תחליף לשירות רדיו אינטרנטי - VTUNER שכבר לא רלוונטי

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
כל מי שהשתמש ב VTUNER בטח מכיר את הבעיה, השירות כבר לא זמין או רלוונטי רק למספר מצומצם של רסיברים מיצרנים ספציפיים.
לצערי ONKYO הוא אחד מאלה שכבר לא רלוונטיים ל VTUNER. הכתובת ל VTUNER המקושרת ל ONKYO כבר לא פעילה, כך שלא ניתן להירשם או להיכנס ולערוך את רשימת התחנות והמועדפים.
האם יש תחליף לשירות כזה?
מצאתי פתרונות כמו YTUNER או YCAST, אך זה לא הכי אינטואיטיבי או נוח להגדיר אותם, הלכתי לפי ההוראות אך משהו לא מסתדר.

elandes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

בוקר טוב.
תודה.
עשיתי את זה, אך יש כמובן הגבלה של מס' התחנות שניתן לאגור - 40 זה אולי נשמע הרבה, אבל זה בכלל לא.
בכל מקרה, הצלחתי לאחר הרבה נסיונות להתחבר ל VTUNER ולהקצות תחנות לרסיבר.
כך או כך, זה פתרון זמני, יש לי שרת מוזיקה - SQUEZEBOX SERVER מבוסס לינוקס, אני רוצה להוסיף לו שירות שנקרא YTUNER, כך שהמאגר של התחנות יהיה לוקאלי מבלי להתבסס על שרתים לא אמינים.
הבעיה היא שאני לא מצליח לקנפג את זה.

elandes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #4 

volumio על רסברי פיי או דומה גם יכול לתת לך פיתרון

CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תודה, אך זה לא עוזר לי ממש.
אני רוצה שהשרת מוזיקה שלי יהיה המקור להכל, כפי שציינתי קודם.
בלאו הכי אני סובל מריבוי מכשירים בסלון - מרכז הסטריאו והקולנוע הביתי שלי. אז להוסיף עוד מכשיר, גם אם זה משהו קטן כמו רספברי לא מתאים לי.
יש את האופציה להתקין על לינוקס את השרת רדיו וראיתי שגם עשו את זה, לצערי אני נתקל במחסום שמונע ממני להתקין את ה YTUNER עד הסוף, למרות שאני עובד על לינוקס UBUNTU שהיא נוחה יחסית לתפעול, משהו לא מסתדר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”