ק"ב עד 10000
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ניופאן כולל אלמור? כלומר ניתן להמליץ על מרנץ או הרמן.
מבחינת רמקולים יש את ה-JBL כי זוג של KEF יאכל כמעט את כל התקציב. הייתי הולך על ה- E-80 כקדמיים ק-20 אחוריים והסנטר שלהם ה-25.
יחד עם רסיבר של דנון או הרמן סט מצויין.
כמובן לפני שאתה קונה כדאי לשמוע את הסט.
מבחינת רמקולים יש את ה-JBL כי זוג של KEF יאכל כמעט את כל התקציב. הייתי הולך על ה- E-80 כקדמיים ק-20 אחוריים והסנטר שלהם ה-25.
יחד עם רסיבר של דנון או הרמן סט מצויין.
כמובן לפני שאתה קונה כדאי לשמוע את הסט.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני הגדרתי את הB ברסיבר שלי זון 2
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
לדעתי הדנון יותר מתאים לתפקיד מכיוון שהוא מוסיקלי יותר
על רמקולים הייתי ממליץ על JBL סדרת ה-E או ה-STUDIO שהיא טובה יותר ובעלת סופר טוויטר אבל עולה יותר ואוכלת את כל התקציב
אם תיהיה מוכן להתפשר על קניית מערכת שלמה אז סדרת ה-STUDIO בהחלט מתאימה ותספק אותך בשלבים הראשונים נותנת הרבה בס ותמונת סנטר טובה מאוד
השילוב של דנון ו-JBL הוא טוב מאוד כדאי לשקול
על רמקולים הייתי ממליץ על JBL סדרת ה-E או ה-STUDIO שהיא טובה יותר ובעלת סופר טוויטר אבל עולה יותר ואוכלת את כל התקציב
אם תיהיה מוכן להתפשר על קניית מערכת שלמה אז סדרת ה-STUDIO בהחלט מתאימה ותספק אותך בשלבים הראשונים נותנת הרבה בס ותמונת סנטר טובה מאוד
השילוב של דנון ו-JBL הוא טוב מאוד כדאי לשקול
מה היינו עושים בלי מוזיקה?