JBL L65 JUBAL
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5142
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 697 פעמים
לא ציינת את הדגם של tannoy
על מנת שתקבל עזרה זריזה יותר, תצרף בבקשה מפרטים של הרמקולים שברשותך ואת המפרט של הרמקולים שאתה חושב לשדרג
על מנת שתקבל עזרה זריזה יותר, תצרף בבקשה מפרטים של הרמקולים שברשותך ואת המפרט של הרמקולים שאתה חושב לשדרג
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מפרטים לא אומרים כלום.20/06/2025 9:15FastandFurious כתב: לא ציינת את הדגם של tannoy
על מנת שתקבל עזרה זריזה יותר, תצרף בבקשה מפרטים של הרמקולים שברשותך ואת המפרט של הרמקולים שאתה חושב לשדרג...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5142
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 697 פעמים
מפרטים אומרים נתונים, מה נכון או לא נכון זאת לא בעיה שלי, במקרה אני מכיר את הרמקולים שברשותו, ואם היה מביא לי דגם של טאנוי אולי הייתי מכיר גם אותו ויכול להגיד לו מה ההבדלים בינהם מבחינת אופי רמקול והתאמה לז'נרים מסויימים, בקיצור, מסכים לא תמיד מפרטים מצליחים לספר חצי סיפור של רמקול, חייב להאזין. להשוואת.
שבת שלום
פותח הדיון כמובן שכל מה שתכתוב לא ישנה כי אתה צריך ללכת לשמוע את הרמקול שאתה רוצה לרכוש עם הציוד שברשותך, אפילו להביא הבית את הרמקול ולהשוואת זה הכי נכון
שבת שלום
פותח הדיון כמובן שכל מה שתכתוב לא ישנה כי אתה צריך ללכת לשמוע את הרמקול שאתה רוצה לרכוש עם הציוד שברשותך, אפילו להביא הבית את הרמקול ולהשוואת זה הכי נכון
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L