חווית שירות גרועה יבואן פיוניר
שלום לכולם.
רציתי לשתף את חווית השירות הגרועה שלי מיבואן פיוניר.
רכשתי רדיו דיסק מדגם 4450 בעלות 1400 ש"ח לפני שנתיים וחודש. האחריות לשנה.
בחודשיים האחרונים החלו בעיות בהן יש פתאום מסך לבן שתוקע את הכל.
התברר בחיפוש ברשת וביוטיוב, שזו בעיה ידועה של דגמי פיוניר מסוימים (יותר מאחד), שבהם משהו דפקטיבי בהלחמות ומשהו משתחרר שם וגורם לבעיה הזו. חפשו pioneer white screen of death
אפילו פיוניר העולמית קיבלה לזמן מסוים את הרדיו לתיקון על חשבונה.
כלומר, כל מי שירכוש דגם כמו שלי ונוספים, הולך לסבול מהבעיה הזו ולרכוש רדיו לשנתיים בלבד.
היבואן מצידו, דרך החנות שתיקשרה ביננו והיו אחלה, מציע תיקון בעלות 850 שח או דגם חדש בעלות 850 שח (במקום 1400)
אך אני תוהה לעצמי:
למה היבואן ממשיך למכור דגמים שכבר שנים ידוע שהם דפקטיבים?
למה הוא מציע לי עלות הזויה של תיקון של בעיית דגם ידועה?
ומדוע שארכוש ב850 רדיו שכנראה גם הוא יחזיק רק לשנתיים?
אני, אולי תמים, ציפיתי שיתקן או יחליף על חשבונו ויתקזז מול פיוניר העולמית.
בכל אופן, למדתי את הלקח בשווי 1400 שח - אני אישית לעולם לא ארכוש יותר פיוניר בשום קטגוריה.
עריכה:
מעדכן שהבעיה ממוקדת לדגמי פיוניר שיצאו בין 2020 ל2022. הנה פוסט בלוג וסרטון שמסבירים בממוקד את העניין:
https://mattpilz.com/free-repair-fix-pi ... h-x2800bs/
רציתי לשתף את חווית השירות הגרועה שלי מיבואן פיוניר.
רכשתי רדיו דיסק מדגם 4450 בעלות 1400 ש"ח לפני שנתיים וחודש. האחריות לשנה.
בחודשיים האחרונים החלו בעיות בהן יש פתאום מסך לבן שתוקע את הכל.
התברר בחיפוש ברשת וביוטיוב, שזו בעיה ידועה של דגמי פיוניר מסוימים (יותר מאחד), שבהם משהו דפקטיבי בהלחמות ומשהו משתחרר שם וגורם לבעיה הזו. חפשו pioneer white screen of death
אפילו פיוניר העולמית קיבלה לזמן מסוים את הרדיו לתיקון על חשבונה.
כלומר, כל מי שירכוש דגם כמו שלי ונוספים, הולך לסבול מהבעיה הזו ולרכוש רדיו לשנתיים בלבד.
היבואן מצידו, דרך החנות שתיקשרה ביננו והיו אחלה, מציע תיקון בעלות 850 שח או דגם חדש בעלות 850 שח (במקום 1400)
אך אני תוהה לעצמי:
למה היבואן ממשיך למכור דגמים שכבר שנים ידוע שהם דפקטיבים?
למה הוא מציע לי עלות הזויה של תיקון של בעיית דגם ידועה?
ומדוע שארכוש ב850 רדיו שכנראה גם הוא יחזיק רק לשנתיים?
אני, אולי תמים, ציפיתי שיתקן או יחליף על חשבונו ויתקזז מול פיוניר העולמית.
בכל אופן, למדתי את הלקח בשווי 1400 שח - אני אישית לעולם לא ארכוש יותר פיוניר בשום קטגוריה.
עריכה:
מעדכן שהבעיה ממוקדת לדגמי פיוניר שיצאו בין 2020 ל2022. הנה פוסט בלוג וסרטון שמסבירים בממוקד את העניין:
https://mattpilz.com/free-repair-fix-pi ... h-x2800bs/
בסוף, לאחר המלצה בפורום אחר, פניתי לטכנאי בשם סיימון מראשון לציון. עזר לי לפרק את היחידה וסידר את הבעיה במקום תוך 20 דקות (כולל הפירוק וההרכבה) ובפחות מחצי מחיר מההצעה של היבואן. מבחינתי יצאתי בזול ועברתי הלאה. לפי מה שאמר, הוא החליף "ג'וק בעייתי" שהיה בלוח.
אז הבעיה שלך לא קשורה "לבעית הלחמות" עולמית. תקשיב בעולם לא חסר "גאונים" שמחליטים עבור יצרן על בעית יצרן "עולמית". אני רוצה שתבין בעית יצרן זה משהו שקורה ברגע שהמוצר יצא מהמפעל עד חצי שנה אחרי תאריך היצור ולא אחרי שנה או שנתיים.17/04/2025 3:25lior6996 כתב: בסוף, לאחר המלצה בפורום אחר, פניתי לטכנאי בשם סיימון מראשון לציון. עזר לי לפרק את היחידה וסידר את הבעיה במקום תוך 20 דקות (כולל הפירוק וההרכבה) ובפחות מחצי מחיר מההצעה של היבואן. מבחינתי יצאתי בזול ועברתי הלאה. לפי מה שאמר, הוא החליף "ג'וק בעייתי" שהיה בלוח....
יבואן מבחינתו דקה אחרי שנה ממכירת המוצר (לחנות) לא לוקח שום עלויות אחריות עליו ובצדק!
אני שמח שבסוף הסתדרת עם טכנאי מומחה בתחום שעזר לך בענין