https://www.amazon.de/dp/B009987NP4
תוכן התכולה
https://www.gedore.com/en-at/products/t ... ---2658208
ארגז עבודה מבית Gedore המכיל 36 כלים לחשמלאים בכ2360שח
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
לא שווה, בתור חשמלאי ב25 השנים האחרונות, גם החלק מהכלים מעולם לא השתמשתי.
קאטר ומגלה מחליף תוכי יפני מקורי אחד בודד, מפתח פטנט זה בכלל מתחום האינסטלציה, 2 פליירים שפיץ - וואללה, לא יודע למה, אחד הספיק לי מאז ומעולם, קאטר תוכי ענק לכבלים גדולים, מיותר לגמרי בתחום הביתי, איזמל ברזל חשוף זה... מוזר, מטר מתקפל מעץ זה קטע של גרמנים, הרבה יותר יעיל זה מטר רגיל, וולטמטר 2 חלקים לא נוח ולא יעיל, עדיף צבת רגיל true rms כלשהו של חברה ידוע וזוג פרובים.
הכלים עצמם ממש טובים, אבל בתור סט הם די חסרי תמורה למחיר, עדיף לקנות כלים בתפזורת ואז להשלים לפי צורך.
סליחה poune. זו דעתי.
קאטר ומגלה מחליף תוכי יפני מקורי אחד בודד, מפתח פטנט זה בכלל מתחום האינסטלציה, 2 פליירים שפיץ - וואללה, לא יודע למה, אחד הספיק לי מאז ומעולם, קאטר תוכי ענק לכבלים גדולים, מיותר לגמרי בתחום הביתי, איזמל ברזל חשוף זה... מוזר, מטר מתקפל מעץ זה קטע של גרמנים, הרבה יותר יעיל זה מטר רגיל, וולטמטר 2 חלקים לא נוח ולא יעיל, עדיף צבת רגיל true rms כלשהו של חברה ידוע וזוג פרובים.
הכלים עצמם ממש טובים, אבל בתור סט הם די חסרי תמורה למחיר, עדיף לקנות כלים בתפזורת ואז להשלים לפי צורך.
סליחה poune. זו דעתי.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
התלבטתי גם אם לפרסם אבל לפעמים עדיף לעבוד עם כלים איכותיים .02/06/2025 22:12Shtirlitz כתב: לא שווה, בתור חשמלאי ב25 השנים האחרונות, גם החלק מהכלים מעולם לא השתמשתי.
סליחה poune. זו דעתי....
זה גם תלוי סוג העבודה שאתה מבצע , הארגז מציע גם יותרון לכיוון אחזקה ותכנאים של ציוד RF , רכבים וכלי טיס.
מה שקראת לו "מפתח צינורות" אינו אלא בעצם "תרנגול" המשמש לפתיחת פלגים מוגני מים\שמן .
תוכי קטן יתקשה לחתוך מוליך בודד של 16ממר שלא לדבר על 5*6. לכן יש חותך גדול.
המטר מעץ כמו רוב הכלים מבודד חשמלית ככה שניתן להשתמש בו באזורים שלא ניתן לגשת אליהם בזמן רגיל.
הרב מודד עם השני חלקים בטוח יותר וגם מכיל התארה של מתח כאשר אתה ניש למפסק ללא נקודת אפס לזיהוי נוככות מתח (כן, יש גם טסטר).
לפעמים עדיף להשקיע פעם אחת בכלי עבודה ולעבוד איתו שנים
יש לי מספר כלים של קניפקס ולא משנה מה הם עוברים הם עדיין עובדים יותר טוב מכלים חדשים שאני יכול לקנות בחנות רגילה.
המחיר גבוהה אבל תלוי למי