מערכת קולנוע ביתי לחדר שינה..
היום דיברתי עם דוד שלי [שהוא לא עובד בתחום] וסיפרתי לו שאני מתכן לקנות מערכת קולנוע ביתי לחדרי [3.20 מטר על 2.80] בגלל שבקצה אחד יש את הפלזמה 42 ,אני אשב בקיר הנגדי. דוד שלי אמר לי שלא משנה איפה אני אמקם את הרמקולים,בגלל שאני אשב בסוף אני לא אקבל את "האפקט של הקולנוע הביתי".
נכון או שטויות במיץ?
אגב הוא גם אמר לי ש42 זה יותר מדי גדול ל3.2 מטר....[אבל זה לא המקום חח]
נכון או שטויות במיץ?
אגב הוא גם אמר לי ש42 זה יותר מדי גדול ל3.2 מטר....[אבל זה לא המקום חח]
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
איך זה קשור למרחק צפיה ?איזה דגם הטלוויזיה שלך?...
עקרונית 37 תתאים יותר אבל מהסיבה שזו פלסמה אפשר לחיות עם זה בשלום , הפלסמות "סלחניות" יותר עם שידור הלווין\כבלים בהשוואה למסכי LCD .
לא ממש הבנתי איך הוא הגיע למסקנה הזו . אם הסט אפ שלך יבוסס על 6.1 או 7.1 הייתי יכול להסכים איתו אבל בסטנדרט 5.1 אין לך שום בעיה .בגלל שבקצה אחד יש את הפלזמה 42 ,אני אשב בקיר הנגדי. דוד שלי אמר לי שלא משנה איפה אני אמקם את הרמקולים,בגלל שאני אשב בסוף אני לא אקבל את "האפקט של הקולנוע הביתי"....
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

אם הוא התכוון בכאילו אז זה בסדר
. כמו שאמרתי לא צריכה להיות לך בעיה זה לא כזה קריטי סט אפ 5.1 מבוסס על שני היקפיים ללא היקפי אחורי קח בחשבון שכשאתה במיטה עדיין יש מרחק קצר שהאחוריים נמצאים מאחורייך.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אחי, אתה יכול למקם את האחוריים מצידי הראש שלך, זה בסדר גמור.
אצלי זה ככה, וזה מעולה.
מה שכן אתה יכול לטעות בו, זה אם תמקם אותם גבוה מידי ואז לא תרגיש אותם. הם צריכים להיות בגובה האזניים.
בקיצור, אין בעיה. תגיד לדוד שלך שיש לו עסק איתי עכשיו
אצלי זה ככה, וזה מעולה.
מה שכן אתה יכול לטעות בו, זה אם תמקם אותם גבוה מידי ואז לא תרגיש אותם. הם צריכים להיות בגובה האזניים.
בקיצור, אין בעיה. תגיד לדוד שלך שיש לו עסק איתי עכשיו
- shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
הדגם קשור.Analizer כתב:איך זה קשור למרחק צפיה ?איזה דגם הטלוויזיה שלך?......
בפלסמה HD תוכל לשבת יותר קרוב למסך מאשר פלסמת EDTV.
בקשר למיקום הרמקולים, תמיד אפשר לכוון ברסיבר
את העוצמות שמגיעות לכל רמקול וככה לאזן בין כל ה 6, כל אחד בהתאם למיקום שלו
ביחס למאזין.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

לעזור לך לרדת חזרה לקרקע או שנחמד לך שם בעולם ה"פלסמות HD" ?בפלסמה HD...
א. עלות מסך כזה מצריכה משכנתא כך שנוריד את האפשרות מהפרק .
ב. גם אם זה היה המקרה עדיין מקור השידורים בארץ לא מנצל את יכולות המסך אלא רק מבייש אותו (עובדה קיימת במסכי FHD LCD )
ג. אין קשר בין אם זו פלסמה או LCD כשמדובר במסך FHD עם מקור תואם 1080 בשני המיקרים תוכל לשבת קרוב יותר .
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
טוב כרגיל (אנאלייזר די!) השרשור חורג מהשאלה המקורית.
לא תהיה לך בעיה. זה חדר קטן , לי יש חדר במידות האלו בדיוק.
שתדע שזוג רמקולים מדפיים טובים על סטנדים יתנו לך אפקט מעולה מעולה, ואפילו רצפתיים בלי בעיה.
אני רואה בחדר כבר שנים סרטים וטלויזיה עם המערכת עם זוג רמקולים סטריאו. לא מרגיש חוסר בסראונד, להפך אני מקבל יותר סראונד ותענוג מכל מערכת סראונד ששמעתי.
בכל מקרה אם אתה מתעקש, ומשום אני אני בטוח שכן כיוון שעד שאני משכנע מישהו בזה אני מקבל עצבים , אז תקנה מגבר טוב ופשוט , סטליטים , ואז אתה פשוט משחק עם הדיליי של הרמקולים והעוצמה שלהם , או יותר טוב מגבר עם room corection , ואז זה מגיע עם מקרופון שאתה מניח איפה שאתה יושב והוא עושה הכל לבד, ואז תקבל את האפקט של האחוריים בדיוק ככה שאתה כאילו יושב באמצע.
מתחדשת.
לא תהיה לך בעיה. זה חדר קטן , לי יש חדר במידות האלו בדיוק.
שתדע שזוג רמקולים מדפיים טובים על סטנדים יתנו לך אפקט מעולה מעולה, ואפילו רצפתיים בלי בעיה.
אני רואה בחדר כבר שנים סרטים וטלויזיה עם המערכת עם זוג רמקולים סטריאו. לא מרגיש חוסר בסראונד, להפך אני מקבל יותר סראונד ותענוג מכל מערכת סראונד ששמעתי.
בכל מקרה אם אתה מתעקש, ומשום אני אני בטוח שכן כיוון שעד שאני משכנע מישהו בזה אני מקבל עצבים , אז תקנה מגבר טוב ופשוט , סטליטים , ואז אתה פשוט משחק עם הדיליי של הרמקולים והעוצמה שלהם , או יותר טוב מגבר עם room corection , ואז זה מגיע עם מקרופון שאתה מניח איפה שאתה יושב והוא עושה הכל לבד, ואז תקבל את האפקט של האחוריים בדיוק ככה שאתה כאילו יושב באמצע.
מתחדשת.
אה תודה כולם על התגובות.ולמי שלא ידע [למרות שכתבתי את זה בפעם ה-10000000000000000] אני לקוח רסיבר של דנון 1306 ורמקולים של בוסטון 4000s .. בקשר לפלזמה,כל מה שאני יודע שיש לי יציאת hdmi 
ואורי,אני לקוח סטילסטים כי פשוט אין לי מקום. אתה יכול למצוא לי מדפיים/רצפתיים קטנים במחיר של עד 2000 שקל שיותר טובים מהבוסטון? ושלא צריך מגבר? או שהם באים כבר עם מגבר? תודה.
ואורי,אני לקוח סטילסטים כי פשוט אין לי מקום. אתה יכול למצוא לי מדפיים/רצפתיים קטנים במחיר של עד 2000 שקל שיותר טובים מהבוסטון? ושלא צריך מגבר? או שהם באים כבר עם מגבר? תודה.
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. לא רואה שום קשר למסך או סוגו.
2. יש משהו במה שהוא אמר. כלומר, עצם זה שתהיה "דבוק" לקיר האחורי מקטין את האפקט של ה"סראונד" כי הסאונד יגיע מרמקולים שיהיו , יחסית, קרובים אליך ודיי כיווניים במרחק הזה.
אופציה אחת היא לשים רמקולים בי-פולריים, שלא יירו את הסאונד ישירות אליך אלא לצדדים וכך תקבל אפקט של AMBIENCE טוב יותר.
אופציה נוספת היא להשתמש במקרן סאונד, מה שלא ממש ייתן לך אפקט של רמקולים אחוריים, אבל צדדיים ולא ממש כיווניים כן וזה מה שאתה מחפש.
2. יש משהו במה שהוא אמר. כלומר, עצם זה שתהיה "דבוק" לקיר האחורי מקטין את האפקט של ה"סראונד" כי הסאונד יגיע מרמקולים שיהיו , יחסית, קרובים אליך ודיי כיווניים במרחק הזה.
אופציה אחת היא לשים רמקולים בי-פולריים, שלא יירו את הסאונד ישירות אליך אלא לצדדים וכך תקבל אפקט של AMBIENCE טוב יותר.
אופציה נוספת היא להשתמש במקרן סאונד, מה שלא ממש ייתן לך אפקט של רמקולים אחוריים, אבל צדדיים ולא ממש כיווניים כן וזה מה שאתה מחפש.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
זה אפשרי, אבל מנסיון עדיף שהרמקולים יהיו אוסול בגובה האוזניים.
אם הם יהיו רחוקים מידי לא תרגיש בהם.
אם הם יהיו רחוקים מידי לא תרגיש בהם.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: