הפעלת אחראיות על מסכי OLED LG
היי,
זה קצת הוצאת קיטור אבל אני מנסה להבין כמה המקרה שלי חריג, נהיה לי צריבה בטלוויזיה וכבר מעל 3 חודשים ח.י טוענים שיש עיקוב בחלקים ואי אפשר לתקן כעת, הציעו לי להוסיף כסף וקנות דגם חדש, אבל זה נותן תחושה שחבל שהוספתי כסף להרחבת האחראיות, אם הפתרון זה לרכוש טלוויזיה חדשה.
זה קצת הוצאת קיטור אבל אני מנסה להבין כמה המקרה שלי חריג, נהיה לי צריבה בטלוויזיה וכבר מעל 3 חודשים ח.י טוענים שיש עיקוב בחלקים ואי אפשר לתקן כעת, הציעו לי להוסיף כסף וקנות דגם חדש, אבל זה נותן תחושה שחבל שהוספתי כסף להרחבת האחראיות, אם הפתרון זה לרכוש טלוויזיה חדשה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
על איזה דגם וגודל מדובר?
למשוך את זה במשך 3 חודשים נשמע לי הזוי.
בזמנו (לפני בערך שנתיים) הופיעו לי פיקסלים מתים בפינה של ה-C1. לאחר פתיחת קריאה לקח סה"כ בערך שבוע-שבועיים והגיעו שני טכנאים והחליפו את הפאנל.
אני מניח שזמינות של חלקים למסכים ישנים יותר יכולה להיות בעייתית, במצב כזה הם צריכים להחליף את הטלוויזיה על חשבונם, לדעתי.
למשוך את זה במשך 3 חודשים נשמע לי הזוי.
בזמנו (לפני בערך שנתיים) הופיעו לי פיקסלים מתים בפינה של ה-C1. לאחר פתיחת קריאה לקח סה"כ בערך שבוע-שבועיים והגיעו שני טכנאים והחליפו את הפאנל.
אני מניח שזמינות של חלקים למסכים ישנים יותר יכולה להיות בעייתית, במצב כזה הם צריכים להחליף את הטלוויזיה על חשבונם, לדעתי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בהצלחה 
CX, אז המסך כמעט בן 5 שנים. אחלה תזמון לקבל פאנל חדש.
CX, אז המסך כמעט בן 5 שנים. אחלה תזמון לקבל פאנל חדש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
גם אני התבאסתי שהפאנל ב-B7 נשאר נקי בסוף תקופת האחריות.
ועם זאת, ושהיא טוחנת שעות עבודה, הפאנל עדיין נקי מבעיות (טפו טפו).
כשיגיע הזמן להחליף, ה-C1 תעבור למקומה וה-G5 נראת לי בינתיים כמסך שכנראה יהיה שווה את הקפיצה במחיר מסדרה C.
ועם זאת, ושהיא טוחנת שעות עבודה, הפאנל עדיין נקי מבעיות (טפו טפו).
כשיגיע הזמן להחליף, ה-C1 תעבור למקומה וה-G5 נראת לי בינתיים כמסך שכנראה יהיה שווה את הקפיצה במחיר מסדרה C.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן, אבל אני צרכן אתי. לא מנסה להרוג את המוצר בכוונת תחילה.
וגם המסך תמיד על ערוצים מסחריים ועובד בממוצע כ-10-12 שעות ביום.
וגם המסך תמיד על ערוצים מסחריים ועובד בממוצע כ-10-12 שעות ביום.
כוונתי הייתה בזמן שהיא לא דלוקה. ברקע של החיים...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
המסך עושה שטיפת פיקסלים לבד כשצריך. לא הייתי מפעיל את זה באופן יזום אלא אם כן באמת עולה הצורך או אם רוצים בכוונה לשחוק את הפאנל.
במקרה הזה, קיבלתי הודעה באופן יזום בשעה שהטלוויזיה הייתה דלוקה ונתתי לה לעשות את זה שלה.09/03/2025 13:46TheCoolest כתב: המסך עושה שטיפת פיקסלים לבד כשצריך. לא הייתי מפעיל את זה באופן יזום אלא אם כן באמת עולה הצורך או אם רוצים בכוונה לשחוק את הפאנל....
כנראה היא הגיעה לתחנת ה2000 שעות עבודה.