטה. וכבר הבנתי שאאלץ להפרד מעוד שש מאות ש"ח ופתאום...אני שומע פה תגובה מהיום שבחור שסינגר על הויסטה עד היום ובסוף החליט לחזור ל- XP. ובכן, מה מציעים למישהו שכל הצרכים של המחשב הספצפי הם קשרוים למדיה סנטר ולא לישומים אחרים? האם עדיין המחשב יהיה איטי (מעבד amd 4200 כפול עם שני גיגה זכרון)...
אם אתה במילא לא משתמש בממיר חיצוני, אפשר בקלות לגרום לשלט של haupaugge לפעול על MCE אם מתכננים להשתמש רק בטונר הפנימי של הכרטיס.(ותוכל גם להשתמש בלוח שידורים אם תרצה), אבל בכל מקרה, אתה יכול למצוא גם קיט של כרטיס ושלט מקורי של מיקרוסופט שעובד על XP(השלט מסדרה 2).dan456 כתב: 2. במידה וכן XP ותמליצו לחסוף שש מאות ש"ח- מה עושים עם הרסיבר של השלט הלא מקורי שמגיע עם כרטיס הטלויסיה- win 150. האם יש פתרון פשוט (הערה- אני כידוע לא מבין במחשבים ואני משלם למישהוא שיתקין לי). וכן, האם יש XP מדיה סנטר בעברית? (כלומר שקורא את שם השירים בעברית)...
קודם כל, שנתיים זה המון זמן בעסקי המחשבים, ודבר שני, לפי מה שזה נראה עכשיו, XP לא הולכת לשום מקום.dan456 כתב: 3. {אני יודע שכתבתי שני נושאים ...ובכל זאת}- התייעצות לגבי ההמשך הרחוק- הרי ממילא מיקרוסופט תפסיק למכור או לתמוך ב-XP ובסוף כולנו (כנראה) נאלץ לעבור לויסטה, גם אם זה לא יקח חצי שנה, אלא שנתיים....לא כבר עדיף להתרגל למפלצת החדשה מעכשיו?...
חוץ מזה, עוד שנתיים, מחשב עם יכולות טובות להרצת ויסטה יעלה רבע מהמחיר שלו היום, אין שום סיבה נראת לעין כרגע לסבול מערכת כבדה ולא מתפקדת כמו ויסטה כשיש פתרון מוכח ועובד כמו XP, ואני אומר את זה לזכותם של מיקרוסופט, XP זאת מערכת מצויינת ויציבה, לא תמיד צריך לקפוץ על כל מה שמגיע למדפים.
-
biss
- חבר ותיק

ושוב על השלט שפורסם פה באתר
מישהו מכיר את השלטים האלה:
משהו מכיר את השלטים האלה, השתמש בהם? מרוצה/ לא מרוצה?
משהו מכיר את השלטים האלה, השתמש בהם? מרוצה/ לא מרוצה?
Re: ושוב על השלט שפורסם פה באתר
היי,biss כתב:מישהו מכיר את השלטים האלה:
משהו מכיר את השלטים האלה, השתמש בהם? מרוצה/ לא מרוצה?...
הם נקראים iMON ועל פי כל מה שכתוב וכל הביקורות בכל האתרים המקצועיים (גם באתר זה) ונסיונם של משתמשים הם נחשבים לשלטים המתקדמים ביותר ל HTPC .
יש להם חסרון אחד בלבד - אין להם בלאסטר ועל כן כל מי שבחר בשלט זה
או שקנה USB-UIRT כבלאסטר אולטימטיבי ("שיכול אפילו להחליף ערוצים בטוסטר")
או שקנה את הסט שלט+בלאסטר של מיקורוספט אך ורק בגלל הבלאסטר ואת השלט זרק או שם בצד.
יש הרבה מארזים ל HTPC שמגיעים עם כל החבילה של iMON הכוללת מקלט מובנה בתוך המארז, VFD , לחצנים חמים (בחלק מהמארזים), שלט ותוכנת מדיה סנטר שנקראת Imedian .
אותו ה iMon נמכר גם ע"י TermalTake כ OEM והם קוראים לו MediaLab אבל זה אותו הדבר בדיוק .
אני גם בונה עכשיו HTPC (עדיין לא הרכבתי אותו) אבל בחרתי במארז עם iMon
של סילברסטון (LC-16M ) לגבי הבלאסטר כנראה שאזמין לי מארה"ב USB-UIRT או שאולי אם תנחת עלי המוזה אבנה אחד בעצמי ב 20 ש"ח (יש אפילו הוראות כאן באתר)
חשוב לציין ש
ה iMon תואם ל VMC אך עובד בעצם עם כל תוכנה שעולה בדעתך שמותקנת על המחשב
לעומת השלט של ה VMC שעובד רק עם הVMC (יש פתרונות לתוכנות אחרות אך זה לא טריואלי ולא מתאים למי שלא מבין במחשבים).
אמיר
נערך לאחרונה על ידי amir_b ב 02/10/2007 20:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רביב שלום,Raviv-xionite כתב:אין בעייה לעבוד עם M785 בXP!...
ראיתי שאתם גם מפיצים את הכרטיס כסט עם שלט ובלאסטר.
אני צריך כרטיס אבל
אני בדילמה : יש לי iMON ככה שאני לא צריך שלט נוסף אבל אני צריך בלאסטר
שיעבוד בוודאות עם הממיר של HOT הזה שתמונתו מצ"ב :
http://www.hometheater.co.il/files/cable_105.jpg
הידוע כאן באתר כ "ממיר הידוע לשמצה" בגלל אי תאימותו עם בלאסטרים רבים
ההתלבטות שלי היא האם לקנות את M785 רק ככרטיס (ולמצוא פיתרון אחר לבלאסטר)
או לקנות את הסט שלכם עם השלט והבלאסטר רק בשביל הבלאסטר ?
בתור המפיץ של ה M785 בארץ.
האם תוכל להתחייב שהבלאסטר הזה יעביר ערוצים בממיר הנ"ל של HOT
ללא בעיות ?
אם כן, פתרת לי את הדילמה .
אמיר
-
biss
- חבר ותיק

usb-uirt
אורן, אמיר וכל מי שיכול לענות
זאת הולכת (כנראה) להיות שאלה מטומטמת, אבל תסלחו לי..
1. אם הבנתי נכון הבלסטר הזה יכול לקלוט אות מכל שלט בבית (אם הבנתי נכון, עד 4) .
2. אם אקנה אותו עדיין אצטרך לקנות שלט למחשב (תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני לא חושבת שאוכל לשלוט במחשב דרך שלט הטלויזיה).
כעת סביר להניח שזו אני, אבל למה כדאי לי להפעיל את מערכת הסטריאו דרך המחשב, או הטלוזיה דרך המחשב. הרי כולם באותו חדר ואם גם ככה עלי לעבוד עם השלטים שלהם, למה שפשוט לא אכוון אליהם.
או בקצרה, למה אני צריכה כזה בלסטר משוכלל?
2. אם אקנה אותו עדיין אצטרך לקנות שלט למחשב (תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני לא חושבת שאוכל לשלוט במחשב דרך שלט הטלויזיה).
כעת סביר להניח שזו אני, אבל למה כדאי לי להפעיל את מערכת הסטריאו דרך המחשב, או הטלוזיה דרך המחשב. הרי כולם באותו חדר ואם גם ככה עלי לעבוד עם השלטים שלהם, למה שפשוט לא אכוון אליהם.
או בקצרה, למה אני צריכה כזה בלסטר משוכלל?
Re: usb-uirt
1.הבלסטר הוא רק האמצעי שמאפשר למחשב לשדר אותות IR . כך המחשב ע"י תוכנה יכול להפעיל מכשירים אחרים .biss כתב:אורן, אמיר וכל מי שיכול לענות
או בקצרה, למה אני צריכה כזה בלסטר משוכלל?...
2.עם מדובר על ה USB-URIT הוא לא מגיע עם שלט הוא סה"כ מק"מש IR מתוחכם שיכול לעבוד עם כל שלט שיש לך (כמובן דורש קנפוג מתאים)
3. אין שאלות מטומטמות ! מטומטם רק מי שלא שואל!
את יכולה לכוון על המכשירים עם השלטים המקוריים שלהם .
אולם לישום PVR המחשב צריך לכוון את הממיר לערוץ שהוא מתוכנן להקליט איך הוא אמור לעשות את זה כאשר את לא בבית כאשר את רוצה להקליט תכניות מכמה ערוצים ?
כאשר מגיעה שעת ההקלטה המחשב בעצם "מתחפש" לשלט המקורי של הממיר ובאמצעות הבלאסטר משדר את הפקודות לממיר שגורמות לממיר החלפה לערוץ המבוקש, וכו' .
אפשר להסתדר גם בלי בלאסטר הכרטיס טלויזיה הוא בעל טיונר פנימי ויודע להחליף ערוצים בעצמו ללא שימוש בממיר אבל אם את לקוחה של יס אז שום ערוץ (למעט 3 ) לא נקלט ללא ממיר אם את לקוחה של הוט אז המצב יותר טוב ויש כ40 ערוצים שאפשר לקלוט ללא ממיר
אך את כל הערוצים הדיגיטלים לא ניתן לקלוט . וחוץ מזה איכות התמונה ללא ממיר הרבה יותר נחותה.
כך שלמעשה נעדיף תמיד להקליט מהממיר ולא "מהקיר" .
מקווה שעשיתי לך קצת סדר בבלגן.
אמיר
-
biss
- חבר ותיק

המשך usb-uirt
אמיר
ראשית תודה, אתה בהחלט עושה לי סדר בבלגן
שנית עוד שאלות,
אם תפקיד הבלסטר זה לשדר למכשירים אחרים, האם זה אומר שגם הבלסטר שמגיע בקיט של PVR150 אמור לעשות את העבודה ולדבר עם כל מכשיר ואז אין צורך בבלסטר נוסף. או שזה רק בתאוריה ובמעשה הוא לא תמיד מצליח..
אם כן, אז עדיין לא הבנתי במה בדיוק תורם ה- usb-uirt...
אם לא, למה בדיוק הבלסטר של ה- PVR 150 מועיל ואיך כל אלה שקנו אותו ולא קנו usb-uirt נהנים כמו שצריך מהמחשב שבנו.
אגב, המכשיר היחיד שהבלסטר צריך לדבר איתו זה הממיר, נכון ?
או ששוב חסר לי משהו במשוואה...
אגב(2), עד להודעה חדשה יש ברשותי ממיר כבלים אנלוגי, מי יוכל 'לדבר' איתו?
ושוב תודה:)
ראשית תודה, אתה בהחלט עושה לי סדר בבלגן
שנית עוד שאלות,
אם תפקיד הבלסטר זה לשדר למכשירים אחרים, האם זה אומר שגם הבלסטר שמגיע בקיט של PVR150 אמור לעשות את העבודה ולדבר עם כל מכשיר ואז אין צורך בבלסטר נוסף. או שזה רק בתאוריה ובמעשה הוא לא תמיד מצליח..
אם כן, אז עדיין לא הבנתי במה בדיוק תורם ה- usb-uirt...
אם לא, למה בדיוק הבלסטר של ה- PVR 150 מועיל ואיך כל אלה שקנו אותו ולא קנו usb-uirt נהנים כמו שצריך מהמחשב שבנו.
אגב, המכשיר היחיד שהבלסטר צריך לדבר איתו זה הממיר, נכון ?
או ששוב חסר לי משהו במשוואה...
אגב(2), עד להודעה חדשה יש ברשותי ממיר כבלים אנלוגי, מי יוכל 'לדבר' איתו?
ושוב תודה:)