מישהו מכיר חנות טובה וזולה בלונדון לרכישת מקרן 720P?
שלום לכולם,
בהמשך לדיונים הרבים ולשלל חוות דעת שקיבלתי כאן על מקרן 720P, יש באפשרותי לייבא אישית מקרן שכזה מלונדון.
האם מישהו מכם מכיר חנות טובה וזולה בלונדון שממנה אוכל לרכוש מקרן 720P?
אני טס בשבוע הבא ללונדון וחשבתי לחסוך כמה שקלים ע"י יבוא אישי.
אשמח לקבל את שם החנות, הכתובת המדויקת ואם אפשר גם את אתר האינטרנט שלה.
תודה רבה
בהמשך לדיונים הרבים ולשלל חוות דעת שקיבלתי כאן על מקרן 720P, יש באפשרותי לייבא אישית מקרן שכזה מלונדון.
האם מישהו מכם מכיר חנות טובה וזולה בלונדון שממנה אוכל לרכוש מקרן 720P?
אני טס בשבוע הבא ללונדון וחשבתי לחסוך כמה שקלים ע"י יבוא אישי.
אשמח לקבל את שם החנות, הכתובת המדויקת ואם אפשר גם את אתר האינטרנט שלה.
תודה רבה
אתה צודק לגבי זולה בלונדון אך הכוונה היא ליבוא אישי במזוודה ללא מכס ומע"מ ובתקווה שהכל יצא זול יותר מאשר בארץ. את עניין האחריות אני כמובן אבדוק אך כרגע אני מעוניין לחסוך.
האם בכל זאת יש לי מה לחפש שם או שלונדון לא מחכה לי...
האם בכל זאת יש לי מה לחפש שם או שלונדון לא מחכה לי...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חבר'ה, תודה על התשובות אבל בלונודון הגדולה יש רק את דיקסון?
לא יכול להיות שבלונדון הקרירה עם הכדורגל והמוסיקה, לא תמצא חנות נורמלית אחת שבה ניתן יהיה לרכוש מקרן ממגוון רחב שקיים, וכמעט ששכחתי, גם רצוי שיהיה זול יותר מהארץ.
אנא נסו לסייע לי, מאחר ואת לונדון אני מכיר ואת רח' אוקספורד במיוחד אך לא את חנויות הק"ב הביתי שם.
לא יכול להיות שבלונדון הקרירה עם הכדורגל והמוסיקה, לא תמצא חנות נורמלית אחת שבה ניתן יהיה לרכוש מקרן ממגוון רחב שקיים, וכמעט ששכחתי, גם רצוי שיהיה זול יותר מהארץ.
אנא נסו לסייע לי, מאחר ואת לונדון אני מכיר ואת רח' אוקספורד במיוחד אך לא את חנויות הק"ב הביתי שם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה לכל המגיבים.
אכן לונדון יקרה יותר מהרבה ערים אחרות בעולם אך כנראה שהיא זולה משמעותית לעומת ישראל.
מבדיקה שבצעתי באינטרנט, ניתן לרכוש מקרנים בחצי מחיר לעומת הארץ ולהביאם ארצה.
גם אם נביא את המקרנים כדת וכדין ונשלם את המיסים, עדיין זה יצא זול יותר מהארץ. אם נביא במזוודה, אז בכלל נצא נשכרים אך צריך לקחת בחשבון את הסיכונים הכרוכים בכך ואת האחריות שלא תמיד ניתנת.
למי שמועניין להשוות מחירים, בדקו את הלינק הבא:
http://www.avpartsmaster.co.uk/projecto ... ectors.htm
אשמח לקבל תגובות.
אכן לונדון יקרה יותר מהרבה ערים אחרות בעולם אך כנראה שהיא זולה משמעותית לעומת ישראל.
מבדיקה שבצעתי באינטרנט, ניתן לרכוש מקרנים בחצי מחיר לעומת הארץ ולהביאם ארצה.
גם אם נביא את המקרנים כדת וכדין ונשלם את המיסים, עדיין זה יצא זול יותר מהארץ. אם נביא במזוודה, אז בכלל נצא נשכרים אך צריך לקחת בחשבון את הסיכונים הכרוכים בכך ואת האחריות שלא תמיד ניתנת.
למי שמועניין להשוות מחירים, בדקו את הלינק הבא:
http://www.avpartsmaster.co.uk/projecto ... ectors.htm
אשמח לקבל תגובות.