לאיזה חברה לעבור? אשמח לשמוע ביקורות והמלצות.
היי
כרגע אני מחובר לפרטנר סיבים p2p לאחרונה יש יותר מדי תקלות
כמו buffering ביוטיוב והכי מבאס מגלל שזה p2p אני תלוי בחשמל של המעלית.
החלטתי לעבור לחברה על בסיס gpon,בגדול אין לי צורך בג׳יגה הורדה משמעניין אותי זה יציבות
ואני חייב לאיפי קבוע לטובת עבודה,
כרגע אני חושב על בזק חבילה של 300 ללא ציוד שלהם איפי קבוע זה עוד 15 שח
לגבי ציוד פרטי,יש לי בבית את הג׳יביק של בזק, לחמי נשרף הראוטר ששמתי לו ולא היה לי משהו בשלוף
אז הזמנתי את בזק שמו את הציוד שלהם כשהסיב מתחבר ישירות לראוטר שלהם וטכנאי השאיר מתנה את הג׳יביק
שהיה מחובר למתאם עכשיו נשאלת השאלה,אני יכול להשתמש בו בתשתית בזק? או שבגלל שהוא כנראה מאוקטב ולא הוסר
ממנוי של חמי אני צריך לשלם 180 שח על ג׳יביק חדש?
יש גם אופציה של הוט סיבים 50 שח ללא ציוד שלהם מחיר פצצה אבל בגלל שזה הוט והשירות שלהם כמו הפרצוף שלהם
אני חושש לעבור אליהם למרות המחיר הזול.
מה ממליצים?
שוב חשוב לי יציבות ואיפי קבוע.
כרגע אני מחובר לפרטנר סיבים p2p לאחרונה יש יותר מדי תקלות
כמו buffering ביוטיוב והכי מבאס מגלל שזה p2p אני תלוי בחשמל של המעלית.
החלטתי לעבור לחברה על בסיס gpon,בגדול אין לי צורך בג׳יגה הורדה משמעניין אותי זה יציבות
ואני חייב לאיפי קבוע לטובת עבודה,
כרגע אני חושב על בזק חבילה של 300 ללא ציוד שלהם איפי קבוע זה עוד 15 שח
לגבי ציוד פרטי,יש לי בבית את הג׳יביק של בזק, לחמי נשרף הראוטר ששמתי לו ולא היה לי משהו בשלוף
אז הזמנתי את בזק שמו את הציוד שלהם כשהסיב מתחבר ישירות לראוטר שלהם וטכנאי השאיר מתנה את הג׳יביק
שהיה מחובר למתאם עכשיו נשאלת השאלה,אני יכול להשתמש בו בתשתית בזק? או שבגלל שהוא כנראה מאוקטב ולא הוסר
ממנוי של חמי אני צריך לשלם 180 שח על ג׳יביק חדש?
יש גם אופציה של הוט סיבים 50 שח ללא ציוד שלהם מחיר פצצה אבל בגלל שזה הוט והשירות שלהם כמו הפרצוף שלהם
אני חושש לעבור אליהם למרות המחיר הזול.
מה ממליצים?
שוב חשוב לי יציבות ואיפי קבוע.
מי שנותן מחיר "לכל החיים" ל-1GB הם הוט (49 ש"ח), 019 (82 ש"ח) ופרטנר P2P (ב-89 ש"ח).
בזק וכל מי שעל התשתית שלה וסלקום כבר חוצים את ה-100 ש"ח במחיר לשנה.
אני עם פרטנר P2P כבר 4 שנים בלי בעיות ובלי הפתעות ועם הוט (לא סיבים) כבר 3 שנים בלי תקלות ועם חידוש כמעט אוטומטי באותו מחיר.
בזק וכל מי שעל התשתית שלה וסלקום כבר חוצים את ה-100 ש"ח במחיר לשנה.
אני עם פרטנר P2P כבר 4 שנים בלי בעיות ובלי הפתעות ועם הוט (לא סיבים) כבר 3 שנים בלי תקלות ועם חידוש כמעט אוטומטי באותו מחיר.
נערך לאחרונה על ידי em28 ב 28/06/2025 22:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
בסוף הזמנתי סלקום,154 שח סלקום טיוי שני ממירים ואינטרנט 100 על 1000....
מתאם ללא עלות.
סלקום עדין נותנם כתובות wan או שגם התחילו לשים לקוחות מאחורי cgnat?
אותי לא הכניסו ל-CGNAT28/06/2025 22:01MrYair כתב: בסוף הזמנתי סלקום,154 שח סלקום טיוי שני ממירים ואינטרנט 100 על 1000.
מתאם ללא עלות.
סלקום עדין נותנם כתובות wan או שגם התחילו לשים לקוחות מאחורי cgnat?...
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1321
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
אל תשכח לעדכן אותנו בממצאים....
בינה מלאכותית היא בבחינת "אֲנִי בִינָה לִי גְבוּרָה" (משלי פרק ח', פסוק י"ד)
בשמחה,יום שישי צריך להגיע טכנאי להתקנה....
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
מהיכן בארץ אם מותר לשאול ?...
אני שנים עם פרטנר P2P ומעולם לא חוויתי תקלה. מה שכן, בימים האחרונים שמתי לב לבאפרים רנדומליים ביוטיוב (רק לפני עליית הסרטון ב ATV).
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
אם יש סיב של הוט-סלקום, תבטל ותזמין את הוט ב "מחיר פצצה" ועם עוד נקודת רשת :) תמיד תוכל להחליף... והסיב כבר יהיה מוכן..28/06/2025 22:01MrYair כתב: בסוף הזמנתי סלקום,154 שח סלקום טיוי שני ממירים ואינטרנט 100 על 1000.
מתאם ללא עלות.
סלקום עדין נותנם כתובות wan או שגם התחילו לשים לקוחות מאחורי cgnat?...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 30/06/2025 14:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

גם אני בגילת טלקום ויחסית מרוצה. ציוד פרטי שלי. אבל אני מאחורי CGNAT.
היתה לי מחשבה לעבור לגילת אבל הם רוצים 200 שח הגעת טכנאי ו 170 שח למתאם שלהם.30/06/2025 11:50Jabberwock כתב: גם אני בגילת טלקום ויחסית מרוצה. ציוד פרטי שלי. אבל אני מאחורי CGNAT....
סלקום התקנה חינם ומתאם חינם בנתיים לפי משבדקתי סלקום לא שמים לקוחות כרגע מאחורי
cgnat גם אני לא רואה סיבה שישימו כי יש להם מלאי כתובות מפה ועד לונדון.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

נכון, אז מה שעשיתי זה קודם לעבור לבזק וסיכמתי איתם התקנה חינם. ואז לעבור מבזק לגילת טלקום, זה מעבר אוטומטי במערכות שאורך כ-10 דקות ללא הגעת טכנאי, רק החלפת פרטי חייגן.
באר שבע,אני כבר איזה 3 שנים אם פרטנר p2p עובד סבבה סהכ אבל לאחרונה משהו התחרבש להם29/06/2025 15:14sigamore כתב: מהיכן בארץ אם מותר לשאול ?
אני שנים עם פרטנר P2P ומעולם לא חוויתי תקלה. מה שכן, בימים האחרונים שמתי לב לבאפרים רנדומליים ביוטיוב (רק לפני עליית הסרטון ב ATV)....
באפרינג ביוטיוב בעיקר והכי מעצבן זה שהסוויטץ׳ שלהם מחובר לחשמל של המעלית ולא ישירות לחשמל של הבניין
שמגיע מחברת חשמל, בחורף כמה פעמים נתקענו בערב בלי אינטרנט עד שהגיע חשמלאי מוסמך של חברת מעליות
כדי להחליף פחת מחדש עזוב את זה לעלות לקומה שלישית ברגל, שלושה ימים הינו בלי אינטרנט ואין גם פיצוי מפרטנר כי
זה לא אשמתם שהלך הפחת של המעלית.
החלטנו לעבור לסלקום כולל טלויזיה יצא לי 154 שח
טלויזיה שני ממירים ואינטרנט 100/1000 מתאם בחינם התקנה בחינם.
למחיר הפצצה הזה של הוט יש השלכות,כל שיחה למוקד טכני שלהם זה לקחת קילו של רילקסין פייסל וכוסית וויסקי30/06/2025 9:13rafi_d כתב: אם יש סיב של הוט-סלקום, תבטל ותזמין את הוט ב "מחיר פצצה" ועם עוד נקודת רשתתמיד תוכל להחליף... והסיב כבר יהיה מוכן..
...
אחרת תגמור במוסד לחולי נפש וטיפולים אם מכות חשמל וסמים קשים,הנציגים שלהם שמה נשארו כיתה בגן כי נכשלו בלגו.
משזול עולה ביוקר.
הכל אמת, פרט לדבר אחד - זה הוט *פייבר*, ולא נחושת. ההנחה שלי - שיצטרכו תמיכה מהם לעיתים נדירות, במיוחד כשהציוד שלך. ו..תמיד אפשר להחליף...
לעעע מעדיף לחסוך לעצמי את הכאב ראש הזה,01/07/2025 21:47rafi_d כתב: הכל אמת, פרט לדבר אחד - זה הוט *פייבר*, ולא נחושת. ההנחה שלי - שיצטרכו תמיכה מהם לעיתים נדירות, במיוחד כשהציוד שלך. ו..תמיד אפשר להחליף......
אגב ידוע לך אם מתאם ג׳יביק של בזק עובד על תשתית סלקום?
כי לפי אתר של סלקום הוא מופיע אבל שונה בדגם באות אחת
אז אני תוהה כי אם כן יעבוד אז אני אבקש מהטכנאי לאקטב לי
בכך אני יחסוך עוד קופסה.
כן, בפועל עובד, ולא, כל עוד הוא לא ברשימה - אבוד לך.
מניסיון אישי - ככה גם למשל ה zte F601 . עבד אצלי על שתי התשתיות, IBC דרשו לנתק...
מניסיון אישי - ככה גם למשל ה zte F601 . עבד אצלי על שתי התשתיות, IBC דרשו לנתק...
איך הם ידעו שיש לך את ה- zte פועל?01/07/2025 22:16rafi_d כתב: כן, בפועל עובד, ולא, כל עוד הוא לא ברשימה - אבוד לך.
מניסיון אישי - ככה גם למשל ה zte F601 . עבד אצלי על שתי התשתיות, IBC דרשו לנתק......
הם דיברו איתך ישירות, או שהבקשה הגיעה דרך הוט?
את הzte ניסיתי באופן עצמאי, הוחלף בנוקיה שאף אוקטב דרך סלקום ובהמשך הוט. הוט פנו שאחליף את הנוקיה לפי בקשת ספק התשתית ibc שכנראה זיהו לפי מספר ה mac אולי הדגם. במקרה הזה, לא עזר אפילו שהוא ברשימה המורשית של בזק...