הסיכון במבצע החדש של יס פלוס ללקוחות וותיקים
יס מציעה ללקוח וותיק שרוצה מבצע חדש ביס פלוס, מבצע שבו למשך שנה משלמים פחות 30 שקל לחודש, מהמבצע הקודם, שמתוכם פחות 10.10 שקל לחודש, לסטרימר אחד של אנדרואיד טיוי, וזה מסלול של אולטימייט,
הבעיה היא שאחרי שנה אין התחייבות לקבל עוד מבצע ליס פלוס, ובמקרה כזה, , משלמים ליס פלוס כל חודש בערך עוד 5 שקל לחודש,
ובגלל , אני בינתים לא רוצה לקחת סיכון, בקשר להמשך מבצע ליס פלוס שאולי לא יהיה לי, אז, , אני העדפתי שלא לעבור אל המבצע הזה,
ונכון לעכשיו, מי שרוצה לקבל מיס את חבילות הבסיס, ואו להוסיף חבילה ואו חבילות לבחירה ואו ערוץ ואו ערוצים לבחירה, אז זה רק למי שיש את יס דרך הלווין,
, ביס, אני עכשיו גם עם ממיר לוויני של יס אולטרה, וגם עם סטרימר אנדרואיד טיוי אחד של יס.
אני מזכיר, זה נכון שבסטינג פלוס, יש אפשרות להוסיף חבילה ואו חבילות ערוצים לבחירה ואו ערוץ ואו ערוצים לבחירה, אבל לא מופעלת שם באף ערוץ טכנולוגיית יס פלוס לייב, לשידור שבא פחות מאוחר, ושאר הטכנולויות המתקדמות שיש ביס פלוס, כמו תמיכה בדולבי דיגיטל 5.1, וגיבוי חשמלי וגם דרך צורה סלולרית, עם יותר זיכרון בסטרימר של יס, והעדפת תעבורת נתונים לצפיה בתכני יס דרך האינטרנט,
ונכון לעכשיו לא החליטו ביס, מתי הם מפסיקים לתת ללקוחות שלה, שידור דרך הלווין תקשורת, איפה שאין חיבור של אינטרנט מהיר, וגם בינתים יס לא מורידה עוד ערוצים מהלווין, אז זה אומר שיש אולי לא מעט זמן, עד שיס מפסיקה לתת ללקוחות שלה, שידור דרך הלווין תקשורת, איפה שאין חיבור של אינטרנט מהיר.
אז בינתים יס לא נותנת סיבה טובה לי ואו לאחרים להפסיק לראות את שידורי יס דרך הלווין תקשורת, גם מבחינה כספית, וגם מבחינה טכנולוגית.
הבעיה היא שאחרי שנה אין התחייבות לקבל עוד מבצע ליס פלוס, ובמקרה כזה, , משלמים ליס פלוס כל חודש בערך עוד 5 שקל לחודש,
ובגלל , אני בינתים לא רוצה לקחת סיכון, בקשר להמשך מבצע ליס פלוס שאולי לא יהיה לי, אז, , אני העדפתי שלא לעבור אל המבצע הזה,
ונכון לעכשיו, מי שרוצה לקבל מיס את חבילות הבסיס, ואו להוסיף חבילה ואו חבילות לבחירה ואו ערוץ ואו ערוצים לבחירה, אז זה רק למי שיש את יס דרך הלווין,
, ביס, אני עכשיו גם עם ממיר לוויני של יס אולטרה, וגם עם סטרימר אנדרואיד טיוי אחד של יס.
אני מזכיר, זה נכון שבסטינג פלוס, יש אפשרות להוסיף חבילה ואו חבילות ערוצים לבחירה ואו ערוץ ואו ערוצים לבחירה, אבל לא מופעלת שם באף ערוץ טכנולוגיית יס פלוס לייב, לשידור שבא פחות מאוחר, ושאר הטכנולויות המתקדמות שיש ביס פלוס, כמו תמיכה בדולבי דיגיטל 5.1, וגיבוי חשמלי וגם דרך צורה סלולרית, עם יותר זיכרון בסטרימר של יס, והעדפת תעבורת נתונים לצפיה בתכני יס דרך האינטרנט,
ונכון לעכשיו לא החליטו ביס, מתי הם מפסיקים לתת ללקוחות שלה, שידור דרך הלווין תקשורת, איפה שאין חיבור של אינטרנט מהיר, וגם בינתים יס לא מורידה עוד ערוצים מהלווין, אז זה אומר שיש אולי לא מעט זמן, עד שיס מפסיקה לתת ללקוחות שלה, שידור דרך הלווין תקשורת, איפה שאין חיבור של אינטרנט מהיר.
אז בינתים יס לא נותנת סיבה טובה לי ואו לאחרים להפסיק לראות את שידורי יס דרך הלווין תקשורת, גם מבחינה כספית, וגם מבחינה טכנולוגית.
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 01/05/2025 10:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
בחיי מבלי להעליב או לפגוע - לא הבנתי את ההודעה שלך בכלל
נשבע שקראתי פעמיים ואת השש שורות הראשונות יצא לי לקרוא כמה פעמים
לא הבנתי, אם בא לך לפרט מהתחלה כי לא הבנתי איזה סיכון מה סיכון? מה משלמים פחות 30 אבל מתוכם 10 ואז משלמים עוד 5... נהיה פה קצת סלט
לא הבנתי, אם בא לך לפרט מהתחלה כי לא הבנתי איזה סיכון מה סיכון? מה משלמים פחות 30 אבל מתוכם 10 ואז משלמים עוד 5... נהיה פה קצת סלט
עם כל הכבוד לא באתי לעשות פה סמינריון / תזה כלשהי, באתי לפורום של אנשים שרושמים מידע, שואלים שאלות, מקבלים תשובות ומשתפים דברים.....
לא המירוץ למיליון.
אני לא עד כדי כך משועמם לקחת את כל מה שנאמר פה שהבינה מלאכותית תתמצת לי, טוב שלא אמרת לי לקחת ולבקש ממנו להפוך את זה לפודקאסט... היסחפות 2025
זו היתה הצעה לפותח השירשור, כמובן, לא אליך.28/04/2025 19:00shayzil כתב: עם כל הכבוד לא באתי לעשות פה סמינריון / תזה כלשהי, באתי לפורום של אנשים שרושמים מידע, שואלים שאלות, מקבלים תשובות ומשתפים דברים..
לא המירוץ למיליון.
אני לא עד כדי כך משועמם לקחת את כל מה שנאמר פה שהבינה מלאכותית תתמצת לי, טוב שלא אמרת לי לקחת ולבקש ממנו להפוך את זה לפודקאסט... היסחפות 2025...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אבל אז תלך לאיבוד היחודיות המאפיינת את פותח השרשור,
יחודיות שכולנו כ"כ אוהבים...
יחודיות שכולנו כ"כ אוהבים...
הכוונה היא ש, , משלמים פחות 30 שקל ממה ששילמו קודם במבצע של יס פלוס אולטימייט,28/04/2025 15:48shayzil כתב: בחיי מבלי להעליב או לפגוע - לא הבנתי את ההודעה שלך בכלל
לא הבנתי, אם בא לך לפרט מהתחלה כי לא הבנתי איזה סיכון מה סיכון? מה משלמים פחות 30 אבל מתוכם 10 ואז משלמים עוד 5... נהיה פה קצת סלט...
והסיכון הוא שאחרי שנה שנגמר המבצע הזה, אז משלמים יותר ממה ששולם במבצע הקודם, כי יס לא מתחייבת שאחרי שנגמר המבצע החדש אז שהיא תציע ביס פלוס מבצע אחר, ואז במקרה כזה נשארים ביס פלוס בלי מבצע ואז גם משלמים יותר כסף, נראה לי 5 שקל יותר בחודש, בגלל שאז התשלום הוא לא רק על ממיר ואו סטרימר שלישי, ומעלה, אלא גם על ממיר ואו סטרימר שני, גם אם הממיר השני הוא ממיר לוויני פשוט, בלי הקלטה, ובלי קבלת איכות תמונת שידור של HD.
האם עכשיו את הבנת את הכוונה שלי?
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
זה סטארט אפ- בוא נפתח שרשור סיכונים לכל חברה שמציעה מבצע לשנה.... שזה בערך כולן למעט חריגים שניתן למנות על יד אחת.
מציע בנוסף לפתוח לכל מבצע של כל חברה שהרי יש כמה מבצעים לכל חברה, שרשור נפרד כדי שאנשים לא יתבלבלו בין המבצעים והחברות השונות
ובעצם למה לצמצם את זה למבצעים- פורום הסיכונים של החייים בישראל יכול להיות מקום לרכז את כל הסיכונים שבחיים כאן והמבצעים והתוכניות המסוכנות שמציעים לנו במסגרת החיים וההתנהלות במדינתו - והכי חשוב שיהיה לנו יום עצמאות שמח -שהפורום החדש רק ירבה יגביר ויחזק את שמחת יום העצמאות
מציע בנוסף לפתוח לכל מבצע של כל חברה שהרי יש כמה מבצעים לכל חברה, שרשור נפרד כדי שאנשים לא יתבלבלו בין המבצעים והחברות השונות
ובעצם למה לצמצם את זה למבצעים- פורום הסיכונים של החייים בישראל יכול להיות מקום לרכז את כל הסיכונים שבחיים כאן והמבצעים והתוכניות המסוכנות שמציעים לנו במסגרת החיים וההתנהלות במדינתו - והכי חשוב שיהיה לנו יום עצמאות שמח -שהפורום החדש רק ירבה יגביר ויחזק את שמחת יום העצמאות
הבנתי.01/05/2025 10:29רמאשכ כתב: הכוונה היא ש, , משלמים פחות 30 שקל ממה ששילמו קודם במבצע של יס פלוס אולטימייט,
והסיכון הוא שאחרי שנה שנגמר המבצע הזה, אז משלמים יותר ממה ששולם במבצע הקודם, כי יס לא מתחייבת שאחרי שנגמר המבצע החדש אז שהיא תציע ביס פלוס מבצע אחר, ואז במקרה כזה נשארים ביס פלוס בלי מבצע ואז גם משלמים יותר כסף, נראה לי 5 שקל יותר בחודש, בגלל שאז התשלום הוא לא רק על ממיר ואו סטרימר שלישי, ומעלה, אלא גם על ממיר ואו סטרימר שני, גם אם הממיר השני הוא ממיר לוויני פשוט, בלי הקלטה, ובלי קבלת איכות תמונת שידור של HD.
האם עכשיו את הבנת את הכוונה שלי?...
אבל לא הבנתי, בדיוק כמו שאמר הבחור מעליי.
או שתישאר במסלול הנוכחי שלך שיקר ב - 30 שקלים לחודש ואחרי תקופה X אולי יאריכו לך.
או שתעבור למבצע שציינת שזול ב - 30 שקלים לחודש ואחרי שנה אולי יאריכו לך או יציעו מבצע אחר טוב/דומה/מתקרב לקיים.
היית מוכן לקבל מסלול לכל החיים עם מחיר שעכשיו יוזיל לך ב - 50 שקלים מהמסלול הנוכחי?
אם כן, אז מעולה. אבל מה עם עוד שנתיים וחודש "Yes" תגבה על כל הערוצים כולל הפרימיום והספורט רק 100 שקלים לחודש.
אז? לא תעבור למסלול המוזל הנוכחי היום כי אתה לא יודע אם עוד שנתיים וחודש או שנה וחמישה חודשים יהיה מבצע אחר?
תשמע זה כמו אנשים שרוצים לרכוש מחשב חדש ומרכיבים חלקים והולכים על המעבד הכי חדש.
ואז הבחור שואל "מה אתם אומרים כדאי לי לחכות כמה חודשים אולי יורידו את המחיר?" - ברור שעוד כמה חודשים יירד/ישתנה המחיר כי ייצאו מעבדים חדשים והמעבד שרצית עכשיו ויהיה במבצע עוד כמה חודשים כבר לא יהיה הטופ ואולי תקנה אותו בזול יותר אבל באותו מחיר מקורי תקנה את החדש.
אי אפשר להיות במרדף כי זה יסתיים בבזבוז זמן שלך או בהתחלה של הפרעה בראש להתעסק בזה, אומר לך מכל הלב לא בקטע לפגוע - אי אפשר לחשוב מה אם עוד שנה יהיה מבצע אחר.
ואם מחר בנאדם מת? אז לא עדיף שלפחות עד מחר יהנה ממחיר מוזל?
ההבדל הוא עניין המטרה של יס,01/05/2025 17:04shayzil כתב: הבנתי.
אבל לא הבנתי, בדיוק כמו שאמר הבחור מעליי.
או שתישאר במסלול הנוכחי שלך שיקר ב - 30 שקלים לחודש ואחרי תקופה X אולי יאריכו לך.
או שתעבור למבצע שציינת שזול ב - 30 שקלים לחודש ואחרי שנה אולי יאריכו לך או יציעו מבצע אחר טוב/דומה/מתקרב לקיים.
היית מוכן לקבל מסלול לכל החיים עם מחיר שעכשיו יוזיל לך ב - 50 שקלים מהמסלול הנוכחי?
אם כן, אז מעולה. אבל מה עם עוד שנתיים וחודש "Yes" תגבה על כל הערוצים כולל הפרימיום והספורט רק 100 שקלים לחודש.
אז? לא תעבור למסלול המוזל הנוכחי היום כי אתה לא יודע אם עוד שנתיים וחודש או שנה וחמישה חודשים יהיה מבצע אחר?
תשמע זה כמו אנשים שרוצים לרכוש מחשב חדש ומרכיבים חלקים והולכים על המעבד הכי חדש.
ואז הבחור שואל "מה אתם אומרים כדאי לי לחכות כמה חודשים אולי יורידו את המחיר?" - ברור שעוד כמה חודשים יירד/ישתנה המחיר כי ייצאו מעבדים חדשים והמעבד שרצית עכשיו ויהיה במבצע עוד כמה חודשים כבר לא יהיה הטופ ואולי תקנה אותו בזול יותר אבל באותו מחיר מקורי תקנה את החדש.
אי אפשר להיות במרדף כי זה יסתיים בבזבוז זמן שלך או בהתחלה של הפרעה בראש להתעסק בזה, אומר לך מכל הלב לא בקטע לפגוע - אי אפשר לחשוב מה אם עוד שנה יהיה מבצע אחר.
ואם מחר בנאדם מת? אז לא עדיף שלפחות עד מחר יהנה ממחיר מוזל?...
כי לפני בערך שנתיים, אמרו לי ביס שאם יגמר המבצע שלי ביס פלוס, אז הם יוכלו לתת לי מבצע אחר ביס פלוס, והשנה הזו, אמרו לי ביס שאם יגמר המבצע ביס פלוס, אז הם לא מתחייבים שיהיה להם מבצע אחר לתת לי.
לדעתי, הסיבה לשינוי הזה כי, קודם ביס רצו לעשות שיותר אנשים יהיו גם ביס דרך האינטרנט, אז הסטינג פלוס היה פחות טוב ממה שהוא עכשיו, אז העדיפו ביס לעשות שיותר אנשים יעדיפו להיות ביס פלוס,
וכיום שסטינג פלוס יותר טוב ממה שהיה קודם בטכנולוגיה שלו והוספת התכנים שלו, אז יס היא בדעה שמי שמעדיף לשלם פחות כסף ליס דרך האינטרנט אז שיהיה בסטינג פלוס, בגלל זה כיום ביס, מי שמעדיף לשלם פחות כסף על יס דרך האינטרנט,
אז בסטינג פלוס, המחיר הכספי הוא יותר זול, ושם אפשר לבחור חבילות ערוצי טלוויזיה ואו ערוצי טלוויזיה, לבחירה, ולכן לדעתי, מי שנמצע במבצע בסטינג פלוס, אז אחרי שנגמר המבצע הזה, אז יס תוכל לתת לו עוד מבצע בסטינג פלוס,
אבל החיסרונות בסטינג פלוס, זה שאין שם את טכנולוגיית היס פלוס לייב, ויש לא מעט תכנים וערוצי טלוויזיה שיש רק ביס פלוס ואו ביס דרך הלווין תקשורת, ולא דרך הסטינג פלוס, וגם בסטינג פלוס אין את טכנולוגיית דולבי דיגיטל 5.1.
וכנראה שאם יס תשדר דרך האינטרנט בצורת תמונת שידור של HDR, אז ביס דרך האינטרנט זה יפעל ביס פלוס, ולא גם בסטינג פלוס.
ביס גם אמרו לי שמי שיש לו דרך הלווין גם את מסלול אולטימייט, אז גם לו מציעים את אותה ההנחה, אבל ההבדל הוא שאם יס רואה שאיפה שהוא גר אז שהוא יכול לקבל חיבור לאינטרנט מהיר, אז היא אומרת לו שאחרי שנגמר המבצע הזה אז רוב הסיכויים שלא יהיה לו עוד מבצע כזה, לצפיה בשידורי יס דרך לווין תקשורת,
כי יס מעדיפה שכמה שיותר לקוחות שלה יקבלו דרך האינטרנט את השידורי טלוויזיה שלה, כהכנה להמשך, שבו יס תעדיף רק למי שאיפה שאין לו יכולת לקבל אינטרנט מהיר, אז הוא יוכל להמשיך לקבל את שידורי יס דרך הלווין,
וכנראה שאולי במדינת ישראל ברוב המקומות שבה, אפשר לקבל חיבור לאינטרנט מהיר,
ואם יס רואה שאיפה שהוא גר הלקוח שמקבל את שידורי יס דרך הלווין תקשורת, אז שהוא לא יכול לקבל חיבור לאינטרנט מהיר, אז היא אומרת לו, שיש אפשרות שאם המבצע הזה נגמר אז הוא יכול לקבל מבצע אחר, של צפיה בשידורי יס דרך הלווין תקשורת,
, בגלל שגם לדברים אחרים חשוב לי הכסף, אז, , אני מעדיף ביס פלוס בינתים שלא לעבור למבצע החדש.
בינתים, כמו בחברת הוט, גם בחברת יס, המנהלים הראשיים, הם בדעה שמי שרוצה להנות יותר, אז שהוא ישלם להם, אבל לא רק יותר כסף, אלא הרבה יותר כסף.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין