שלום,
אני בחבילה של 1Gb הורדה ו-100Mb העלאה בפרטנר עם 2 סטרימירים והציוד יחסית דור קודם. ראוטר WIFI6 הנתב הלבן. יחסית אין תלונות על האינטרנט. המהירות יציבה בארץ ובחול מקבל בסביבות 900 מגה הורדה ו110 העלאה בבדיקות מהירות. משלם 159 ש"ח לחבילה.
הוט הציעו לי לעבור אליהם עם הנתב Wifi7 והמגדיל טווח באותה מהירות פלוס אייפי. ספק הוטנט. חבילה של Next עם 2 סטרימירים. הכל במחיר של 150 ש"ח לשנה.
מה שמפתה אותי זה הציוד החדש יותר, שאין לי מושג האם הוא באמת טוב יותר ממה שיש לי בפרטנר והתוספת של האייפי הקבוע בהוט שיכולה לעזור לי בעבודה.
מה שאני ממש מתלבט זה האיכות של הספק latency מהירויות יציבות. וזה שזה מחיר שנתי. מי יודע מה יהיה? הנציג אומר שהם תמיד משמרים את הלקוח ולא מורידים מחירים. רוצה להאמין שזה נכון אבל לא בטוח?
סה"כ המחיר המחיר זול יותר ואני אמור לקבל יותר אבל מצד שני, פרטנר יציבים.
האם הייתם עושים את המעבר? אשמח לשמוע דעות מלקוחות הוט. חשובה לי הציבו של החיבור לעבודה מהבית.
מעבר מפרטנר להוט 1GB
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
גם בחינם לא אהיה לקוח הוט שיש אפשרות אחרת
לקוח סיבים של פרטנר כבר שנים בחבילת 1GB - משלם 100 שח לחודש וכל הציוד שלי חוץ ממיר הסיב האופטי
תמיד מעדיף ציוד פרטי ואותי וויפי 6 מספק
לקוח סיבים של פרטנר כבר שנים בחבילת 1GB - משלם 100 שח לחודש וכל הציוד שלי חוץ ממיר הסיב האופטי
תמיד מעדיף ציוד פרטי ואותי וויפי 6 מספק
- caligola
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: יניב
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני לקוח של הוט כבר חודשיים, אני גם מאוד חששתי להצטרף אליהם, הייתי לקוח לפני 10 שנים והם היו נוראיים, ברחתי כמה שיותר מהר. אבל בעקבות השרשור בפורום, ובעקבות המחיר האטרקטיבי החלטתי לנסות.
יש לי אינטרנט 1 ג'יגה עם ציוד פרטי, כשאני מחובר עם כבל רשת ההורדה היא 950, והעלאה 100, אין latency, אין ניתוקים, האינטרנט יציב וטוב.
כשהיתה לי בעיה טכנית (שהיתה באשמתי אגב), התמיכה הטכנית ענו תוך 5 דקות והיו טובים בסך הכל.
יש לי אינטרנט 1 ג'יגה עם ציוד פרטי, כשאני מחובר עם כבל רשת ההורדה היא 950, והעלאה 100, אין latency, אין ניתוקים, האינטרנט יציב וטוב.
כשהיתה לי בעיה טכנית (שהיתה באשמתי אגב), התמיכה הטכנית ענו תוך 5 דקות והיו טובים בסך הכל.