אפשרות לשמירת מיילים GMAIL במחשב ביתי
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
נראה לי שהכי קל זה להשתמש בתוכנת מייל כמו Thunderbird או Outlook.23/04/2025 9:48achlad כתב: בוקר טוב.
חיפשתי אפשרות לשמירת מיילים ב GMAIL ולא גיליתי איך אפשרי.
האם זה אפשרי ?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
Thunderbird לא מתה כבר?
פשוט תשתמש בתוכנה מקומית במקום בממשק של gmail וזה ישמור לך עותק מקומי של המיילים. בג׳ימייל יש אופציה גם לסיסמאות חד פעמיות (נפרד מהסיסמא הרגילה שלך) ותמיכה בפרוטוקולים כמו imap ו pop3 שמאפשרים שמירה מקומית של התוכן. כל אפליקציית מייל שתומכת בהן תעבוד (אתה רק צריך לאפשר את זה).
פשוט תשתמש בתוכנה מקומית במקום בממשק של gmail וזה ישמור לך עותק מקומי של המיילים. בג׳ימייל יש אופציה גם לסיסמאות חד פעמיות (נפרד מהסיסמא הרגילה שלך) ותמיכה בפרוטוקולים כמו imap ו pop3 שמאפשרים שמירה מקומית של התוכן. כל אפליקציית מייל שתומכת בהן תעבוד (אתה רק צריך לאפשר את זה).
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
חיה וקיימת. גרסה אחרונה יצרה לפני כ-3 שבועות.27/04/2025 9:14oferlaor כתב: Thunderbird לא מתה כבר?
פשוט תשתמש בתוכנה מקומית במקום בממשק של gmail וזה ישמור לך עותק מקומי של המיילים. בג׳ימייל יש אופציה גם לסיסמאות חד פעמיות (נפרד מהסיסמא הרגילה שלך) ותמיכה בפרוטוקולים כמו imap ו pop3 שמאפשרים שמירה מקומית של התוכן. כל אפליקציית מייל שתומכת בהן תעבוד (אתה רק צריך לאפשר את זה)....
אם רוצים עותק מסונכרן צריך להתחבר ב IMAP. אם רוצים רפו מקומי מנותק לחלוטין מ Gmail (לא ימחק מהשרת מיילים שנמחקו לוקאלית) POP3 אמור לאפשר את זה.27/04/2025 9:14oferlaor כתב: Thunderbird לא מתה כבר?
פשוט תשתמש בתוכנה מקומית במקום בממשק של gmail וזה ישמור לך עותק מקומי של המיילים. בג׳ימייל יש אופציה גם לסיסמאות חד פעמיות (נפרד מהסיסמא הרגילה שלך) ותמיכה בפרוטוקולים כמו imap ו pop3 שמאפשרים שמירה מקומית של התוכן. כל אפליקציית מייל שתומכת בהן תעבוד (אתה רק צריך לאפשר את זה)....
למשל ב Outlook אפשר לסמן leave a copy of the messages on the server ואם רוצים לבטל את הסימון Remove from server after XYZ days
כמדומני שצריך לאפשר בהגדרות של Gmail את POP3 קודם. צריך גם Outlook עדכני תומך OAuth.
ככה היה ניתן פעם במשרדים לאפשר לכמה משתמשים לקרוא את המיילים של המשרד, ולשלוח הודעות יוצאות בנפרד.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
בהחלט אפשר להכנס ל- outlook עם המשתמש והסיסמה של hotmail.30/04/2025 16:36achlad כתב: פעם הייתי משתמש אם HOTMAIL ועכשיו אני רואה שעברו ל OUTLOCK ואם פרטים התחברות של HOTMAIL לא מזוהה ולא מאפשר להתחבר...
כנראה שלא נכנסת מספר שנים ואז המייל שלך ב- hotmail (שהפך להיות outlook) נסגר לשימוש ונמחק.
בכל מקרה, כאן לא דובר על outlook שהוא online mail כמו gmail.
דובר על תוכנת outlook שקיימת בחבילת microsoft office
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
כנס לפה:
https://www.thunderbird.net/en-US/thunderbird/all/
למטה, היכן שכתוב Windows, אתה יכול לבחור Windows 7
https://www.thunderbird.net/en-US/thunderbird/all/
למטה, היכן שכתוב Windows, אתה יכול לבחור Windows 7
תודה רבה.
רק פעם 1 קיבלתי הודעה שהיגעתי למקסימום של כמות מיילים ויותר לא מקבל.
גם הודעה הזו נעלמה לי מדואר נכנס.
ככל הנירה זה היה ספאם,כי קיבלות מיילים שקיבלתי אין שליש מהכמות שאפר לקבל ולהשתמש .
מסיבה הזו בהתחלה חשבתי לגבות מיילים.
רק פעם 1 קיבלתי הודעה שהיגעתי למקסימום של כמות מיילים ויותר לא מקבל.
גם הודעה הזו נעלמה לי מדואר נכנס.
ככל הנירה זה היה ספאם,כי קיבלות מיילים שקיבלתי אין שליש מהכמות שאפר לקבל ולהשתמש .
מסיבה הזו בהתחלה חשבתי לגבות מיילים.