אהלן חברים, לאחרונה התחתנתי אני מחפש טלוויזיה לסלון שלנו בבית של ההורים שלי היה לי טלוויזית OLED של LG דגם B1 בחדר שלי ו C2 בסלון, אך לא יכול לאפשר לעצמי טלוויזיה במחיר הזה אז המקסימום שאני יכול זה עד 4000, עכשיו השימושים שלי הם בעיקר סרטים סדרות וגיימינג לכן חשוב שיהיה 4K 120Hz מותאם לגיימינג ואוכל לקבל תמונה איכותית.
עכשיו ההתלבטות שלי היא על דגמים של TCL:
דגם C71B שמאוד מצאה חן בעיני, למרות שבמחסני חשמל המליצו על דגם QM8B או על הייסנס VIDDA 7 PRO מה אתם אומרים עליהם?, מה שהכי מצאה חן בעיניי זה דגם של סמסונג QE65Q80D איזה מסך יהיה הכי מתאים לי ואיכותי בתקציב המחיר?
תודה לעוזרים
אני גם התלבטתי בין ה q80d של סמסונג לבין tcl c71b, בסוף החלטתי ללכת על ה tcl
השוותי במחסני חשמל את ה QM8B (שהוא עם מפרט כמעט זהה ל c71b) אל מול ה q80d ולדעתי ה tcl נראית יותר טוב, יש לה אחריות יותר טובה והיא מערכת הפעלה אנדרואיד שזה יתרון
JustHere כתב:
אני גם התלבטתי בין ה q80d של סמסונג לבין tcl c71b, בסוף החלטתי ללכת על ה tcl
השוותי במחסני חשמל את ה QM8B (שהוא עם מפרט כמעט זהה ל c71b) אל מול ה q80d ולדעתי ה tcl נראית יותר טוב, יש לה אחריות יותר טובה והיא מערכת הפעלה אנדרואיד שזה יתרון
...
הבנתי. אתה באמת חושב ש TCL יותר טוב מסמסונג ? מבחינת איכות התמונה וגיימינג כי אני שמעתי שהמעבד תמונה של סמסונג הרבה יותר איכותי ולמשל ב tcl תמונות ישנות עלולות להיראות לא כזה טוב..
אתה מרוצה ממנה מבחינת תמונה ה tcl?
תוכן ישן אכן להבנתי עלול להיראות פחות טוב אבל זה 720p ומטה. אני לא צופה בתוכן כזה, וכל שירותי הסטרימינג הישראלים (סלקום, יס וכו׳) משדרים ב 1080p, סרטים וסדרות רובם 1080 ומעלה, נטפליקס ברור, אז מה נשאר? סרטוני יוטיוב ישנים שאולי יוצגו לא הכי טוב אבל כמה כבר תצפה בסרטון יוטיוב ישן בטלויזיה?
וגם אז, להבנתי אפשר במצב כזה לראות דרך סטרימר ואז הבעיה פוחתת כי הסטרימר יעשה את עיבוד התמונה
ShlomiAba25 כתב:
אשמח שתעדכן אותי שקיבלת מה דעתך..
אשמח לעוד המלצות בין q80d של סמסונג לבין tcl c71b.
תודה לעוזרים
...
לא יודע מה להגיד האמת. קיבלתי אותה, סרטים וסדרות משירותי סטרימינג נראים טוב, בסלקום טיוי ערוצים 12,13 נראים רק סביר ולפעמים אפילו טיפה מטושטש, וכדורגל נראה בינוני. אני עוד נאבק בהגדרות מקווה שאצליח להוציא מהטלויזיה יותר. מה שכן לא יודע אם להגיד אם בסמסונג q80d המצב יותר טוב מבחינת סלקום טיוי ודומיו
DarkCowMoo כתב:
אני מאוד מרוצה מהC71B
רכשתי אותה ב3500 ש"ח ואחרי ששידרגתי מNanocell 55 אינץ' וזה פשוט עולם אחר.
בנתיים ראיתי רק תכנים ב1080 ו4k.
...
לקחת 65״? איפה קנית ב 3500?
לי גם יש אותה, אני קצת מבואס על איכות השידור בערוצים 12,13 בסלקום טיוי לא הכי חד וכדורגל שהוא לא 4k גם נראה מטושטש (למשל ערוץ one בסלקום טיוי)
יש לך המלצה על הגדרות מיטביות לטלויזיה?
DarkCowMoo כתב:
אני בעיקר רואה ב stremio שידורים ב4k/1080 על המצב hdr dynamic.
בyes+ ראיתי קצת כדורגל, לא נראה טוב כמו stremio אבל בטח לא מטושטש.
3500 ב last price
...
גם לי יש אותה ואני מרגיש שערוצים 12,13 לא הכי חדים. מה שכן כשהעברתי למצב תמונה Movie זה קצת יותר טוב אבל עדיין לא כמו שהייתי מצפה. מה דעתך על שידורים של 12, 13?
אני עם C755 - סה"כ כל הערוצים 12,13,11 נראים מעולה,
בספורט בסדר גמור (ONE/SPORT 5) אחלה אני בוחר פרופיל ספורט - ממנו הורדתי את החלקת התמונה ועוד כמה דברים.
אני בFreeTV אולי שווה לבדוק איך האיכות שם, יש חודש חינם.
זכור לי מלפני שנים שסלקום השידור הוא באיכות הכי נמוכה, אולי לא השתנה מאז.
ואגב בקשר למצב ספורט אין לי מושג איך אתם מצליחים לצפות ככה. המצב היחיד שמאפשר צפיה סבירה ב TCL הוא אך ורק Movie, בכל השאר החוסר חדות והטשטוש עוד יותר חזקים (עם או בלי שהחלקת התנועה דלוקה זה לא משנה)