רכשתי לפני מספר ימים LCD של טושיבה 37 אינצ' דגם WL65 .
נכון אני יודע שזה לא הדגם הכי חדיש של טושיבה אבל רכשתי את המסך במבצע במחיר של 6000 ש"ח כולל כמובן אחריות של ניופאן לשלוש שנים.
היו לי המון חששות לפני הרכישה. יש לי סלון של 2.5 מטר ולא הייתי בטוח עם 37 זה גדול מדי ומצד שני די חששתי ש 32 זה קטן מדי . כמו כן לאחר קריאה של הרבה תגובות די חששתי מאיכות השידור מאחר והיו המון תגובות של אנשים שרכשו LCD והתלוננו על איכות השידור הנמוכה ( לא בגלל הטלביזיה אלא בגלל איכות השידור של יס והוט ..) והם ציינו שבטלויזיה הישנה שלהם הם ראו יותר טוב מאשר ב LCD .
אני לא מומחה בחיבורים ולמסך אין חיבור SCART ודי חששתי גם מזה.
לציין שלפני זה היתה לי טלביזיה של 25 אינצ' ..
לאחר מספר ימים אני חייב לציין כי קודם כל מדובר במכשיר מדהים ביופיו, הוא משנה את כל הסלון, כל מי שרואה את הטלביזיה מחמיא לה .
דבר שני , לפי דעתי 37 אינצ' היא בהחלט גדולה אבל גדולה בכיף והצפייה בה היא מהנה בהחלט ואני שמח שרכשתי אותה ולא 32 אינצ', לדעתי אם כבר קונים מסך דק אז הגודל..מה לעשות כן קובע. ומדובר בגודל מרשים למדי ומתאים לי בול.
לגבי האיכות- אני צופה דרך ממיר של הוט ואני רואה את שידורי הטלביזיה בצורה חלקה , ללא עיוותים וזה פשוט תענוג. איכות התמונה ואיכות הצבעים היא נפלאה. מאוד חששתי מאיכות הצפייה אך למעשה אני חייב לציין שסתם חששתי ואני נהנה ממנה ביותר.
נכון שבצפייה בכדורגל , לא רואים הכי טוב שבעולם אבל זה לא כזה נורא , ממש לא מבחינתי זה נסבל.
אני בטוח שכאשר נוכל גם לצפות בשידורי HD אז בכלל החגיגה תהייה גדולה.
אגב , יש לי גם PS2 ובחיבור לטלביזיה זה פשוט מדהים וחיברתי אותה בחיבור פשוט בלבד וחווית המשחק בה היא מהממת.
כך שבסופו של דבר אתם די מבינים שאני מאוד מאוד מרוצה מאיכות הטלביזיה וכל החששות שלי התבדו לחלוטין ואני לא יכול להסיר את העיניים ממנה וזה לא רק אני , גם אשתי מאוד מאוד מרוצה ממנה ונהנית מכל רגע.
כל זה כמובן היא דעתי האישית וייתכן שיש טלביזיות ובהם כל החוויה היא אחרת לחלוטין ( לרעה או לטובה ) .
סוף שבוע נעים לכולם.