שלום לכולם
אני חדש בפורום ומעוניין קצת בעזרה ברצוני לרכוש מחשב שישמש גם למשחקים ולפעולות מחשב רגילות אך בנוסף שיתחבר לטלויזיה ולמגבר קולנוע ביתי כאשר החיבורים צריכים להיות באיכות גבוהה אות וידאו דרך DVI /HDMI ואות אודיו דרך אופטי (בהנחה שזה החיבור הטוב ביותר).לציין כי בין המחשב לסלון מפריד קיר אחד בלבד. אני מתכנן להעביר כבלים דרך הקיר מרחק של 2.5 מטר סה"כ ואין בעיה של רעש מהמחשב בסלון . לפניכם מפרט שקיבלתי מחנות IVORY בבקשה את חוות דעתכם:1.מארז עם ספק של 500W
2.אינטל 2 CORE E6550 1333MHZ
3. לוח אם MSI P35 PLATINUM
4.דיסק קשיח 320GB SATA 2
5. זיכרון 1G 800MHZ
6. כרטיס מסך GEFORCE 8600GS
תודה
עזרה בבקשה HTPC כולל מסך 4200 ש"ח
אני לא חזק בנוגע למחירי מפרטים. אבל קח בחשבון שיהיו לך ה מ ו ן כבלים להעביר הלוך ושוב.
כבל אחד מהממיר למחשב
כבל אחד מהמחשב לטלויזיה
כבל מהמחשב למגבר
כבל של העינית של השלט מהמחשב לסלון
כבל DVI/HDMI מהמחשב לטלויזיה.
ובטוח שכחתי עוד משהו.
גם אני חשבתי פעם על העברת הכבלים ובסוף רכשתי מחשב יעודי שיושב בסלון, והכבל היחיד שעובר את המרחק הוא כבל רשת.
כבל אחד מהממיר למחשב
כבל אחד מהמחשב לטלויזיה
כבל מהמחשב למגבר
כבל של העינית של השלט מהמחשב לסלון
כבל DVI/HDMI מהמחשב לטלויזיה.
ובטוח שכחתי עוד משהו.
גם אני חשבתי פעם על העברת הכבלים ובסוף רכשתי מחשב יעודי שיושב בסלון, והכבל היחיד שעובר את המרחק הוא כבל רשת.
אני לא מעוניין בחיבור הממיר למחשב איו לי צורך בשידורי טלויזיה. לכן אני צריך רק חיבור בין המחשב לטלויזיה דרך כבל אחד DVI/HDMI וכבל לאודיו כנראה אופטי בחיבור למגבר ובעתיד עינית לשלט סה"כ אם אני לא טועה 3 כבלים דקים יחסית .אני צריך את עזרתכם בנוגע לפריטים עצמם האם הם עונים על הדרישות מבחינת החיבור בין המחשב לטלוויזיה ולמגבר וכמובן שהמחשב יהיה למשחקים ושימוש ביתי רגיל. אני השמח להמלצות והצעות לחלקים אחרים אם נדרש בתקציב כולל של4200+-
תודה
תודה
לדעתי הכרטיס מסך nvidia 8600 הוא כרטיס מסך לא מספיק חזק למשחקים חדשים שיוצאים ואומדים לצאת. היתרון שלו שהוא תומך hdmi בניגוד ל-8800 אך הוא חלש ממנו משמעותית במשחקים. גם לי יש כרגע בעיה לגבי איזה כרטיס מסך לקנות עבור htpc עבור אותם שימושים.