שרשור תגובות: תגי המעקב החדשים של UGREEN | ה- FineTrack וה- FineTrack Slim

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
Gil
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=95291

שני תגי מעקב קטנים, שקטים ואמינים – שמאפשרים לך לדעת איפה כל דבר חשוב נמצא, גם כשאתה לא זוכר

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

איך התג מעקב שלהם בהשוואה לסמסונג סמארט - תג ?
מה מקור המידע של המיקום ? האם שואב מיקומים רק ממכשירי אייפון ? או גם מאנדרואידים ?

good__one
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 700
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #3 

תודה על הסקירה.
יש להם אלטרנטיבה אנדרואידית?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46333
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #4 

@גלובל
AirTags המשתמשים ברשת Find My של Apple, אינם מיועדים לשימוש עם מכשירי Android.

@good__one
אלטרנטיבה ל- Android:
https://ksp.co.il/web/item/282523

4 יחידות זול יותר:
https://ksp.co.il/web/item/359932

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #5 

בעקרון גוגל פתחו את הרשת של ה"מצא אותי" המקביל שלהם. הבעיה שזה מתקדם מאוד לאט.
מכשירי הסמסונג תואמים מאוד אנדרואיד, מצויינים למי שיש לי סמסונג ולמי שלא - זה מצריך התקנת אפליקציה של סמסונג.

הבעיה שמספר מכשירי הסמסונג יורד ואיתו גם אפשרות המעקב אחרי החפיץ.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78786
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #6 

כרגע התגים בעולם האנדרואידי מאוד מוגבלים וזה ממש מבאס. כבר יש הסכמה בין החברות שזה יהיה על אותו פרוטוקול או שלפחות שתי הפלטפורמות יעבדו עם תגים של כולם, אז מה מעכב את זה?

סמסונג מתעקשים להגיד שהם לא מבטיחים שהתגים שלהם (שהם הכי טובים בעולם הזה של אנדרואיד) יעבדו כראוי עם מכשירים אחרים, אז השאלה אם אפשר לסמוך על זה.

לגבי איירטגס, הם מעולים אבל שמנים ממש. איך אפל לא הוציא גרסא ב-form factor דק יותר אני לא מבין.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #7 

לגמרי מבאס.
למיטב הבנתי, המכשירים של סמסונג כן עובדים עם מכשירים אחרים, לפחות באופן בסיסי של BT (וכנראה בלי UWB) הבעיה שזה דורש התקנת אפליקציה וככה כל מכשיר שהוא לא סמסונג ולא מותקנת בו האליקציה, לא משמש כנקודה חמה למציאת החפיץ שלך. זה עדיין עובד כי יש עדיין סמסונגים. אבל פחות טוב מפעם.
הבעיה הגדולה שיש לי כמה תגים דור1 של סמסונג, והם כל הזמן צועקים שהבטריה חלשה. זה מחרפן. המצחיק זה שבהתחלה החלפתי, אחרי זה משכתי החלפות, וזה החזיק חודשים אחרי...
נראה שדור2 של סמסונג פחות צועק על סוללה. בעקרון באלי יש משהו שמייתמר להיות תואם GOOGLE FIND ME, אולי אזמין יחידה מתישהו.
אם זה מעניין אותך, נדמה לי שיש כל מיני אנשים שמוכרים MODDED AIR TAG בעיקר כדי לדקק אותם, מפרקים אותם, בטריה בצד אחד, אלקטרוניקה בצד השני. לא זול.

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1237
נתן תודות: 603 פעמים
קיבל תודות: 167 פעמים

שליחה #8 

לגבי אנדרואיד:
אצלי כל המשפחה כבר קרוב לשנה עם Motorola moto tag שהוסיפו תמיכה לפרוטוקול UWB רק לפני כשבוע המאפשר מיקום מדויק יותר בדומה לאיירטג של אפל:
https://en-us.support.motorola.com/app/ ... C-moto-tag

בינתיים מרוצה מאד. משתמש בעיקר בכדי לדעת את המיקום של כל אחד מבני המשפחה (די מתבקש בשנה וחצי האחרונות).
החסרון היחיד שמצאתי בינתיים הוא שהסוללה לא מחזיקה שנה. מנגד, ניתן להחליף אותה בקלות. סוללת cr 2032 רגילה.

yarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #9 

24/06/2025 10:45  
MrMoris כתב:
לגמרי מבאס.
למיטב הבנתי, המכשירים של סמסונג כן עובדים עם מכשירים אחרים, לפחות באופן בסיסי של BT (וכנראה בלי UWB) הבעיה שזה דורש התקנת אפליקציה וככה כל מכשיר שהוא לא סמסונג ולא מותקנת בו האליקציה, לא משמש כנקודה חמה למציאת החפיץ שלך. זה עדיין עובד כי יש עדיין סמסונגים. אבל פחות טוב מפעם.
הבעיה הגדולה שיש לי כמה תגים דור1 של סמסונג, והם כל הזמן צועקים שהבטריה חלשה. זה מחרפן. המצחיק זה שבהתחלה החלפתי, אחרי זה משכתי החלפות, וזה החזיק חודשים אחרי...
נראה שדור2 של סמסונג פחות צועק על סוללה. בעקרון באלי יש משהו שמייתמר להיות תואם GOOGLE FIND ME, אולי אזמין יחידה מתישהו.
אם זה מעניין אותך, נדמה לי שיש כל מיני אנשים שמוכרים MODDED AIR TAG בעיקר כדי לדקק אותם, מפרקים אותם, בטריה בצד אחד, אלקטרוניקה בצד השני. לא זול.
...
באלי אקספרס יש יצרנים סינים שמוכרים תגיות תואמת Find Hub של אנדרואיד
הזמנתי 2 סוגים
עובדים סבבה

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”