שלום לכולם,
עברנו לרשת ה2.5 של בזק
וקיבלנו את האבן השחורה שנקראת ראוטר בעלות חודשית.
אשמח להמלצות לציוד פרטי שיהיה ״יעיל״ יותר.
יודע שצריך:
מתאם (במידת הצורך)
ג׳יביק
וראוטר
אשמח להמלצות לציוד ובנוסף אם יש חסרונות כלשהם אשמח להיות מודע אליהם
לי יש בזק 5 גיגה והכל בציוד פרטי. בזק עשו לי את המוות אבל בסוף עלה קצת יותר ואני לא תלוי בהם בשום מוצר חומרה. יש ממיר סיב ללא ג'יביק שמקבל סיב אופטי ומוציא כבל רשת שמתחבר לראוטר של טי פי לינק שתומך 10 גיגה קוי וווי פי 7. .
haifaboy כתב:
לי יש בזק 5 גיגה והכל בציוד פרטי. בזק עשו לי את המוות אבל בסוף עלה קצת יותר ואני לא תלוי בהם בשום מוצר חומרה. יש ממיר סיב ללא ג'יביק שמקבל סיב אופטי ומוציא כבל רשת שמתחבר לראוטר של טי פי לינק שתומך 10 גיגה קוי וווי פי 7. .
...
למה עשו לך את המוות? בזק דווקא ידועים כאלה שאין להם בעיה עם ציוד פרטי. לי לפחות הם מעולם לא עשו בעיות ושיניתי ציוד לפחות 5 פעמים.
meninblack כתב:
למה עשו לך את המוות? בזק דווקא ידועים כאלה שאין להם בעיה עם ציוד פרטי. לי לפחות הם מעולם לא עשו בעיות ושיניתי ציוד לפחות 5 פעמים.
...
כי אין להם SPF מאושר למהירויות האלה ( 2.5-5 גיגה ) ואז הם אילצו אותי לקנות ממיר סיב של go fiber של 10 גיגה ( מאופטי ל RJ45 ) שעלה עוד 300 שח ( וזה למרות שהנתב שלי תומך גם בכניסת ב SPF מה שהיה חוסך לי יציאה אחת של 10 גיגה מהנתב שתפוסה על ידי הממיר סיב ככניסה ) והכי מגוחך שהם עוד רצו שאני אגיע לחנות שלהם בכרמיאל לאסוף את זה ( ואני מחיפה ) והם לא עושים משלוחים לבית , גם לא בתשלום . בסוף קניתי אותו במקום אחר עם משלוח עד הבית ואחרי זה צריך לעזות אקטיבציה . פשוט טרטור והוצאות מיותרות רק כי לא לקחתי את הציוד שלהם .