פלקס תבטל את הremote access למשתמשים חינמיים החל מה29.04

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ndpp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפי הבלוג פוסט שיצא אתמול, הולכת להיות עליית מחירים של פלקס פאס וגם הם הודיעו על ביטול הגישה מרחוק למשתמשים חינמיים(אלו שלא משלמים על פלקס פאס), החל מהתאריך 29/04/2025
מה שאומר שמשתמשים כמוני לא יוכלו להזרים תוכן מחוץ לרשת הביתית, זה ישפיע גם על משתמשים שקיבלו גישה לשרת כלשהו, כל עוד אין להם/לבעל השרת פלקס פאס הם לא יוכלו להזרים תוכן, ובמיוחד בשביל זה הם הולכים להוסיף את הRemote Watch Pass, מה זה אומר? שכל חודש משתמשים שרוצים להזרים תוכן יצטרכו לשלם 2 דולר, או 20 דולר לשנה

האם זה יגרום לכם לעבור מפלקס לג'ליפין או אמבי?
כי אני אישית יודע שאני מתכנן לעבור לג'ליפין, הדבר היחיד שעוצר אותי זה כל המטאדאטה שהזנתי בצורה ידנית (יש מלא סרטים וסדרות שאין להם את המידע הנכון בTVDB ולכן הזנתי את כל המידע, פוסטרים, וכו'... בצורה ידנית) האם יש אפשרות להעביר את כל הdatabase של פלקס ואת כל המטאדאטה לג'ליפין? ככה שאני לא אצטרך להזין הכל שוב פעם?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1109 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

יש קישור למקור?
משתמשים כמוני לא יוכלו להזרים תוכן מחוץ לרשת הביתית
...
האם זה אומר שבמידה ואני מזרים בעזרת פלקס בתוך הרשת הביתית, זה יישאר חינמי ופעיל?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2656
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #3 

המנוי Plex pass לכל החיים שקניתי באחד המבצעים בכמה עשרות דולר היתה אחת הרכישות המוצלחות שלי

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #4 

20/03/2025 12:50  
vivi כתב:
יש קישור למקור?

האם זה אומר שבמידה ואני מזרים בעזרת פלקס בתוך הרשת הביתית, זה יישאר חינמי ופעיל?
...
https://www.plex.tv/blog/important-2025-plex-updates/
צפייה ישירה בתחום ה LAN לא תושפע.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #5 

מסתבר שיש גם משהו טוב ..
תבוטל המגבלה באפליקציית פלקס ב IOS ואנדרוריד, והזרמה ברשת המקומית תהיה חינמית.
So Long, Mobile Unlock Fee
Our Android and iOS mobile apps previously required a one-time activation fee or Plex Pass to remove the one-minute playback limitation when streaming content from a Plex Media Server. As part of these changes, there will no longer be any such one-minute playback limitation. Playing content on a local network will be free in the new mobile apps. These changes will go into effect when the new mobile Plex experience exits the preview period and launches publicly.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”