תהיתי וחשבתי על משהו...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
harel1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 205
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כולם אומרים שהPS3 עוד לא הגיע לשיא יכולתו \ אפילו לא ל40% :D

המשחקים שיוצאים לPS3 הינם 1080P , כמעט ברובם. לכן ובעקבות הדיון הארוך שנעשה על 768P" ו1080P נראים זהים" , שמסכם בגדול- שלעין האנושית כבר קשה הרבה יותר להסתכל על 1080P. יכול לראות שלא נראה יותר שיפור בגרפיקה???
לי יש 37" LCD 768P , ולא נראה לי שאם ברגע זה רק 40% מהקונסולה מנוצלת- מה יהיה בעתיד? אם את הגרפיקה כבר ניצלו עד תום?

בגדול השאלה- מה יעשו ב60% של הקונסולה אם הם לא יכולים ללכת על תצוגה?(רק שלא תבינו לא נכון,אני לא מדבר על מקום בדיסק-שזה אומר יותר אפשרוית משחק ומצבים שונים, אלא על הכוח של המעבד-כלומר מה המעבד של הPS3 יכול להפיק יותר אם הוא כבר מפיק 1080P ו7.1.(רמקולים))

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46404
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #2 

זה שהמשחקים ב 1080p זה לא אומר שהגענו ל top. יש עוד המון פרמטרים בתמונה שניתן לשפר, כגון מהירות fps גבוהה יותר, detail מפורט יותר לעצמים ועוד. כל שיפור קטן כזה בגרפיקה יסחוט טוב מאוד את המעבד.

harel1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 205
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אבל עוד כמה אפשר לסחוט אותו על FPS ופרטים יותר מפורטים? חייב להיות עוד משהו שינצל את כוח , הלא כן?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46404
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #4 

אם אתה מחפש עוד פיצ'רים אשר ינצלו עוד יכולות מהקונסולה - הגיוני ש Sony תוציא כאלה. לא מזמן הוכרז שלט DualShock 3 וגם תוסף מצלמה אשר עוקב אחרי תנועות השחקן ומכניס את זה למשחק. תוספות אלו מוסיפות עוד % בודדים לניצולת המעבד, אך מה שיגרום למעבד ה Cell להזיע באמת, אלו שיפורים בתחום הגרפיקה. רנדור תמונה ב 1080p כאשר מלוא הפילטרים מופעלים סוחט טוב מאוד את המעבד.
תנסה במחשב הביתי שלך.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

אני אישית חושב שניצול טוב יותר של של כוח עיבוד ב FPS צריך להיות בכיוון של ה AI ליריבים ולפיזיקה של הסביבה. זה יתרום לתחושת המציאות וההטמעה במשחק הרבה מעבר להוספת פרטים שממילא אין לך הרבה זמן פנוי כדי להתפעל מהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”