iPod Classics - יש חדש בנוגע לטיב המסך ?
-
Itayoffspring
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחד הדברים שיותר הרחיקו אותו מקניית האייפוד היה אייכות המסך שלו ביחס למתחרים, ועוד כמה פיצ'רים שחסר לו .
יש לכם מושג אם אייפוד שיפרו אותו ?
אמממ פיצ'רים ניראה לי שהם כבר דיי השוו עם המתחרים לא ?
יש לכם מושג אם אייפוד שיפרו אותו ?
אמממ פיצ'רים ניראה לי שהם כבר דיי השוו עם המתחרים לא ?
-
Itayoffspring
- חבר פעיל מאוד

ובכן יש ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המסך שלו טוב מאוד - השאלה אל מול אילו מתחרים אתה מדבר?
לגיב הפיצרים איזה פיצרים הם הוסיפו שהיו למתחרים?
איזה פיצרים אתה מבקש?
בגדול מהתרשמות ראשונית (יום עם המכשיר) הנגן מהווה שידרוג יפה לאייפוד עם וידאו.
לגיב הפיצרים איזה פיצרים הם הוסיפו שהיו למתחרים?
איזה פיצרים אתה מבקש?
בגדול מהתרשמות ראשונית (יום עם המכשיר) הנגן מהווה שידרוג יפה לאייפוד עם וידאו.
-
Itayoffspring
- חבר פעיל מאוד

מסך - ביחס לCZVM
לגבי הפיצ'רים, קראתי שהם הוסיפו כל מיני דברים כמו העניין של האלבומים (שנלקח מהiPhone), ושוב בהשוואה לCZVM שלדוגמא היה לו שעון מעורר (שימושי מבחינתי), רדיו מובנה (חביב כשיש), אפשורת להחליף רקע (מנעים את השימוש) .
מכיוון ופגשתהו יש לך איזו ספקולציה לגבי מדית הרגישות לסריטות ועמידתו הכללית ?
אתה יודע אם אפשר לבטל את המסך החצוי ולשים תמונת רגע ?
האם יש עוד מתחרה (אפילו עתידי-קרוב) שיכול להתמודד איתו בכיבולת, גודל, בטריה וכו' ? (גם השמוע על זה שמפסיקים ליצר את הCZVM לא מוסיפה לתחרות) .
מרטין אשמח לראות כתבה מכם, אני רק מכווה שזה יהיה לפני שאני קונה (כניראה בקרוב) .
דבר אחרון אני יודע שרוב האודיופילים פה ממליצים על הiAudio בתור הנגן עם איכות השמעה הטובה ביותר ורציתי לדעת אך האייפוד עומד כנגדו, או שזה פשוט ההבדל בין הlosseless לFLAC .
תודה רבה על זמכם היקר .
איתי .
לגבי הפיצ'רים, קראתי שהם הוסיפו כל מיני דברים כמו העניין של האלבומים (שנלקח מהiPhone), ושוב בהשוואה לCZVM שלדוגמא היה לו שעון מעורר (שימושי מבחינתי), רדיו מובנה (חביב כשיש), אפשורת להחליף רקע (מנעים את השימוש) .
מכיוון ופגשתהו יש לך איזו ספקולציה לגבי מדית הרגישות לסריטות ועמידתו הכללית ?
אתה יודע אם אפשר לבטל את המסך החצוי ולשים תמונת רגע ?
האם יש עוד מתחרה (אפילו עתידי-קרוב) שיכול להתמודד איתו בכיבולת, גודל, בטריה וכו' ? (גם השמוע על זה שמפסיקים ליצר את הCZVM לא מוסיפה לתחרות) .
מרטין אשמח לראות כתבה מכם, אני רק מכווה שזה יהיה לפני שאני קונה (כניראה בקרוב) .
דבר אחרון אני יודע שרוב האודיופילים פה ממליצים על הiAudio בתור הנגן עם איכות השמעה הטובה ביותר ורציתי לדעת אך האייפוד עומד כנגדו, או שזה פשוט ההבדל בין הlosseless לFLAC .
תודה רבה על זמכם היקר .
איתי .
השאלה שעולה היא מה בדיוק חשוב לך בנגן: האם חשוב לך במיוחד איכות הצליל? (אגב אני אישית לא מצאתי את ה iAudio יותר איכותי מהאייפוד (דור חמישי) אמנם הסאונד שלו קצת שונה אלב לא יותר טוב (לפחות לטעמי ולטעם בעל ה iAudio)
לא ראיתי אותו על יד ה CZVM אבל מהסתכלות ראשונה האיכות של המסך טובה מאוד וסרטים נראים בו סבבה.
לדעתי אם אתה בכיוון של ה 80 ה ZUNE יכול להיות מתחרה לא רע בכלל, מסך 3.2 אינטש באותו FORM FACTOR כמו האייפוד (קצת יותר גדול) עם אפשרות סינכרון אלחוטית ותמיכה ב PODCASTים נשמע לא רע לטעמי. (80 גיגה)
העמידות שלו טובה - אם בדור הקודם החלק הקידמי היה פלסטי כזה עכשיו הוא מתכתי ככה שנראה שהוא הרבה יותר עמיד לשריטות.
לא ראיתי אותו על יד ה CZVM אבל מהסתכלות ראשונה האיכות של המסך טובה מאוד וסרטים נראים בו סבבה.
לדעתי אם אתה בכיוון של ה 80 ה ZUNE יכול להיות מתחרה לא רע בכלל, מסך 3.2 אינטש באותו FORM FACTOR כמו האייפוד (קצת יותר גדול) עם אפשרות סינכרון אלחוטית ותמיכה ב PODCASTים נשמע לא רע לטעמי. (80 גיגה)
העמידות שלו טובה - אם בדור הקודם החלק הקידמי היה פלסטי כזה עכשיו הוא מתכתי ככה שנראה שהוא הרבה יותר עמיד לשריטות.
-
Itayoffspring
- חבר פעיל מאוד

תאמת הייתי דיי בכיוון של ה160 , אבל מי באמת צריך כל כך הרבה מקום ?
מה זה FORM FACTOR ? ומה זה PODCAST ?
ואיזה פורמט איכותי יש לו ? כי הLOSSELESS זה של אפל ולא ראיתי תמיכה בFLAC אז .....
מה זה FORM FACTOR ? ומה זה PODCAST ?
ואיזה פורמט איכותי יש לו ? כי הLOSSELESS זה של אפל ולא ראיתי תמיכה בFLAC אז .....