לאן נעלם ה-THUNDERBULT
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
שלום
ביקשו ממני להמליץ על מחשב נייד , שתהיה אפשרות לחבר אותו למסך/מקלדת/מטען/עכבר , בכבל אחד.
אני יודע שצריך לחפש THUNDERBULT , עברתי על עשרות לפטופים בכל מיני אתרים ידועים , ואין את המילה THUNDERBULT ,
במקסימום כתוב POWER-DRIVE . ואז כשאתה קופץ לאתר הרישמי של היצרן להבין אם יש אפשרות לחבר את הכל ב-THUNDERBULT , אתה מגלה שאין בזה כלום , רק להטעין טלפון .
מה אני עושה לא נכון ?
אין יותר THUNDERBULT ?
המטרה היא לפטופ , מחברים כבל אחד , ואפשר להטעין/מסך/מקלדת/עכבר.
ביקשו ממני להמליץ על מחשב נייד , שתהיה אפשרות לחבר אותו למסך/מקלדת/מטען/עכבר , בכבל אחד.
אני יודע שצריך לחפש THUNDERBULT , עברתי על עשרות לפטופים בכל מיני אתרים ידועים , ואין את המילה THUNDERBULT ,
במקסימום כתוב POWER-DRIVE . ואז כשאתה קופץ לאתר הרישמי של היצרן להבין אם יש אפשרות לחבר את הכל ב-THUNDERBULT , אתה מגלה שאין בזה כלום , רק להטעין טלפון .
מה אני עושה לא נכון ?
אין יותר THUNDERBULT ?
המטרה היא לפטופ , מחברים כבל אחד , ואפשר להטעין/מסך/מקלדת/עכבר.
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

לא כל TYPE-C תומך באפשרות לחבר כבל אחד,...
השאלה איזה ציור חרוט ( או מודפס ) בצמוד לאותו חיבור TYPE-C .
לפי הציור הקטן אפשר לדעת האם ה-TYPE-C הזה , האם הוא תומך , או לא תומך , בחיבור של מסך/מקלדת/טעינה.
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

זו בדיוק הבעיה , הבעיה שמתוך עשרות רבות של לפטופים בכל האתרים המפורסמים , באף אחד מהם אין את האינפורמציה הזו , גם לא בלפטופים של 5000 שקל , פשוט אין , לא באתרים הישראלים , ולא בקישור של היצרן המקורי , השאלה מה צריכים לבדוק , אולי התיאור השתנה.
איך מוצאים לפטופ שתומך באפשרות לחבר אליו DOCK כמו THUNDERBULT שמכיל את הכל (כולל טעינה) , והכל בכבל אחד.
מדובר בכל האתרים כמו : אייבורי , KSP , באג , עולם הקולנוע , מחסני חשמל , WALLA , ועוד.
פשוט אין את האינפורמציה .
איך מוצאים לפטופ שתומך באפשרות לחבר אליו DOCK כמו THUNDERBULT שמכיל את הכל (כולל טעינה) , והכל בכבל אחד.
מדובר בכל האתרים כמו : אייבורי , KSP , באג , עולם הקולנוע , מחסני חשמל , WALLA , ועוד.
פשוט אין את האינפורמציה .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
המילה היא thunderbolt עם O לא U.
ואתה לא חייב את זה. USB-C ברוב\כל המחשבים החדשים תומכים במה שאתה מחפש.
במחשבי AMD אין thunderbolt כי זו טכנולוגיה של אינטל. אבל USB 4.0 שקול לו, זה מה שתמצא במחשבים חדשים מבוססים על AMD.
ואתה לא חייב את זה. USB-C ברוב\כל המחשבים החדשים תומכים במה שאתה מחפש.
במחשבי AMD אין thunderbolt כי זו טכנולוגיה של אינטל. אבל USB 4.0 שקול לו, זה מה שתמצא במחשבים חדשים מבוססים על AMD.
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

אוקיי , תודה .