סלקום בעקבות נטפליקס: תדרוש עוד 19.9 שקל לחודש עבור צפייה מחוץ לבית

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
off פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #1 

סלקום תתחיל בקרוב לגבות תשלום נוסף עבור כל שימוש שחורג מתנאי ההסכם. התשלום הנוסף יעלה 19.90 שקלים עבור צופה מחוץ למשק הבית - משמע, לא עלות מלאה מצד אחד, אבל ניהול של הסיטואציה מהצד השני.

לפי ההסכם מול הלקוחות, חשבון טלוויזיה שייך לחמישה משתמשים במינוי, אבל כאלו שמוגדרים בשימוש של משק בית בודד (משמע, כתובת אחת ורשת ביתית אחת), ולכן ככל שמשק בית משתף את הסיסמה עם משק בית אחר - הוא ייתקל בבעיות.

המשמעות היא שהחברה תתריע בפני הלקוחות, שלפי רשומות המערכת הם מזוהים כלקוחות שמבצעים שימושים חורגים. הודעות אלו יקפצו על גבי מסך הטלוויזיה וגם בחשבונית וב-SMS.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001506823

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #2 

אם כל הכבוד, ויש כבוד...
כשסלקום tv יחליטו להיות כמו נטפליקס ולאפשר כמה מכשירים שאני רוצה, אז אני מוכן לקבל את הטענה לשיתוף סיסמה .
לא מעניין אותי מה רשום באותיות הקטנות בהסכם, אף אחד לא קורא את זה.
במסגרת העלות החודשית אני רשאי להשתמש בחמישה מכשירים.
אני לא חורג מזה ולכן גם לא לוקח יותר ממה שאני משלם עליו .
מה יקרה אם יהיו לי שני טלפונים של הילדים שלי שעושים שימוש במנוי? אם הם באוניברסיטה ולא נמצאים בכלל בבית?
מה זה הקישקוש הזה?
אני קבלתי היום את ההודעה וביום ראשון הטלפון הראשון שלי יהיה לשירות הלקוחות שלהם.

בהזדמנות זאת, מוזמנים להציע לי חלופות, היום אני מנוי על סלקום גם בטלויזיה באינטרנט ובתשתית אינטרנט(רוכב על תשתית בזק).

עריכה: לגבי הגבלת המכשירים - בנטפליקס מגבילים אבל לצפייה בו זמנית, בסלקום זה 5 קשיח.

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

בתור אחד שדווקא משתף את המנוי שלו עם ההורים, לא קיבלתי שום הודעה.
ברגע שאקבל כנראה שהם יפסידו לקוח, כי יש היום חלופות שעולות דולרים בודדים.
ישאר לי רק למצוא מקור לסדרות הטורקיות עבור הגברת.

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1310
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 161 פעמים

שליחה #4 

קראתי את הכתבה. משמע, שלפי כתובת ה-IP ניתן יהיה לבדוק מי צופה במקביל ברשתות נפרדות. ובנוסף המערכת שלהם צריכה להבדיל מי צופה בטלוויזיה ומי צופה מטלפון נייד שאותו הם מחריגים מהגבלה זו.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #5 

18/05/2025 16:53  
Jabberwock כתב:
קראתי את הכתבה. משמע, שלפי כתובת ה-IP ניתן יהיה לבדוק מי צופה במקביל ברשתות נפרדות. ובנוסף המערכת שלהם צריכה להבדיל מי צופה בטלוויזיה ומי צופה מטלפון נייד שאותו הם מחריגים מהגבלה זו.
...
אין להם בעיה להבין אם זה טלפון או טלוויזיה.
מה שלא תקין זה שהם נרמלו את זה שאין בעיה עם שיתוף, בטח ולבטח כשיד מגבלה קשיחה של 5 מכשירים מה שמונע מצב שלקוח ייקח יותר ממה שהוא משלם עליו.
מדובר בחזירות לשמה, נקודה !

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #6 

לא הבנתי מה חזירות כאן. זה ליגיטימי - הם בגדול מעודדים הפצה דרך שיתוף ואז סוגרים את השיתוף ובכך מקווים להגדיל את מספר הלקוחות. אני מניח שחלק מהמשתמשים יבטלו את החשבון ויעברו לחברה אחרת וחלק יוסיפו עוד מנוי.

כשנטפליקס פעלה כך, אני ביטלתי את המנוי, וציפיתי שמספר המנויים שלהם ירד בעקבות המהלך. בפועל, זה גרם לגדילת מספר המנויים שלהם...

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 515 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #7 

Tailsacle ..!
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #8 

אם הייתי משתף את ההורים (או הילדים) שלי לא הייתי מצליח להרים אצלם VPN... זה כבר מסבך דרמטית את העניינים.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #9 

22/05/2025 9:58  
oferlaor כתב:
לא הבנתי מה חזירות כאן. זה ליגיטימי - הם בגדול מעודדים הפצה דרך שיתוף ואז סוגרים את השיתוף ובכך מקווים להגדיל את מספר הלקוחות. אני מניח שחלק מהמשתמשים יבטלו את החשבון ויעברו לחברה אחרת וחלק יוסיפו עוד מנוי.

כשנטפליקס פעלה כך, אני ביטלתי את המנוי, וציפיתי שמספר המנויים שלהם ירד בעקבות המהלך. בפועל, זה גרם לגדילת מספר המנויים שלהם...
...

סלקום טיוי היא לא נטפליקס. לא מבחינת מיתוג ובטח שלא מבחינת תוכן. והיא גם יקרה משמעותית מנטפליקס וזה עוד בלי להזכיר אפשרויות למנוי נטפליקס בעלות מצחיקה (טורקיה וניגריה)
האם המהלך לגיטימי ?
רק המנויים יחליטו..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

ברור. זה כל מה שטענתי - מסכים שהם לא נטפליקס. השאלה אם זה יעלה להם או יוריד את מספר המנויים.

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #11 

22/05/2025 11:02  
oferlaor כתב:
אם הייתי משתף את ההורים (או הילדים) שלי לא הייתי מצליח להרים אצלם VPN... זה כבר מסבך דרמטית את העניינים.
...
הפוך.
כשעוד היה לי מנוי נטפליקס ושיתפתי את ההורים, פשוט התקנתי אצלי ברשת שרת OpenVPN, אצלהם בAndorid TV קליינט שמעביר רק את האפליקציה של נטפליקס דרך ה VPN. זה עבד מעולה, במיוחד היום כשיש upload נורמאלי שמאפשר את זה בלי בעיות.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 515 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #12 

tailscale במקרה כזה יכול להיות מוגדר תוך דקות. כל הנדרש הוא מכשיר בצד ״בית האב״ שמריץ tailscale ומוגדר כ exit node ומכשיר בצד ״הרחוק״ שגם הוא מריץ tailscale ומשתמש ב exit node של ״בית האב״.
לאלו שמדמיינים מיד שרתי לינוקס, הגדרות מסובכות ושורת פקודה ... אז לא .. 😃 .. שני נגני ATV וזהו.
לאלו מקודם שבנוסף גם סולדים מתפוחים ... tailscale רץ היום כמעט על כל דבר שזז.
נסו ותהנו.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”