77G4 או 77G5
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
שלום לכולם.
ברשותי כרגע טלוויזית LG GX65 שאני מאוד מרוצה ממנה כבר 5 שנים , מכשיר מדהים . אני שוקל לשדרג לגודל של 77 ומתבלט האם מחירי סוף שנת דגם הנמוכים ( יחסית ) של ה 77G4 ( אזור ה 13700 היום ) מצדיקים רכישה שלו או שכדאי להמתין עוד קצת ל G5 שיגיע לארץ ( מתי בדיוק אף אחד לא יודע להגיד אבל לדעתי בקרוב מאוד , זו ההרגשה שלי ) עם טכנולוגית פאנל חדשה ממה שהבנתי מכל הביקורות ( ראיתי כמה ביקורות מצולמות ביו טיוב אבל לוקח את כולן בערבון מוגבל , הבנתי גם שיש להן בעיה עם HDR10 ) אבל בטח יעלה הרבה הרבה יותר . אני אציין שאני לא גיימר אלה צופה בעיקר בטלוויזיה , בסדרות וסרטים ( כולל 4K ) ממקורות בסטירמר ובלו ריי 4K ( גם הטלוויזיה כל אפליקציות יס למיניהן הכל מהסטרימר ) .
אשמח לתובנות , תודה.
כרגע ברשותי :
טלוויזיה LG OLED 65GX
רסיבר DENON AVR-X4700H
נגן בלו ריי פנסוניק 4K DMP-UB900
סטרימר NVIDIA SHILD PRO 2019
ברשותי כרגע טלוויזית LG GX65 שאני מאוד מרוצה ממנה כבר 5 שנים , מכשיר מדהים . אני שוקל לשדרג לגודל של 77 ומתבלט האם מחירי סוף שנת דגם הנמוכים ( יחסית ) של ה 77G4 ( אזור ה 13700 היום ) מצדיקים רכישה שלו או שכדאי להמתין עוד קצת ל G5 שיגיע לארץ ( מתי בדיוק אף אחד לא יודע להגיד אבל לדעתי בקרוב מאוד , זו ההרגשה שלי ) עם טכנולוגית פאנל חדשה ממה שהבנתי מכל הביקורות ( ראיתי כמה ביקורות מצולמות ביו טיוב אבל לוקח את כולן בערבון מוגבל , הבנתי גם שיש להן בעיה עם HDR10 ) אבל בטח יעלה הרבה הרבה יותר . אני אציין שאני לא גיימר אלה צופה בעיקר בטלוויזיה , בסדרות וסרטים ( כולל 4K ) ממקורות בסטירמר ובלו ריי 4K ( גם הטלוויזיה כל אפליקציות יס למיניהן הכל מהסטרימר ) .
אשמח לתובנות , תודה.
כרגע ברשותי :
טלוויזיה LG OLED 65GX
רסיבר DENON AVR-X4700H
סטרימר NVIDIA SHILD PRO 2019
מה המחיר שקיבלת על ה83?10/06/2025 12:03kingshoko כתב: לדעתי G5 ללא ספק, יש כבר למכירה, יש מחירים.
מסך לשנים קדימה כדאי לקנות את הדגם האחרון.
אני עובר מcx77 ל g583...
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
ברשותי 77GX (עברה לחדר שינה) ולסלון אני מזמין את 83G5 (לאחר צפיה במפרט/ סקירות של G5 ההתלבתות שעוד הייתה לגבי ה-G4 נעלמה לה).
The following line is true
The previous line is false
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
עוד לא סגרתי את המחיר, מתכנן רכישה בחודש הבא (מחכה לעדכון תוכנה של G5 על מנת לוודא שכמה בעיות קריטיות טופלו). מתכנן לרכוש ב - Crossover....
The following line is true
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
לדעתי שווה לשקול לחכות ל־G5, במיוחד אם כבר עושים שדרוג משמעותי ממסך כמו ה־GX65. ה־G5 מביא פאנל MLA דור שלישי, שיפור נוסף בעוצמת בהירות, טיפול טוב יותר בהשתקפויות ועיבוד HDR משודרג – יתרונות שיכולים להיות מורגשים בעיקר בצפייה בסביבה מוארת ובתכני בלו-ריי 4K (ששם HDR10 עדיין רלוונטי).10/06/2025 10:29haifaboy כתב: שלום לכולם.
אשמח לתובנות , תודה.
כרגע ברשותי :
טלוויזיה LG OLED 65GX
רסיבר DENON AVR-X4700H
סטרימר NVIDIA SHILD PRO 2019...
נכון, המחיר כנראה יהיה גבוה יותר, אבל מי שמחפש "הכי טוב שיש" לשנים קדימה ולא מחפש רק עסקה משתלמת – ה־G5 הוא אופציה עדיפה.
אם אין לחץ והתקציב מאפשר – לדעתי שווה לחכות.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ל-G5 אין פאנל MLA, יש פאנל Tandem RGB שזה חידוש מסוג אחר.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
תודה על התיקון,טעות טכנית קטנה שלי....
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
נפתר!
עשה בעיות מינוריות אחרות
אבל זה כבר גם בעבודה
בקיצור חבלי לידה - למסכים מטורפים לגמרי אין ספק שזה שדרוג חווית משתמש
עשה בעיות מינוריות אחרות
אבל זה כבר גם בעבודה
בקיצור חבלי לידה - למסכים מטורפים לגמרי אין ספק שזה שדרוג חווית משתמש
לפי הדיווחים ברשת זה נפתר רק במצב filmmaker mode.12/06/2025 14:24Crossover-Shop כתב: נפתר!
עשה בעיות מינוריות אחרות
אבל זה כבר גם בעבודה
בקיצור חבלי לידה - למסכים מטורפים לגמרי אין ספק שזה שדרוג חווית משתמש...
https://www.youtube.com/watch?v=OeDgx8hKkpc
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 714
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
מקפיץ את השרשור
אם לקנות היום (מחירים התייצבו יחסית לשתי הדגמים על דגמי 77 אינץ) - לצפייה בסרטים בשעות ערב\לילה שווה את הקפיצה של שליש במחיר לטובת G5 ?
ממה שאני רואה ברשת התשובה לא חד משמעית בכלל וישנם הרבה פוסטים ברשת עך כל שיחס תמורה למחיר כרגע G4 עדיפה.
דעתכם?
אם לקנות היום (מחירים התייצבו יחסית לשתי הדגמים על דגמי 77 אינץ) - לצפייה בסרטים בשעות ערב\לילה שווה את הקפיצה של שליש במחיר לטובת G5 ?
ממה שאני רואה ברשת התשובה לא חד משמעית בכלל וישנם הרבה פוסטים ברשת עך כל שיחס תמורה למחיר כרגע G4 עדיפה.
דעתכם?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
G5 מהווה שינוי ושיפור מהותי מכל הבחינות כי טכנולוגית הפאנל שלה שונה מזה שיש ב-G4 וב-G3.
עד כמה השיפור הזה יהיה מורגש תלוי מאד בסביבת הצפייה, כי ל-G4 יש שכבת MLA שיכולה להשפיע על עומק השחורים בסביבה מוארת, לדוגמה.
מצד שני זה נותן לה זווית צפיה מאד רחבה.
ל-G5 עומק הצבעים טוב יותר, בהירות גבוהה יותר ועיבוד תמונה טוב יותר.
עד כמה השיפור הזה יהיה מורגש תלוי מאד בסביבת הצפייה, כי ל-G4 יש שכבת MLA שיכולה להשפיע על עומק השחורים בסביבה מוארת, לדוגמה.
מצד שני זה נותן לה זווית צפיה מאד רחבה.
ל-G5 עומק הצבעים טוב יותר, בהירות גבוהה יותר ועיבוד תמונה טוב יותר.