עזרה בבחירת תשתית אינטרנט חדשה
היי..תצחקו אבל אני עדיין עם טריפל הוט בתשתית הישנה טלויה כבלים ואינטרנט 100 מגה עם ספק רימון
באמת שעד עתה הכל היה טוב אני לא צריך יותר מזה בעיקר לגלישה...
בימים האחרונים בלתי נסבל מלא ניתוקים, תקיעות..החלטתי לעשות מעבר !
מה כיום נחשב תשתית יציבה וטובה? חשוב לי גם ספק עם סינון תכנים כמו רימון
אפילו שוקל מעבר לטריפל כבר..
באמת שעד עתה הכל היה טוב אני לא צריך יותר מזה בעיקר לגלישה...
בימים האחרונים בלתי נסבל מלא ניתוקים, תקיעות..החלטתי לעשות מעבר !
מה כיום נחשב תשתית יציבה וטובה? חשוב לי גם ספק עם סינון תכנים כמו רימון
אפילו שוקל מעבר לטריפל כבר..
לא ברור איזה תשתיות זמינות אצלך. בימינו כל חיבור חדש לתשתית מתבצע דרך ספק האינטרנט (אין יותר אפשרות לבחור תשתית בנפרד מהספק). אם אתה מרוצה מהספק רימון ומהסינון שלהם, כדאי שפשוט תתקשר אליהם ותשאל על איזה תשתיות אלטרנטיביות הם יכולים לחבר אותך.
אכן, הכל תלוי בתשתית הסיבים שכבר קיימת בבנין שלך.
אגב, עדיין יש אפשרות לבחור ספקית, ולהכתיב לה על איזה סיב לחבר אותך. זה לא ממש משנה מבחינת איכות החיבור.
כאן, למשל, עברתי לאחרונה עם ספקית סלקום מסיב IBC לסיב בזק עכב תקלה שהייתה. זה לא מהלך פשוט..
אגב, עדיין יש אפשרות לבחור ספקית, ולהכתיב לה על איזה סיב לחבר אותך. זה לא ממש משנה מבחינת איכות החיבור.
כאן, למשל, עברתי לאחרונה עם ספקית סלקום מסיב IBC לסיב בזק עכב תקלה שהייתה. זה לא מהלך פשוט..
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה הייתה התקלה?15/06/2025 8:13rafi_d כתב: כאן, למשל, עברתי לאחרונה עם ספקית סלקום מסיב IBC לסיב בזק עכב תקלה שהייתה. זה לא מהלך פשוט.....
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
תקלה איזורית חריגה (חיצונית לבנין), השביתה את הסיב של IBC בכל הבית המשותף לכמה ימים.
הייתי ערוך וזה עם סיב בזק (כ "גיבוי") בדירה, מהתקנה קודמת של בזק...
הייתי ערוך וזה עם סיב בזק (כ "גיבוי") בדירה, מהתקנה קודמת של בזק...