צריך המלצה לרמקולים רצפתיים.

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Love_quality פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן אחים שלי ..

עברו מספר שנים מאז שקניתי את הרסיבר הראשון שלי והרמקולים המדפיים הראשונים..
עם הזמן הבנתי שאני רוצה להשתדרג, להפוך את החוויה ליותר עוצמתית. הרמקולים עצמם? אין לי מושג אם הרסתי אותם עוד לאחר הקנייה עם הגברת סאונד בצורה קיצונית או שהם לא היו משהו מלכתחילה, כנראה גם וגם. היום הם כבר לא מהנים..חוץ מהבס שעוד סבבה. סה"כ רמקולים מדפיים במחיר של 1500 שקל.. לא משהו רציני.

החלטתי לנטוש את מסך המחשב שלי לצפייה בסרטים (המחשב מחובר לרסיבר עם כבל RCA - למרות הידע המינימלי שלי הצלחתי לקנות רכיב חיצוני ולחבר אותו ללוח האם מה שנתן לי אפשרות לעשות את השידוך הזה) ולעבור למסך גדול בחדר שישולב עם רמקולים רצפתיים כלשהם ולכן אני צריך המלצה על כאלה בתקציב של 3,000 ומשהו.. עם גמישות. הרסיבר שלי: Onkyo TX-8250.

אשמח מאוד להמלצות. (במבט לאחור אולי היה כדאי לי לקנות רסיבר רב ערוצי בכדי לשדרג את החוויה אבל כנראה שהמחירים של הרב ערוצי היו גבוהים ככל שהתמורה עלתה.. ואז הייתי מגיע לסכומי עתק וכנראה זה החשבון שעשיתי) .. אם אתם יכולים לחדש לי איזה משהו בנושא זה יהיה מעניין. אולי שילוב של סאבוופר להגדיל את החוויה.. לא יודע.

שכחתי לציין שחשוב לי מאוד הבסים, זה חלק שאני מאוד אוהב ברמקולים.
כמובן שהרמקולים הם גם למוזיקה בנוסף לסרטים.. אז גם חשוב שאר הפרמטרים.

אודה מאוד לעוזרים 🙏🏻

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #2 

אם החדר לא גדול מדי אז גם מדפיים יכולים להיות מעולים, הייתי בודק ולא ננעל בהכרח על רצפתיים.

הרסיבר שלך הוא סטיראו בלבד. אם חשוב לך גם סרטים והחויה כמו שכתבת כדאי לך לשקול רסיבר רב ערוצי וכך תוסיף גם סנטר+סראונד+סאב.

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1780
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #3 

אני מוכר את המערכת שלי אם תרצה משהו רמקולים מעולים מחברת מוניטור אדיו

viewtopic.php?t=397774

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”