בבקשה תעזרו - HITACHI LD9000 מול PHILIPS 5322
שלום!
אני מתלבט די הרבה זמן איזו 32 אינץ' לקנות.
השימושים העיקריים הם DVD וכבלים אנלוגיים מאנטנה רגילה (לא דיגיטלית).
הרוב כמובן זה ה DVD עם UPSCAILING.
בעקבות שיטוט בפורום (ובחנויות) החלטתי ללכת על ההיטאצ'י, אבל לפני יומיים הלכתי לשקם אלקטריק ושם ראיתי את הפיליפס 5322 - וראו בה מ DVD תמונה מאוד מאוד ידשה בהשוואה לשאר הטלוויזיות. לצערי לא היה להם את ההיטאצ'י להשוואה.
המוכר המליץ בגלל ה 5MS של זמן התגובה והניגודיות הגבוהה.
התקציב שלי מאפשר לקנות את שתיהן (במכרזים...).
לכאורה לפי הנתונים הפיליפס עדיפה... אבל קשה לי להשוות. מה גם שההיטאצ'י היא בעלת ניגודיות של 1:800 (או 1:10000 - לא ברור כל פעם מפורסמים נתונים אחרים).
אשמח לקבל חוות דעת והשוואה - אני קצת הולך לאיבוד עם כל הסיפור הזה. במה כדאי לבחור?
תודה רבה,
ל.
אני מתלבט די הרבה זמן איזו 32 אינץ' לקנות.
השימושים העיקריים הם DVD וכבלים אנלוגיים מאנטנה רגילה (לא דיגיטלית).
הרוב כמובן זה ה DVD עם UPSCAILING.
בעקבות שיטוט בפורום (ובחנויות) החלטתי ללכת על ההיטאצ'י, אבל לפני יומיים הלכתי לשקם אלקטריק ושם ראיתי את הפיליפס 5322 - וראו בה מ DVD תמונה מאוד מאוד ידשה בהשוואה לשאר הטלוויזיות. לצערי לא היה להם את ההיטאצ'י להשוואה.
המוכר המליץ בגלל ה 5MS של זמן התגובה והניגודיות הגבוהה.
התקציב שלי מאפשר לקנות את שתיהן (במכרזים...).
לכאורה לפי הנתונים הפיליפס עדיפה... אבל קשה לי להשוות. מה גם שההיטאצ'י היא בעלת ניגודיות של 1:800 (או 1:10000 - לא ברור כל פעם מפורסמים נתונים אחרים).
אשמח לקבל חוות דעת והשוואה - אני קצת הולך לאיבוד עם כל הסיפור הזה. במה כדאי לבחור?
תודה רבה,
ל.
נערך לאחרונה על ידי levka ב 30/09/2007 13:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
ה1:10000 זה קונטרס דינאמי וזה לא מה שקובע, מה שקובע זה ה1:800 קונטרס אמיתי, כל חברה מודדת בצורה אחרת אז אל תסתמך בחיים על נתונים תכניים, גם המיליסקנד לא משנה כל כך ואל תסתמך רק על זה.
בעניי אם כבר אתה הולך על הפיליפס ולא על ההיטאצי אז תיקח 7332 או שבכלל תיקח פלאזמה שיותר מתאימה לשימושים שלך אבל את זה אתה יכול למצוא רק ב37 אינצ מינימום אז תלוי מה המרחק צפיה שלך.
בעניי אם כבר אתה הולך על הפיליפס ולא על ההיטאצי אז תיקח 7332 או שבכלל תיקח פלאזמה שיותר מתאימה לשימושים שלך אבל את זה אתה יכול למצוא רק ב37 אינצ מינימום אז תלוי מה המרחק צפיה שלך.
עזרה
מישהו? בבקשה תעזרו...
אני ממש מתלבט בין ה 2 הנ"ל.
ראיתי את שתיהן בתצוגה. לצערי הפיליפס לא היתה מחוברת לשידורים רגילים, אלא רק ל DVD... אבל ראו בה יותר טוב מאחרות...
לגבי ההיטאצ'י - ראיתי אותה אבל בחנות אחרת, כך קשה לי להשוות ביניהן...
הנתונים היבשים הם לטובת הפיליפס (יותר יציאות, יותר ניגודיות )...
בקיצור - אשמח לחוות דעת -אח"כ אני פשוט אזמין אחת מהן בוואללה...
תודה,
ל.
אני ממש מתלבט בין ה 2 הנ"ל.
ראיתי את שתיהן בתצוגה. לצערי הפיליפס לא היתה מחוברת לשידורים רגילים, אלא רק ל DVD... אבל ראו בה יותר טוב מאחרות...
לגבי ההיטאצ'י - ראיתי אותה אבל בחנות אחרת, כך קשה לי להשוות ביניהן...
הנתונים היבשים הם לטובת הפיליפס (יותר יציאות, יותר ניגודיות )...
בקיצור - אשמח לחוות דעת -אח"כ אני פשוט אזמין אחת מהן בוואללה...
תודה,
ל.