אחריות סמליין / ניופרו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1788
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #1 

אחרי שניופרו מתחילים לשווק את מסכי סמסונג , מה זה אומר לגבי השירות של סמליין למסכים שעדיין במלאי ?

יש הבדל של סביבות 1500 ש"ח בין מה שבאחריות סמליין ומה שבאחריות ניופרו

לסמליין עדיין צריך להיות ידע בלטפל במסכים שהיו היבואנים שלהם שנים ?
או שזה הימור ובמידה שהטלויזיה לא תקינה כבר לא יהיה שירות ?

bhalamis
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

גם סמליין וגם ניופרו לא יודעים לטפל במסכים, שניהם רק יבואני ששוכרים שירותי תיקונים ושירות של חברה חיצונית,
שניהם שוכרים את אותה חברה רק סמליין נותן אחריות קצרה של שנה וניופרו אחריות ארוכה של מעל לשנה,
מעבר לזה היבואן נותן את ההנחיות לגבי הכיסוי שהוא עצמו מגדלים למוצרים... נהיינו "רוח המפקד"...
זהו בכללי.

הייתי בהתלבטות הזו שבוע שלם...

בסוף קניתי LG

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1503
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #3 

עובדים עלינו בעיניים ואנחנו אומרים אמן וממשיכים לקנות אותו הדבר בדיוק, כנראה שזה עובד.
סמסונג גרועים באמינות בכל הנוגע למסכים וגם מקררים אבל יש להם שיווק חזק ואגרסיבי מתקדמים מאוד מבחינה טכנולוגית ו זה שם.

dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

02/06/2025 9:57  
Moshe984 כתב:
עובדים עלינו בעיניים ואנחנו אומרים אמן וממשיכים לקנות אותו הדבר בדיוק, כנראה שזה עובד.
סמסונג גרועים באמינות בכל הנוגע למסכים וגם מקררים אבל יש להם שיווק חזק ואגרסיבי מתקדמים מאוד מבחינה טכנולוגית ו זה שם.
...
יש לי מספר מסכי סמסומג ובשנים הראשונות לא הייתה בעיה זה עניין של מזל , באיכות ובמחיר שכרגע דגם ה90D לא נראה לי שיש משהו מתקרב לLG
אם שניהם נותנים את אותה אחריות בשנה הראשונה אז אולי זה שווה לקחת את הסיכון , מקררים זה משהו

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1503
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #5 

לא רוצה אחריות ולא הרחבת אחריות ולא הרחבה של ההרחבה, רוצה משהו שלא מתקלקל, במסכים היום הייצור זול הרכיבים זולים ואין מחשבה על קדימה אלה יותר על שתצטרך להחליף ולהחליף בלי סוף, קשה למצא היום משהו טוב. במקררים היום LG הכי טובים וגם, אם זה רק בלי כל התוספות קרח\תצוגה\דלת שקופה וכו ... במסכים עוד לא הצלחתי למצא אולי SONY שווה לשלם יותר אולי TLC... ואולי יש דברים אחרים, אבל מה שלא וודאית אני אישית לא נוגע וזה מתחיל ב סמסונג לא לגעת (מבחינתי זה כמו רכב צרפתי = לא נוגע). כל אחד והחישובים שלו.

dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

02/06/2025 12:19  
Moshe984 כתב:
לא רוצה אחריות ולא הרחבת אחריות ולא הרחבה של ההרחבה, רוצה משהו שלא מתקלקל, במסכים היום הייצור זול הרכיבים זולים ואין מחשבה על קדימה אלה יותר על שתצטרך להחליף ולהחליף בלי סוף, קשה למצא היום משהו טוב. במקררים היום LG הכי טובים וגם, אם זה רק בלי כל התוספות קרח\תצוגה\דלת שקופה וכו ... במסכים עוד לא הצלחתי למצא אולי SONY שווה לשלם יותר אולי TLC... ואולי יש דברים אחרים, אבל מה שלא וודאית אני אישית לא נוגע וזה מתחיל ב סמסונג לא לגעת (מבחינתי זה כמו רכב צרפתי = לא נוגע). כל אחד והחישובים שלו.
...
זה קצת שונה , אתה לא נוגע בסמסונג בגלל השירות והאחריות שעד היום לא הייתה מזהירה אבל אין מה להשוות את איכות התמונה , גם LG בתקופה האחרונה לא מדהימים כך שקשה למצוא חברה שנותנת שירות למוצרי טכנולוגיה כמו שצריך , לגבי רכב צרפתי , מסכים אבל זה לא בגלל השירות

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”