טלוויזיה גדולה לסלון בדירה חדשה - תקציב 15-20K גמיש
שלום לחברי הפורום היקרים,
בדירה חדשה שאני עובר אליה אוטוטו תיכננתי בהתחלה מקרן 120 עם מסך קבוע, אבל נוכח הירידה במחיר של הטלוויזיות הגדולות באמת, ויתרתי על זה ואני נוטה להזמין את ה 98 אינץ של סמסונג, ה QE98Q80C. היא QLED שממה שהבנתי, שזה פשוט LED עם שם מפוצץ ומתומחרת ב 12K.
ראיתי את ה 86 המקביל שלה במציאות והוא נראה טוב לעיניים שלי, לא OLED אבל אחלה, עם בהירות טובה.
תוהה לגבי המתחרות בגדלים האלה מבית TCL ו HISENSE, שמציעות MINI LED.
כדאי להסתכל לכיוון הזה? האיש קולנוע שלי אמר לי שעדיין עדיף ללכת על סמסונג בגלל המעבד תמונה ואיכות הפאנל באופן כללי.
אשמח לייעוץ!
בדירה חדשה שאני עובר אליה אוטוטו תיכננתי בהתחלה מקרן 120 עם מסך קבוע, אבל נוכח הירידה במחיר של הטלוויזיות הגדולות באמת, ויתרתי על זה ואני נוטה להזמין את ה 98 אינץ של סמסונג, ה QE98Q80C. היא QLED שממה שהבנתי, שזה פשוט LED עם שם מפוצץ ומתומחרת ב 12K.
ראיתי את ה 86 המקביל שלה במציאות והוא נראה טוב לעיניים שלי, לא OLED אבל אחלה, עם בהירות טובה.
כדאי להסתכל לכיוון הזה? האיש קולנוע שלי אמר לי שעדיין עדיף ללכת על סמסונג בגלל המעבד תמונה ואיכות הפאנל באופן כללי.
אשמח לייעוץ!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ב 2025 אין שום הגיון לרכוש מסך led/qled כאשר טכנולוגיית miniled מאוד בשלה ובמחיר נגיש...
בתקציב שלך בכלל אין על מה לדבר.
זה יהיה פשע לרכוש מסך led/qled "רגיל".
ול"איש הקולנוע" שהמליץ לך הפוך ממה שצריך... תמליץ לו חזרה שעדיף שימכור תנורים ומקררים.... אולי בזה הוא יותר מבין.
בתקציב שלך בכלל אין על מה לדבר.
זה יהיה פשע לרכוש מסך led/qled "רגיל".
ול"איש הקולנוע" שהמליץ לך הפוך ממה שצריך... תמליץ לו חזרה שעדיף שימכור תנורים ומקררים.... אולי בזה הוא יותר מבין.
30/05/2025 14:17סנופקין26 כתב: שלום לחברי הפורום היקרים,
אשמח לייעוץ!...
בתקציב שלך אין שאלה בכלל: ה-TCL 98C89K (נקראת גם QM8K) החדשה.
https://www.tcl.com/il/en/tvs/98c89k
יש אותה במחסני חשמל (תתעלם מהמפרט שמוצג שם - הם השאירו בטעות את הטקסט של הדגם הישן):
https://www.payngo.co.il/355883.html
הבחור שהמליץ לך על סמסונג לא יודע על מה הוא מדבר, ואני מתנסח בדיפלומטיות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא חושב שהדגם האמריקאי שקול למה שמוכרים כאן.
יכול להיות שדברים השתנו השנה, אבל בשנים הקודמות אלה היו מסכים עם יכולות שונות לגמרי.
יכול להיות שדברים השתנו השנה, אבל בשנים הקודמות אלה היו מסכים עם יכולות שונות לגמרי.
- טלHD
- גורו

30/05/2025 19:37TheCoolest כתב: לא חושב שהדגם האמריקאי שקול למה שמוכרים כאן.
יכול להיות שדברים השתנו השנה, אבל בשנים הקודמות אלה היו מסכים עם יכולות שונות לגמרי....
QM8K is the US equivalent of the European C8K
- טלHD
- גורו

על הנייר... עושה רושם שהביצועים והמפרט שלהן מאוד מאוד דומה....
שתיהן 5000 Nits.
ל X955 יש יותר אזורי תאורה (5,184 מול 3,480).