המלצה למגבר סטריאו חייב כבר לרמקולים focal 1028 b
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- שם מלא: daniel
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אהלן חדש בתחום הסטריאו
קניתי לאחרונה רמקולים רצפתיים של focal 1028 b .
מאז שאני שומע בהם אני כבר הפסקתי לשמוע בשאר הרמקולים הקטנים.|
כרגע עם רסיבר דנון 4700h שומע בהם נפלא.
שאלתי איך אפשר לשפר את הסאונד,המליצו לי להחליף למגבר סטריאו.
אז אני מחפש המלצה למגבר סטריאו שייתן קפיצת מדרגה מבחינת הסאונד אל מול ה דנון.
לא אוהב באס חזק מידי בשירים,לא חייב סאונד נקי ממש כי הרמקולים האלו מפורטים ממש.
אני חושב ללכת לכיוון הסאונד היותר חם שירגיש הכי קרוב להופעה חיה.
כמה דברים שאשמח להסבר הבנתי שבשביל לחבר את המגבר סטריאו לרסיבר( שהרסיבר יוציא לי רק תמונה בעצם) יש דבר שנקרא ht bypass .
איך אני יודע באיזה מגבר סטריאו יש את האופציה של ht bypass ? איך קוראים לזה במגבר סטריאו ?
עכשיו אני אמור לחבר מהרסיבר pre out ב rca למגבר סטריאו , לא מצאתי בדנון pre out האם יש לי את האפשרות הזאת?
עוד משהו שנורא חשוב לי וזה עיניין האור,כמה שפחות אור מהמכשיר יותר טוב וכמובן שלא יהיה רועש.
אם אפשר לכבות את הצג ב dimmer עוד יותר טוב זה מבורך.
פתוח להצעות ,אין לי אינדיקציה בסאונד ברמקולים מלבד ה רסיבר של דנון .
מה שאני מתלבט זה accuphase e-280 ראיתי גם luxman l507z u ועוד המלצה זה ה mavis m 60/90 אני נעול על ה 90 אבל זה כבר לא בתקציב רק בגלל שאפשר לכבות את התאורה של המנורות וב 60 אי אפשר.
לא יודע למה יש ht bypass אשמח להסבר שאדע מה להוריד מהאפשרויות ואשמח לעוד המלצות וגם לגבי דאק אין לי מושג בזה כל כך אשמח גם להסבר וגם להמלצה טובה שתתאים לי לרמקולים. תודה !
קניתי לאחרונה רמקולים רצפתיים של focal 1028 b .
מאז שאני שומע בהם אני כבר הפסקתי לשמוע בשאר הרמקולים הקטנים.|
כרגע עם רסיבר דנון 4700h שומע בהם נפלא.
שאלתי איך אפשר לשפר את הסאונד,המליצו לי להחליף למגבר סטריאו.
אז אני מחפש המלצה למגבר סטריאו שייתן קפיצת מדרגה מבחינת הסאונד אל מול ה דנון.
לא אוהב באס חזק מידי בשירים,לא חייב סאונד נקי ממש כי הרמקולים האלו מפורטים ממש.
אני חושב ללכת לכיוון הסאונד היותר חם שירגיש הכי קרוב להופעה חיה.
כמה דברים שאשמח להסבר הבנתי שבשביל לחבר את המגבר סטריאו לרסיבר( שהרסיבר יוציא לי רק תמונה בעצם) יש דבר שנקרא ht bypass .
איך אני יודע באיזה מגבר סטריאו יש את האופציה של ht bypass ? איך קוראים לזה במגבר סטריאו ?
עכשיו אני אמור לחבר מהרסיבר pre out ב rca למגבר סטריאו , לא מצאתי בדנון pre out האם יש לי את האפשרות הזאת?
עוד משהו שנורא חשוב לי וזה עיניין האור,כמה שפחות אור מהמכשיר יותר טוב וכמובן שלא יהיה רועש.
אם אפשר לכבות את הצג ב dimmer עוד יותר טוב זה מבורך.
פתוח להצעות ,אין לי אינדיקציה בסאונד ברמקולים מלבד ה רסיבר של דנון .
מה שאני מתלבט זה accuphase e-280 ראיתי גם luxman l507z u ועוד המלצה זה ה mavis m 60/90 אני נעול על ה 90 אבל זה כבר לא בתקציב רק בגלל שאפשר לכבות את התאורה של המנורות וב 60 אי אפשר.
לא יודע למה יש ht bypass אשמח להסבר שאדע מה להוריד מהאפשרויות ואשמח לעוד המלצות וגם לגבי דאק אין לי מושג בזה כל כך אשמח גם להסבר וגם להמלצה טובה שתתאים לי לרמקולים. תודה !
קשה לקבל את זה אך קבל זאת כעובדה, פאוור\משולב\מונובלוקים\מקור מתאים\לא מתאים הכל ... כל התעסקות עם זה זה כסף שנזרק היישר לפח, זה רמקול אחד מהקשים ביותר להנאה ושום דבר לא מספיק להם, עדיף להחליף רמקול מנסיון והיה לי אותם.
שתצליח.
שתצליח.
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

מה התפקיד של מגבר כח ? להעצים את הקול של הרמקולים דרך הדנון ? כאילו זה מוסיף w לרמקולים הקדמיים ?30/03/2025 11:25Gal85 כתב: אתה יכול לחבר מגבר כח, לא משולב, ישירות מהיציאה של שהדנון, יש לי פאואר של טדי פרדו שמזכיר סאונד של ניים ומתאים לפוקל......
מזה פאואר ?
אני רוצה גם שהדנון יוציא רק תמונה והסאונד מהמגבר סטריאו אפשר לעשות את זה רק במגברי סטריאו שתומכים ב ht bypass ?
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

שהיו לך את הרמקולים האלו אני מניח שניסית כמה הגברות ולא נהנית מהסאונד שלהם ? או שלא הצלחת להניע אותם למקסימום ?30/03/2025 14:15Moshe984 כתב: קשה לקבל את זה אך קבל זאת כעובדה, פאוור\משולב\מונובלוקים\מקור מתאים\לא מתאים הכל ... כל התעסקות עם זה זה כסף שנזרק היישר לפח, זה רמקול אחד מהקשים ביותר להנאה ושום דבר לא מספיק להם, עדיף להחליף רמקול מנסיון והיה לי אותם.
שתצליח....
עם איזו הגברה הכי נהנית ? מה הכוונה קשים להנאה? לא נהנים איתם במוסיקה ? ראיתי שהם 91.5db
עם הרסיבר אני לא עובר את ה 50 ווליום אבל לא שומעים באס חזק או הפרדות כלים טובות שומעים רגיל כזה.מרגיש שעם מגבר סטריאו הסאונד יהיה אחרת.
אני בכיוון לגבי ה luxman 507z או ה mavis 60/90/100 .
מה אתה חושב ? אשמח לשמוע ממך ותרגיש חופשי לכתוב הכל כל מה שאתה חושב ...
מה היה חסר לך נניח בסאונד של הרמקולים האלו שהחלפת כמה הגברות ?
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה איש יקר מעריך את התשובה הכנה שלך !30/03/2025 14:15Moshe984 כתב: קשה לקבל את זה אך קבל זאת כעובדה, פאוור\משולב\מונובלוקים\מקור מתאים\לא מתאים הכל ... כל התעסקות עם זה זה כסף שנזרק היישר לפח, זה רמקול אחד מהקשים ביותר להנאה ושום דבר לא מספיק להם, עדיף להחליף רמקול מנסיון והיה לי אותם.
שתצליח....
עם איזה רמקולים אתה עכשיו אם אפשר לשאול והאם אתה נהנה מהם כרגע יותר מאשר הפוקל ?
אנשים פה שלחו אותך ישר להוציא כסף מהכיס, אני אמליץ לך קודם כל לנסות לכייל את המערכת (לכל הפחות למדוד את המצב הקיים).
0. למדוד מצב קיים עם מיקרופון סטייל Umik
1. לבדוק שהרמקולים במקום הנכון ובזווית הנכונה לנקודת ההאזנה
2. טיפול אקוסטי מינימלי לחדר, לא תאמין כמה שטיח/וילון ופנלים אקוסטיים ישפרו את הסאונד בחדר
3. כיול של הרסיבר
כל אלו כמעט לא אמורים לעלות לך כסף. אם כל זה לא מספיק תתחיל לשקול הגברה נוספת, לא חסרות אלטרנטיבות יד 2 במחיר טוב.
0. למדוד מצב קיים עם מיקרופון סטייל Umik
1. לבדוק שהרמקולים במקום הנכון ובזווית הנכונה לנקודת ההאזנה
2. טיפול אקוסטי מינימלי לחדר, לא תאמין כמה שטיח/וילון ופנלים אקוסטיים ישפרו את הסאונד בחדר
3. כיול של הרסיבר
כל אלו כמעט לא אמורים לעלות לך כסף. אם כל זה לא מספיק תתחיל לשקול הגברה נוספת, לא חסרות אלטרנטיבות יד 2 במחיר טוב.
רשימה של מגברים עם Ht Bypass
https://www.audiophile.no/en/articles-t ... ssor-input
במצב סטריאו הדנון שלך לא ינגן.
במצב רב ערוצי כגון סרט ,הופעה - המגבר סטריאו
יתפקד כפאוור.
https://www.audiophile.no/en/articles-t ... ssor-input
במצב סטריאו הדנון שלך לא ינגן.
במצב רב ערוצי כגון סרט ,הופעה - המגבר סטריאו
יתפקד כפאוור.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר