שאלה לגבי קידוד X264...
בקבוצת A.B.X264 בUSENET יש המון תכני BD שהומרו לX264.
רציתי לדעת מהנסיון של אנשים שצופים בתכנים הללו עד כמה משמעותי ההבדל בין הקבצים הללו לקבצים המקוריים? האם רואים תופעות כיווץ?
נ.ב. אין לי בעיה להוריד את הקבצים המקוריים ששוקלים המון, אבל הבעיה היא שאין כל כך הרבה כאלה כמו שיש בקידוד X264...
תודה מראש,
אור
רציתי לדעת מהנסיון של אנשים שצופים בתכנים הללו עד כמה משמעותי ההבדל בין הקבצים הללו לקבצים המקוריים? האם רואים תופעות כיווץ?
נ.ב. אין לי בעיה להוריד את הקבצים המקוריים ששוקלים המון, אבל הבעיה היא שאין כל כך הרבה כאלה כמו שיש בקידוד X264...
תודה מראש,
אור
אני עשיתי פעם את הנסיון הזה כי גם אותי סקרנה אותה השאלה . אני הורדתי סרט BLU-RAY ברזולוציה 1080P וצפיתי בו במלואו . לאחר מכן הורדתי את הגרסה X264 אבל גם ברזולוציה 1080P וההבדל היה בולט לעין . מה שבלט הכי הרבה זה רעשים ויזואליים במיוחד בקטעים הכההים\שחורים של הסרט .
אני חושב שאפשר לראות את זה כמו ההבדל בין DVD ל-DVDRIP למרות שהקודק של X264 אמור להיות חזק יותר מזה שבדרך כלל משתמשים בריפים של סרטי DVD שהוא DIVX .
אני חושב שאפשר לראות את זה כמו ההבדל בין DVD ל-DVDRIP למרות שהקודק של X264 אמור להיות חזק יותר מזה שבדרך כלל משתמשים בריפים של סרטי DVD שהוא DIVX .
אור כתב:בקבוצת A.B.X264 בUSENET יש המון תכני BD שהומרו לX264.
תודה מראש,
אור...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אור,
לא מזמן נפתח שרשור עם snapshots שהעלתי. חיפוש קצר ואתה שם
לא מזמן נפתח שרשור עם snapshots שהעלתי. חיפוש קצר ואתה שם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
שים לב שאנחנו פירטנו עוד מקומות להשוואה אשר לא ניתן להציג אותם ב Snapshots, כגון צפייה בסצנות מהירות.
קח בחשבון שיש שחרורים טובים ויש רעים - הכל תלוי ביכולות ונסיון המקודד.
קח בחשבון שיש שחרורים טובים ויש רעים - הכל תלוי ביכולות ונסיון המקודד.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תלוי בקידוד, אבל אני מעדיף הורדה מהירה, ועם יש וורסיה DVD5/9, מה טוב.
30 ג'יגה לסרט בינוני, לא יעזור שום איכות תמונה, סתם נשרף יום שלם על הורדה מיותרת.
מה שכן, האלמנט החמישי רימסטר נראה מדהים ב HD מלא. איכות פנטסטית.
רק שאי אפשר לשמוע מהמחשב את הפורמטים החדשים של הסאונד.
ובאלמנט החמישי שהופץ ב NG אין DD רגיל....
30 ג'יגה לסרט בינוני, לא יעזור שום איכות תמונה, סתם נשרף יום שלם על הורדה מיותרת.
מה שכן, האלמנט החמישי רימסטר נראה מדהים ב HD מלא. איכות פנטסטית.
רק שאי אפשר לשמוע מהמחשב את הפורמטים החדשים של הסאונד.
ובאלמנט החמישי שהופץ ב NG אין DD רגיל....
אפשר לינק לשרשור המדובר ?
לא מצליח למצוא אותו .
לא מצליח למצוא אותו .
ziv_r כתב:שים לב שאנחנו פירטנו עוד מקומות להשוואה אשר לא ניתן להציג אותם ב Snapshots, כגון צפייה בסצנות מהירות.
קח בחשבון שיש שחרורים טובים ויש רעים - הכל תלוי ביכולות ונסיון המקודד....
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

כמו שנועם אמר, כן, יראה מעולה, ויקח שליש זמן הורדה.
ה H264 הזה יעיל מאד.
ה H264 הזה יעיל מאד.
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אם אתה מדבר על x264 1080p ששוקל dvd9 האיכות באמת לא משהו אבל אם זה 720p האיכות מצוינת.
[/quote]boloni כתב:אני עשיתי פעם את הנסיון הזה כי גם אותי סקרנה אותה השאלה . אני הורדתי סרט BLU-RAY ברזולוציה 1080P וצפיתי בו במלואו . לאחר מכן הורדתי את הגרסה X264 אבל גם ברזולוציה 1080P וההבדל היה בולט לעין . מה שבלט הכי הרבה זה רעשים ויזואליים במיוחד בקטעים הכההים\שחורים של הסרט .
אור...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

MarioMan
מומלץ 1080 מלא כמובן.
ויש מעט כאלה.
רוב המקודדים מחדש בוחרים ב 720.
מומלץ 1080 מלא כמובן.
ויש מעט כאלה.