חווית טיפול מזעזע מח.י LG
-
ElfondAnatoly
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום לחברי הפורום . רציתי לשתף איתכם את החוויה שעברתי עם שירות ח.י LG .
אני נתקל בבעיות חוזרות עם שירות התמיכה בנוגע לטלוויזיה שלי מדגם LG Nano90. להלן סיכום המצב:
רכשתי טלוויזיית Nano90 בסביבות שנת 2021. מאז, נתקלתי בבעיות טכניות חוזרות ונשנות. הפאנל הוחלף על ידי ח.י . עם זאת, מספר חודשים לאחר מכן, צצה בעיה נוספת—חלק מהמסך הפך כהה יותר.
הטלוויזיה נשלחה שוב לתיקון ב-ח.י והם החזירו אותה עם טענה כי התיקון בוצע. עם זאת, אותה בעיה חזרה על עצמה לאחר שבוע. לאחר מכן, שלחו טכנאי, אך הוא לא הצליח לפתור את הבעיה ונתקל בבעיה נוספת עם המסננים.
בהמשך, שירות התמיכה של ח.י פנה אלי והציע להחליף את הטלוויזיה שלי באחת מהאפשרויות הבאות:
יחידה משומשת, או
דגם QNED86, שהוא מדגם נמוך יותר ואינו כולל את טכנולוגיית Full Array Local Dimming (FALD) כפי שיש ב-Nano90.
הדגשתי כי על פי תנאי האחריות שלהם, הם מחויבים להחליף את הטלוויזיה בדגם מסוג דומה, איכות דומה ושווי שווה. עם זאת, נציג התמיכה טען כי מדובר בטעות והסביר מידע מטעה אודות המוצר—מה שניתן לאמת בקלות ברשת.
דחיתי את הצעתם והתעקשתי על קבלת החלפה העומדת בתנאי האחריות. בתגובה לכך, הם טענו כי האחריות שלי הוארכה ושהסעיף בנוגע להחלפה ב"דגם מסוג דומה, איכות דומה ושווי שווה" כבר לא חל .שאת הסעיף הזה הוא ניסה להפריח עוד לפני שנודע לו שהאחריות הוארכה . עם זאת, לא קיבלתי שום הודעה על שינוי זה—פשוט שאלו אם אני מעוניין להאריך את האחריות, ואני הסכמתי.
נכון לעכשיו, אני נמצא במצב שבו:
ח.י לא מצליחים לתקן את הטלוויזיה שלי כראוי.
הם מנסים להחליף אותה בדגם נמוך יותר, שאינו עומד בתנאי האחריות המקוריים.
אני בטוח כי אני לא הראשון שנתקל בטיפול דומה מטעם ח.י.
אם מישהו עבר חוויה זהה , אנא שתפו איך התמודדתם ואיך זה נגמר.
מה שבטוח LG יותר לא נכנס אלי הביתה ובטח לא משהו שקשור ל ח.י
אני נתקל בבעיות חוזרות עם שירות התמיכה בנוגע לטלוויזיה שלי מדגם LG Nano90. להלן סיכום המצב:
רכשתי טלוויזיית Nano90 בסביבות שנת 2021. מאז, נתקלתי בבעיות טכניות חוזרות ונשנות. הפאנל הוחלף על ידי ח.י . עם זאת, מספר חודשים לאחר מכן, צצה בעיה נוספת—חלק מהמסך הפך כהה יותר.
הטלוויזיה נשלחה שוב לתיקון ב-ח.י והם החזירו אותה עם טענה כי התיקון בוצע. עם זאת, אותה בעיה חזרה על עצמה לאחר שבוע. לאחר מכן, שלחו טכנאי, אך הוא לא הצליח לפתור את הבעיה ונתקל בבעיה נוספת עם המסננים.
בהמשך, שירות התמיכה של ח.י פנה אלי והציע להחליף את הטלוויזיה שלי באחת מהאפשרויות הבאות:
יחידה משומשת, או
דגם QNED86, שהוא מדגם נמוך יותר ואינו כולל את טכנולוגיית Full Array Local Dimming (FALD) כפי שיש ב-Nano90.
הדגשתי כי על פי תנאי האחריות שלהם, הם מחויבים להחליף את הטלוויזיה בדגם מסוג דומה, איכות דומה ושווי שווה. עם זאת, נציג התמיכה טען כי מדובר בטעות והסביר מידע מטעה אודות המוצר—מה שניתן לאמת בקלות ברשת.
דחיתי את הצעתם והתעקשתי על קבלת החלפה העומדת בתנאי האחריות. בתגובה לכך, הם טענו כי האחריות שלי הוארכה ושהסעיף בנוגע להחלפה ב"דגם מסוג דומה, איכות דומה ושווי שווה" כבר לא חל .שאת הסעיף הזה הוא ניסה להפריח עוד לפני שנודע לו שהאחריות הוארכה . עם זאת, לא קיבלתי שום הודעה על שינוי זה—פשוט שאלו אם אני מעוניין להאריך את האחריות, ואני הסכמתי.
נכון לעכשיו, אני נמצא במצב שבו:
ח.י לא מצליחים לתקן את הטלוויזיה שלי כראוי.
הם מנסים להחליף אותה בדגם נמוך יותר, שאינו עומד בתנאי האחריות המקוריים.
אני בטוח כי אני לא הראשון שנתקל בטיפול דומה מטעם ח.י.
אם מישהו עבר חוויה זהה , אנא שתפו איך התמודדתם ואיך זה נגמר.
מה שבטוח LG יותר לא נכנס אלי הביתה ובטח לא משהו שקשור ל ח.י
נשמע קצת תמוה כי ע"פ מה שאני יודע השירות שלהם הוא בסדר .. אולי נפלת על נציג פחות "בקיא" בנושא האחריות ?
ניסית לפנות אליהם ב-פייס ולרשום את כל הפסקה הזו ?
אולי זה יגיע למישהו ב- ח.י שיכול לתת פתרון / לאשר החלפה לדגם מתאים יותר ... שווה לך לנסוץת
ניסית לפנות אליהם ב-פייס ולרשום את כל הפסקה הזו ?
אולי זה יגיע למישהו ב- ח.י שיכול לתת פתרון / לאשר החלפה לדגם מתאים יותר ... שווה לך לנסוץת
-
ElfondAnatoly
- חבר שרק התחיל

האמת שניסיתי בכל דרך אפשרית כולל פייסבוק ודיברתי לפחות עם 3-4 נציגים בדרגים שונים.
אחד, הם בכלל לא מנסים להכחיש שמנהל השירות במעמבדה פשות נותן תשובות מוטעות , שתיים זה שהרחבת אחריות נעשת ע''י טכנאים בלי להודיעה שחל שינוי בכתב. שלוש שהתקלה לא תוקנה וזה מה שנאמר לי כשה אמרו "טלויזיה תוקנה והיא בדרך אליך"
אני פשות בהלם מהתמנהלות החברה , כל פעם שקרה משהו זה מתחיל בהכחשה וסבב טלפונים עם נציגים שונים במשך ימים ארוכים.
אולי היה לך מזל ואתה זה שנפלת על נציג נורמלי שבאמת רוצה לעזור ויכול להפעיל שיקול דעת .
תודה על התגובה
אחד, הם בכלל לא מנסים להכחיש שמנהל השירות במעמבדה פשות נותן תשובות מוטעות , שתיים זה שהרחבת אחריות נעשת ע''י טכנאים בלי להודיעה שחל שינוי בכתב. שלוש שהתקלה לא תוקנה וזה מה שנאמר לי כשה אמרו "טלויזיה תוקנה והיא בדרך אליך"
אני פשות בהלם מהתמנהלות החברה , כל פעם שקרה משהו זה מתחיל בהכחשה וסבב טלפונים עם נציגים שונים במשך ימים ארוכים.
אולי היה לך מזל ואתה זה שנפלת על נציג נורמלי שבאמת רוצה לעזור ויכול להפעיל שיקול דעת .
תודה על התגובה
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1324
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
אני הייתי בכל זאת שוקל את הדגם החלופי כי לפי מה שהסברת יש יותר מדי תקלות בדגם הזה שלך.
בינה מלאכותית היא בבחינת "אֲנִי בִינָה לִי גְבוּרָה" (משלי פרק ח', פסוק י"ד)
תגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על עלות הטלוויזיה + פיצויים על התנערות מאחריות + עוגמת נפש.
תכתוב במדויק את השתלשלות העניינים ותצרף את כל המסמכים הרלוונטיים כולל צילומי מסך ופירוט שיחות עם השירות שלהם במידה ויש.
מצפה שתקבל תגובה יותר חיובית מרגע שעותק של כתב התביעה יגיע לח.י.
תכתוב במדויק את השתלשלות העניינים ותצרף את כל המסמכים הרלוונטיים כולל צילומי מסך ופירוט שיחות עם השירות שלהם במידה ויש.
מצפה שתקבל תגובה יותר חיובית מרגע שעותק של כתב התביעה יגיע לח.י.
-
ElfondAnatoly
- חבר שרק התחיל

קניתי באחת הרשתות כבר לא זוכר. הם בדרך כלל שולחים להתמודד מול הספק....
טוב זה שיעור לעתיד
-
ElfondAnatoly
- חבר שרק התחיל

הדגם שלי כבר לא קיים.06/04/2025 17:40Jabberwock כתב: אני הייתי בכל זאת שוקל את הדגם החלופי כי לפי מה שהסברת יש יותר מדי תקלות בדגם הזה שלך....
הם מנסים להחליף בqned86 מהסדרה פשותה יותר עם LOCAL DIMMING עם 6 dimming zones מול 32 של nano90 ...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4783
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
יש לרוב נותני השירות שמאפשרים הרחבת אחריות כוכבית די רצינית לגבי השנים הנוספות של האחריות המורחבת שהם מציעים, מכיוון שהשנה הראשונה היא במסגרת החוק במדינה ושאר השנים קומבינה.
אם אתה משוכנע שהצדק איתך תוכל לתבוע אותם אבל קח בחשבון שהסיכוי שבית המשפט ישתכנע שההצעה לספק לך טלוויזיה אחרת לא עומדת בתנאי האחריות. הסיכוי שהשופט יתעניין בלוקל דימינג ואזורי תאורה קלוש עד לא קיים.
שוב, לא אומר שהצדק לא איתך, פשוט נכוותי בעבר בתביעות קטנות.
אם אתה משוכנע שהצדק איתך תוכל לתבוע אותם אבל קח בחשבון שהסיכוי שבית המשפט ישתכנע שההצעה לספק לך טלוויזיה אחרת לא עומדת בתנאי האחריות. הסיכוי שהשופט יתעניין בלוקל דימינג ואזורי תאורה קלוש עד לא קיים.
שוב, לא אומר שהצדק לא איתך, פשוט נכוותי בעבר בתביעות קטנות.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

אני מבין, זה מבאס אבל מה עדיף? טלוויזיה תקינה שעובדת, חדשה יחסית מ-2024? כל שנה מייצרים טלוויזיות חדשות, אז כן, ייתכן שאין להם את הדגם שלך במלאי. אני בכלל לא חושב שאתה צריך לתבוע אותם כמו האחרים שממליצים לך. בעצם, מה העלות שאתה מפסיד פה? תבדוק אצלם במלאי אם יש להם טלוויזיה בדגם שאתה מעוניין בו וששקול במחיר... ואז תציע להם את זה כחלופה, תראה מה יגידו.06/04/2025 19:48ElfondAnatoly כתב: הם מנסים להחליף בqned86 מהסדרה פשותה יותר עם LOCAL DIMMING עם 6 dimming zones מול 32 של nano90 ......
-
ElfondAnatoly
- חבר שרק התחיל

הם הציאו דגם זהה לשלי, בתוספת תשלום.07/04/2025 11:43Jabberwock כתב: אני מבין, זה מבאס אבל מה עדיף? טלוויזיה תקינה שעובדת, חדשה יחסית מ-2024? כל שנה מייצרים טלוויזיות חדשות, אז כן, ייתכן שאין להם את הדגם שלך במלאי. אני בכלל לא חושב שאתה צריך לתבוע אותם כמו האחרים שממליצים לך. בעצם, מה העלות שאתה מפסיד פה? תבדוק אצלם במלאי אם יש להם טלוויזיה בדגם שאתה מעוניין בו וששקול במחיר... ואז תציע להם את זה כחלופה, תראה מה יגידו....
מה שמעצבן זה היחס ללקוח , זה פחות על כסף. אותו הבחור שהציע לי את האופציות, ניסה להסביר שdimming zones זה "סימנטי" (ןהוא אחראי של שירות במעמדה ) ועוד לפני שנודע לו על הרחבת אחריות ניסה להפריח את הסעיף בתאודת אחריות המקורית שמדבר על החלפה מסוג זהה ....
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
מקווה מאוד שתזכה לטיפול ראוי והוגן של היבואן, מתחיל להיווצר רושם שרמת השירות שלהם התחילה להדרדר ...
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
-
ElfondAnatoly
- חבר שרק התחיל

2024 86QNED86T6A...
בכמה וכמה מקורות ברשת מצאתי שיש לו רק 6 dimming zones ובסרטון ניתן לראות איך זה מתנהג ...
אולי אני מפספס משהו אבל תגובה של מנהל שירות של מעבדה "זה סימנטי וזו טלויזיה חדשה וזה ממש השטפר לאורך שנים" נשמעת לי מוטעת במילים עדינות.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
שמע יש פה שתי השוואות (85T שזה כמו ה 86T מול נאנו90 2020 ונאנו90 2021). פשוט לא יודע מאיזו שנה שלך.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... 1639/55173
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... 4285/55173
הן די שקולות (עם יתרונות לכאן ולכאן) ושתיהן לא ממש מדהימות, ככה שההצעה שלהם נראית לי הוגנת.
אם איכות התמונה חשובה לך אני הייתי מנצל את ההזדמנות לעשות אפגרייד מהותי ולקבל גם אחריות מלאה חדשה
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... 1639/55173
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... 4285/55173
הן די שקולות (עם יתרונות לכאן ולכאן) ושתיהן לא ממש מדהימות, ככה שההצעה שלהם נראית לי הוגנת.
אם איכות התמונה חשובה לך אני הייתי מנצל את ההזדמנות לעשות אפגרייד מהותי ולקבל גם אחריות מלאה חדשה
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

לדעתי זה המוצר, הטכנולוגיה של הפאנל עם חסרונותיה. אם אתה יודע שזה מפריע לך אתה צריך לשדרג ל-OLED.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
קבל את ההצעה שלהם למסך חדש....
אם חשוב לך לשדרג למסך טוב יותר, תתמקח על גובה התשלום/ההפרש להוסיף לשידרוג.
כמה ביקשו ממך?
כך או כך, אתה משתדרג למסך חדיש יותר עם אחריות לעוד 3 שנים.
זה עדיף מאשר להישאר עם מסך "מקולקל" וישן.
אם חשוב לך לשדרג למסך טוב יותר, תתמקח על גובה התשלום/ההפרש להוסיף לשידרוג.
כמה ביקשו ממך?
כך או כך, אתה משתדרג למסך חדיש יותר עם אחריות לעוד 3 שנים.
זה עדיף מאשר להישאר עם מסך "מקולקל" וישן.