איכות סרטים נוראה בבתי הקולנוע בארץ?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
Slate פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

זה רק אני או שאיכות השמע בבתי הקולנוע בארץ ברצפה?
יצא לי כבר כמה פעמים לצפות בסרטים בארץ שבהם איכות השמע למעשה לא הייתה קיימת, הכל היה חלש מדי, הדמויות מדברות וזה נשמע כמו התלחשויות, וזה לא האוזניים שלי כי גם האנשים שהייתי איתם שמו לב לזה.
זה קרה לי פעמיים ביאס פלאנט ופעם אחת בסינמה, באולמות רגילים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #2 

אצלי הבעיה הפוכה. בחלק מההקרנות (בעיקר הקרנות בכורה) הווליום חזק באופן בלתי נסבל (ובאס עוד יותר). כבר קרה לי פעמיים ששמתי אוזניות כדי שלא תפגע לי השמיעה...

יש עוד בעיות, אם כבר, לפעמים המסכים עם לכלוך או פגם. קרה לי שראיתי שהמקרן לא בפוקוס...

אבל הכי הכי מעצבן אותי שלטי ה-EXIT. הם זוהרים ומקרינים אור על המסך. כל כך קשה להחשיך אותם? או שהם יהיו אדפטיביים לפי האור באולם?!

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5344
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #3 

כל מה שאמרתם מרגיז פלוס אלו שמחליטים להתעסק עם הטלפון בזמן הסרט ועוד...

כעיקרון אני משתדל ללכת לקולנוע רק ביום הקולנוע ישראלי.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #4 

20/04/2025 16:05  
oferlaor כתב:
אצלי הבעיה הפוכה. בחלק מההקרנות (בעיקר הקרנות בכורה) הווליום חזק באופן בלתי נסבל (ובאס עוד יותר). כבר קרה לי פעמיים ששמתי אוזניות כדי שלא תפגע לי השמיעה...

יש עוד בעיות, אם כבר, לפעמים המסכים עם לכלוך או פגם. קרה לי שראיתי שהמקרן לא בפוקוס...

אבל הכי הכי מעצבן אותי שלטי ה-EXIT. הם זוהרים ומקרינים אור על המסך. כל כך קשה להחשיך אותם? או שהם יהיו אדפטיביים לפי האור באולם?!
...
לא הזדמן לי ללכת הרבה פעמים לקולנוע בשנים האחרונות, אבל לרוב החוויה שלי חיובית, תלוי בסרט ובקולנוע.
הפעם האחרונה היתה לא הכי טובה, מאוד הזכיר לי מה שאתה אומר.

Slate פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

20/04/2025 16:05  
oferlaor כתב:

...
הזכרת לי דברים שאני שונא בבתי הקולנוע בארץ לגבי אורות- יש אולמות שיש מעברים אנכיים במרכז האולם עם אורות מאוד חזקים ופשוט בלתי נסבלים, והם לא מכבים אותם כשהסרט מתחיל, ממש הורס את כל החוויה.
והם גם מדליקים את אורות האולם בשנייה שהסרט עובר לכתוביות, יש מספיק סרטים שיש בהם POST CREDITS SCENES, וזה הורס אותם.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #6 

בדרך כלל אורות במעברים לא זכורים לי כחזקים מדי. אם לא ישאירו אורות כלשהם במיוחד במעברים ומישהו ייצא באמצע לשירותים ויפול כי הוא לא ראה את המדרגות, אז אפשר לתבוע אותם. אז זה גם כסתח מצד אחד וגם הכרחי כדי שבאמת אנשים לא יפלו.
ומה עם אנשים שממהרים בסוף/לא מעניין אותם הפוסט קרדיט?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

שידליקו חלקית. זה המינימום.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6628
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #8 

20/04/2025 21:55  
oferlaor כתב:
שידליקו חלקית. זה המינימום.
...
בדקתי את הנושא : יש תיקני רישוי ובטיחות שמחייבים שלטי EXIT וסימונים כאלה ואחרים מוארים כל הזמן.

לא זוכר מתי ביקרתי בקולנוע פעם אחרונה - אבל גם אני נתקלתי במקרן לא מפוקס , כתמים על המסך וכל התופעות שהוזכרו.

פעם בכמה חודשים נפתח פה דיון (כאילו מחדש) וכולם מביעים שוב את אכזבתם

אין מסקנות חדשות, וגם לא יהיו . תיקנו טלוויזיות גדולות ומערכת סאונד טובה

ותפסיקו להתבכיין על מחירי הפופקורן :lol: :D :roll: (i)

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

שליחה #9 

סרט רואים רק באיימקס, כל שאר האולמות לא שווים את היציאה מהבית ועדיף כבר לחכות קצת ולראות את הסרט בבית (כיום סרטים נמצאים ממש מעט זמן בבלעדיות בקולנוע לפני שהם נשלחים לקושש עוד כמה ג׳ובות בהקרנה ביתית, בעיקר רואים את זה קורה עם הסרטים הכושלים).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

הבעיה לא בתקן. התקן סבבה וגם הגיוני שזה יהיה מואר. אבל זה לא חייב להיות מואר כמו זרקור וזה יכול להיות מעומעם כאשר האורות כבויים. נוסף על זה, אין שום סיבה שהאור מהשלט יאיר על המסך ויקלקל את השחורים..

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 458 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #11 

20/04/2025 22:41  
manola כתב:
סרט רואים רק באיימקס, כל שאר האולמות לא שווים את היציאה מהבית ועדיף כבר לחכות קצת ולראות את הסרט בבית (כיום סרטים נמצאים ממש מעט זמן בבלעדיות בקולנוע לפני שהם נשלחים לקושש עוד כמה ג׳ובות בהקרנה ביתית, בעיקר רואים את זה קורה עם הסרטים הכושלים).
...
הלכתי לראות את DUNE 2 באיימקס כשיצא. אז המסך גדול, אבל הסאונד היה מחריד -
רועש מאד ברמה שהרמקולים מתאמצים, הבאס בלי שום פרטים ובאופן כללי כשראיתי אותו שוב בבית במערכת שלי זה היה פי 10 יותר טוב מבחינת האודיו (הלוואי והיה לי מסך איימקס בבית :D )

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1894
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #12 

מה זה DUNE 2 ? הבהלת אותי,חשבתי יצא סרט חדש כשעוד לא ראיתי את הראשון (התכוונת דיון חלק שני)
סליחה על ההתקטננות :)

בכל מקרה אותי הכי מרגיז (קרה בכל קולנוע בארץ שהייתי בו,בכל רשת) - תרגום לבן ברקע לבן....הכי מרגיז ולפעמים לא מצליחים לקרוא\חלקית
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #13 

משימה בלתי אפשרית האחרון באושילנד בכפ"ס,
איכות תמונה מזעזעת (התמונה ממש Washed out) והשמע? נו, אם הבמאי היה שומע איך זה יצא אולי היה מעדיף להתאבד,
זה ביג NO NO לפעם הבאה 👎

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6628
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #14 

מעניין אם מישו עושה בקרת איכות בקולנוע..

רק לחברי הפורום איכפת

בורות היא ברכה : - )

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”