טלפון אלחוטי - תדרים והמלצות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
רק אזהרה למי שבונה על בסיס DECT אחד עם כמה שלוחות:
ברגע ששלוחה אחת מדברת עם הבסיס, שאר השלוחות לא יכולות לתקשר איתו, כלומר אם אתה ענית לשיחה בשלוחה מסוימת, אף אחד לא יוכל "להצטרף" יחד איתך לשיחה בשלוחה נוספת בבית. במקרה של שיחה נכנסת תוכל לנתק את השלוחה שלך ואז מישהו אחר יוכל להתחבר משלוחה אחרת.
ככה זה לפחות עובד אצלי.
יש לי שני מכשירי DECT ובהתחלה שייכתי את שניהם לאותו בסיס. כיום שניהם משוייכים כל אחד לבסיסו, ומחוברים במקביל לאותו קו טלפון בדיוק בגלל הסיבה הנ"ל.
ברגע ששלוחה אחת מדברת עם הבסיס, שאר השלוחות לא יכולות לתקשר איתו, כלומר אם אתה ענית לשיחה בשלוחה מסוימת, אף אחד לא יוכל "להצטרף" יחד איתך לשיחה בשלוחה נוספת בבית. במקרה של שיחה נכנסת תוכל לנתק את השלוחה שלך ואז מישהו אחר יוכל להתחבר משלוחה אחרת.
ככה זה לפחות עובד אצלי.
יש לי שני מכשירי DECT ובהתחלה שייכתי את שניהם לאותו בסיס. כיום שניהם משוייכים כל אחד לבסיסו, ומחוברים במקביל לאותו קו טלפון בדיוק בגלל הסיבה הנ"ל.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הכל תלוי באפשרויות ה GAP ואפשרויות הדגם.
תגש לכל חנות תשאל , מה שמתאים לך לתקציב.
לדעתי ההבדלים בין המכשירים זניחים ויסלחו לי כולם , אבל מי שמקשקש לך שלקנות מכשיר של X ולא יונדאי כי זה יונדאי וכו.. זה קשקוש, איכות כל המוצרים האלו היום היא כזו שהמחיר נמוך, והתחלופה גבוהה.
העניין שהם יודעים שזה יחזיק לרוב מעט שנים ולכן המחיר נמוך. יתקלקל? תקנה חדש עוד כמה שנים.
בכל מקרה תבדוק שיש לך בעסקה אפשרות להחזיר אחרי 14 יום אם אתה לא מרוצה.
תגש לכל חנות תשאל , מה שמתאים לך לתקציב.
לדעתי ההבדלים בין המכשירים זניחים ויסלחו לי כולם , אבל מי שמקשקש לך שלקנות מכשיר של X ולא יונדאי כי זה יונדאי וכו.. זה קשקוש, איכות כל המוצרים האלו היום היא כזו שהמחיר נמוך, והתחלופה גבוהה.
העניין שהם יודעים שזה יחזיק לרוב מעט שנים ולכן המחיר נמוך. יתקלקל? תקנה חדש עוד כמה שנים.
בכל מקרה תבדוק שיש לך בעסקה אפשרות להחזיר אחרי 14 יום אם אתה לא מרוצה.
למען הסדר- תדר ה DECT המאושר בארץ הינו 1.88-1.9GHZMartinHSabag כתב:DECT זו הטכנולוגיה השולטת היום.
התדרים הנפוצים הם 900MHZ ו-2.4GHZ.
...
תחום ה 900MHZ אינו מאושר בארץ (והוא גם לא DECT)
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')