ביקור מפתיע אצל StereoSound – סאונד מדויק, גישה הוגנת ואיש מקצוע נדיר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
claudia5 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #1 

היום קפצנו לביקור לא מתוכנן ב־[StereoSound](https://stereosound.co.il/index.asp), פשוט כי היינו באזור. אני כבר תקופה מחפש מגבר אינטגרייטד שיחליף את הקיים, אז החלטנו להיכנס.
מדובר בחנות של ויקטור – היבואן של Acoustic Energy בישראל.

שמענו שם מגבר של Parasound יחד עם רמקולים גדולים ומרשימים מדגם **Corinium**. הייתה גם מעורבות של DAC בדרך (שכחתי איזה בדיוק), והתוצאה הייתה מרשימה – במה ענקית, הפרדה ברמה נדירה, ממש אפשר היה "למקם" כל כלי בנפרד.

בהמשך שמענו גם רמקולים אקטיביים קטנים שהפתיעו מאוד ביחס לגודל שלהם – ביצועים מרשימים.

למרות האיכות הטכנית הגבוהה, אמרתי לויקטור שזה עדיין לא בדיוק הסאונד שאני מחפש. וכאן הוא הפתיע – בלי להיעלב, הוא הציע שינוי קטן ואמר שהוא חושב שזה בדיוק יעשה לי את זה.
הוא ניתק את ה־DAC וחיבר נגן של Eversolo – פתאום כל הסאונד השתנה: הרבה יותר נעים, רומנטי, ווקאל מצוין, והבמה נשארה רחבה ואיכותית. בשבילי – בול.

בקיצור – הייתה חוויה מעולה. גם אני וגם אשתי ממש נהנינו.

עוד דבר שממש הרשימו אותי אצל ויקטור: בזמן שרוב היבואנים בארץ טוענים שצריך למכור ב־30% יותר מאירופה כדי להרוויח, ויקטור מאמין שאפשר להרוויח גם אם מוכרים ב־20% פחות מארה״ב. גישה מרעננת.

נשאר רק להגיע להבנות על המחיר של המגבר, ואם זה יסתדר – נביא את הרמקולים שלי ונבחן את השילוב.

לסיכום – ביקור מצוין. ויקטור מקצוען אמיתי, אדם נעים ומוכשר. אולי לא הכי מוכר בשוק – אבל בהחלט אחד שכדאי להכיר.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי את המשפט ״נביא את הרמקולים שלי״
לא הגיוני יותר ונכון יותר ובטח קל יותר להביא את האלקטרוניקה אליך לחלל שלך ?
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

claudia5 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

30/05/2025 15:54  
istarmini כתב:
לא הבנתי את המשפט ״נביא את הרמקולים שלי״
לא הגיוני יותר ונכון יותר ובטח קל יותר להביא את האלקטרוניקה אליך לחלל שלך ?
...
אין אפשרות

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #4 

נשמע מעניין מאוד!

תודה!
כיף חיים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #5 

30/05/2025 16:56  
claudia5 כתב:
אין אפשרות
...
וזה למה, כי בעל העסק לא מוכן או כי אתה לא יכול ?
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

claudia5 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

30/05/2025 17:35  
istarmini כתב:
וזה למה, כי בעל העסק לא מוכן או כי אתה לא יכול ?
...
יש לו רק אחד חדש וארוז,אין לו בתצוגה

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #7 

30/05/2025 17:43  
claudia5 כתב:
יש לו רק אחד חדש וארוז,אין לו בתצוגה
...
אז מה בדיוק תבדקו ואיך?
אם הוא גם ככה פותח חדש מקופסה כדי לתת לך לבדוק. אז יותר הגיוני לתת לך לבדוק אצלך בחדר שלך שאתה מכיר, עם כיול שלך וכו'.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

30/05/2025 18:21  
mulder כתב:
אז מה בדיוק תבדקו ואיך?
אם הוא גם ככה פותח חדש מקופסה כדי לתת לך לבדוק. אז יותר הגיוני לתת לך לבדוק אצלך בחדר שלך שאתה מכיר, עם כיול שלך וכו'.
...
ברור👍
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

claudia5 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

יש שם את הציוד פתוח כ 2 רכיבים פרה+פאוור עם רכיבים דומים מאוד למה שאני רוצה .בכל מקרה אני שוקל לעשות סיבוב קטן של יום אחד ולבדוק את הרמקולים שלי עם כמה מגברים

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1503
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #10 

רק דע לך שזה לא נותן לך כלום כי, אצלך הכל יישמע אחרת, קח את זה יותר קיצוני, מה שנשמע לך גרוע שם, אצלך מעשית, יכול להישמע הכי טוב.
אקוסטיקה וחלל משנה הכל, אבל הכל.
אין לזה שום משמעות אם תביא את הרמקול שלך אליו, לעומת זאת, אם אתה מביא הגברה אליך ואתה מרוצה מהתוצאה, סמן וי, זה סוגר לך פינה.
תתחדש ותצליח.

claudia5 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

31/05/2025 9:23  
Moshe984 כתב:
רק דע לך שזה לא נותן לך כלום כי, אצלך הכל יישמע אחרת, קח את זה יותר קיצוני, מה שנשמע לך גרוע שם, אצלך מעשית, יכול להישמע הכי טוב.
אקוסטיקה וחלל משנה הכל, אבל הכל.
אין לזה שום משמעות אם תביא את הרמקול שלך אליו, לעומת זאת, אם אתה מביא הגברה אליך ואתה מרוצה מהתוצאה, סמן וי, זה סוגר לך פינה.
תתחדש ותצליח.
...
מסכים איתך מאוד אבל לא תמיד זה אפשרי.
אבל הניסיון שלי גם מלמד אותי שאם שילוב של הגברה ורמקול הם נכונים לאוזניים שלי ,אז יש לי גם הכרות מצויינת של החלל שלי והבאגים השונים ויש לי כמה תרגילים להתאים לאוזניי את התוצאה.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5142
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 697 פעמים

שליחה #12 

מה היית מטרת הביקור? איזה מגבר אתה רוצה לבדוק אצלו?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

claudia5 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

31/05/2025 20:28  
FastandFurious כתב:
מה היית מטרת הביקור? איזה מגבר אתה רוצה לבדוק אצלו?
...
parasound hint 6

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

אמור להיות מכשיר מעולה, parasound חברה טובה מאוד, יובל המליצ לי על המכשיר הזה כאשר חיפשתי מגבר סטריאו עבורי... טרם שמעתי אותו, מקווה שהכל יסתדר לכם בדיוק כפי שאתם רוצים

תהנו מהתהליך ותתחדשו
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

claudia5 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

המגבר ששמעתי מאוד הרשים אותי ,הוא ורסטילי וחזק

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

30/05/2025 13:29  
claudia5 כתב:

שמענו שם מגבר של Parasound יחד עם רמקולים גדולים ומרשימים מדגם **Corinium**. הייתה גם מעורבות של DAC בדרך (שכחתי איזה בדיוק), והתוצאה הייתה מרשימה – במה ענקית, הפרדה ברמה נדירה, ממש אפשר היה "למקם" כל כלי בנפרד.

למרות האיכות הטכנית הגבוהה, אמרתי לויקטור שזה עדיין לא בדיוק הסאונד שאני מחפש. וכאן הוא הפתיע – בלי להיעלב, הוא הציע שינוי קטן ואמר שהוא חושב שזה בדיוק יעשה לי את זה.
הוא ניתק את ה־DAC וחיבר נגן של Eversolo – פתאום כל הסאונד השתנה: הרבה יותר נעים, רומנטי, ווקאל מצוין, והבמה נשארה רחבה ואיכותית. בשבילי – בול.
...
לפרהסאונד parasound hint 6 יש dac מובנה לפי מה שקראתי במפרט שלו, וכתבת ש"היית מועורבות של dac בדרך" מה הסיבה שלא שמעת עם הdac המובנה של המגבר?
לאחר מכן ניתקתם את הdac וחיברתם נגן של Eversolo, שהוא כולל dac? (לדעתי כן), האם השתמשתם בdac של הנגן? או שהשתמשתם ב dac של המגבר פרהסאונד וה Eversolo שימש כ נגן בלבד ללא ה dac?

תודה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

claudia5 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

01/06/2025 7:55  
FastandFurious כתב:
לפרהסאונד parasound hint 6 יש dac מובנה לפי מה שקראתי במפרט שלו, וכתבת ש"היית מועורבות של dac בדרך" מה הסיבה שלא שמעת עם הdac המובנה של המגבר?
לאחר מכן ניתקתם את הdac וחיברתם נגן של Eversolo, שהוא כולל dac? (לדעתי כן), האם השתמשתם בdac של הנגן? או שהשתמשתם ב dac של המגבר פרהסאונד וה Eversolo שימש כ נגן בלבד ללא ה dac?

תודה
...
לא שמעתי את ה hint 6 שמעתי פרה+פאוור של החברה עם רכיבים דומים.
תחילה שמענו עם דאק חיצוני ,התוצאה הטכנית היתה ממש ממש טוב ,הבמה הטובה ביותר ששמעתי אי פעם ,הפרדת כלים פסיכית ברמות אחרות,תחושה אמיתי של הופעה חיה ...הערכתי את התוצאה למרות שזה לא הטעם האישי שלי.
עברנו ל eversolo נותק הדאק החיצוני ,לא יודע להגיד לך מי שימש כדאק הפעם אבל התוצאה היתה הרבה יותר לטעמי .

אני מאמין שלכל מוצר באודיו יש את האופי שלו אבל אם מוצר מסוגל להישמע טוב כשהוא אנליטי ,קר ,מפורט ובשינוי מסלול לדעת להישמע טוב גם בחום ,רומנטיות וכו...אז הוא ורסטילי ובעל יכולות ואז נוח לשחק איתו.
הרמקול שלי בעל יכולות גבוהות מאוד וכך גם המגבר הזה

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

בכל זאת, הפרה והפאוור ששמעת ישמעו לך משמעותית טוב יותר מה.hint 6.

פרה ופאוור של אותה החברה בייחס למגבר סטריאו תמיד ישמע יותר נקי יותר מופרד עם יותר דינמיקה וצלילות בייחס בין לבין..
הייתי ממליץ לך לשמוע את הפרה והפאוור עם הרמקולים שלך כשאתה מגיע לחנות, ואז לשמוע את ה hint עם הdac שלו או אם יש לך dac שאתה מתכנן לשלב תביא אותו איתך או שתיקח משם משהו, כמובן עם הרמקולים שלך ו לא להתפשר, לך עם הלב, ואם הפרה והפאור עשו לך משהו אחר גדול יותר, עצה שלי? תרכוש! אל תעשה חשבון! תרכוש אל תתלבט אנו חיים פעם אחת ובראיה שלי? צריך להנות ממה שעושה לנו טוב בנשמה, זה הכי חשוב, זה מה שנותן לנו את החיות.

בחלוף השנים יצא לי להכיר המון סוגים של אנשים "שחולים" על תחום האודיו ודיאו וממורמרים שיש להם ציוד בשקל וחצי כי הם פשוט צרי עיין שלא מבינים שהם סוגרים לעצמם את המזל שלהם כי הלב שלהם סגור והעיין שלהם צרה והם שונאים חנם, מי שיפתח את הלב כמוך ויהיה שמח ואוהב חנם כמוך הכל יגיע אליו עד היד רק שיבקש ויקבל.

אז מאחל לך המון בהצלחה ואין סוף הנאה במסע למגבר החדש, שתצליח להגישם את החלומות והרצונות שלך כי באמת מגיע לך שפע וכל טוב, אתה בן אדם טוב ושמח מאוד לשמוע על ההתקדמות שלך בסטריאו שאפו צעד מבורך

תודה על השיתוף ובהצלחה רבה וחג שמח
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7437
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #19 

אש
נהניתי לקרא
PARASOUND עושים ציוד נהדר, עלות תועלת מעל המצופה.
מצטרף להמלצה שעדיף שהיית מקשיב לציוד אצלך מאשר להביא הרמקולים, אבל ככל הנראה המצב לא מאפשר ומניח שתגיע להחלטה הנכונה עבורך...

אגב מה עם עוד אוספי קטעים נבחרים מבלורייז 4K ? :))
חורש על מה ששלחת לי בזמנו, Well done!

בהצלחה
וחג שמח !
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”