התחילו אצלי ניתוקים, והוט לא אשמים.
-
caligola
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: יניב
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כשהתחברתי להוט, התחברתי עם ממיר סיב GO FIBER GF25, ונתב פרטי TP-LINK AX5400
לאחרונה חשבתי שאולי עדיף להחליף לנתב Cudy WR3600 (בגלל שפיסית הוא יותר קטן ואז הכל יכנס לארון תקשורת)
חיברתי את נתב ה-Cudy, שיחקתי איתו קצת, ואז החלטתי שאני רוצה לחזור לנתב של ה-TP-LINK AX5400.
כשחיברתי חזרה את הנתב של ה-TP-LINK התחילו ניתוקים, הניתוקים קורים ברגע שאני מגיע למהירות גבוהה ב-WIFI, אם אני מריץ speed test אז יש ניתוק ישר,
התמיכה הטכנית של הוט לא מצאו בעיה בצד שלהם, ואפילו הציעו לשלוח טכנאי על חשבונם ביום שני שיבדוק.
היום ניסיתי להתחבר עם כבל ישירות לראוטר (ולא דרך WIFI), ואין ניתוקים בכלל...... עובד חלק והבעיה קשורה ל-WIFI. אז ככל הנראה הוט לא אשמים. ניסיתי לאפס את הנתב (factory reset) וזה לא עוזר...
למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
לאחרונה חשבתי שאולי עדיף להחליף לנתב Cudy WR3600 (בגלל שפיסית הוא יותר קטן ואז הכל יכנס לארון תקשורת)
חיברתי את נתב ה-Cudy, שיחקתי איתו קצת, ואז החלטתי שאני רוצה לחזור לנתב של ה-TP-LINK AX5400.
כשחיברתי חזרה את הנתב של ה-TP-LINK התחילו ניתוקים, הניתוקים קורים ברגע שאני מגיע למהירות גבוהה ב-WIFI, אם אני מריץ speed test אז יש ניתוק ישר,
התמיכה הטכנית של הוט לא מצאו בעיה בצד שלהם, ואפילו הציעו לשלוח טכנאי על חשבונם ביום שני שיבדוק.
היום ניסיתי להתחבר עם כבל ישירות לראוטר (ולא דרך WIFI), ואין ניתוקים בכלל...... עובד חלק והבעיה קשורה ל-WIFI. אז ככל הנראה הוט לא אשמים. ניסיתי לאפס את הנתב (factory reset) וזה לא עוזר...
למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
caligola
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: יניב
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כן, זאת הייתה הבעיה חיברתי את השנאי של ה-Cudy לנתב של ה-Tp-Link, מקווה שזה לא גרם לנזק לטווח ארוך 
מה שכן, הוט היו ממש בסדר, כשהתקשרתי לתמיכה הטכנית לא חיכיתי יותר מ-5 דקות עד שנציג התפנה אליי, וזה שהסכימו לשלוח טכנאי בחינם על חשבונם (שאני עכשיו אבטל)...
מה שכן, הוט היו ממש בסדר, כשהתקשרתי לתמיכה הטכנית לא חיכיתי יותר מ-5 דקות עד שנציג התפנה אליי, וזה שהסכימו לשלוח טכנאי בחינם על חשבונם (שאני עכשיו אבטל)...
לא גרמת נזק. שניהם 12V, רק שה-Cudy הוא 1 אמפר.05/06/2025 19:45caligola כתב: כן, זאת הייתה הבעיה חיברתי את השנאי של ה-Cudy לנתב של ה-Tp-Link, מקווה שזה לא גרם לנזק לטווח ארוך
מה שכן, הוט היו ממש בסדר, כשהתקשרתי לתמיכה הטכנית לא חיכיתי יותר מ-5 דקות עד שנציג התפנה אליי, וזה שהסכימו לשלוח טכנאי בחינם על חשבונם (שאני עכשיו אבטל)......
(על פי המידע שמצאתי ברשת).
שימוש לאורך זמן בשנאי חלש יותר - דופק בעיקר את השנאי עצמו.
בכל אופן, שמח לשמוע שהתקלה הסתדרה.