רובוט מומלץ לניקוי חלונות?
- joey1799
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- שם מלא: אמיר שלום
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
לי יש המלצה חלקית. קניתי ב200 שח בערך בעלי אקספרס. בעיקר כי יש אזורים בחלון שאני לא מגיע אליהם וזה פתר לי את הבעיה.
היתרון: מנקה היטב, לא נופל, יש מטליות חלופיות, מחובר תמידית לחשמל אבל עם סוללת גיבוי, כבל חשמל ארוך מאד.
החסרונות - איטי יחסית, ללא תא למים\חומר ניקוי וכמובן דורש התערבות בהזזה מחלון לחלון וקדימה אחורה. הוא עובד בניקוי ראשון על יבש ואז ניקוי נוסף עם מטלית אחרת כולל חומר לניקוי חלונות עליו
יש לי גם סרטון של הניקוי . אם רלוונטי אחפש את הקישור למוצר
היתרון: מנקה היטב, לא נופל, יש מטליות חלופיות, מחובר תמידית לחשמל אבל עם סוללת גיבוי, כבל חשמל ארוך מאד.
החסרונות - איטי יחסית, ללא תא למים\חומר ניקוי וכמובן דורש התערבות בהזזה מחלון לחלון וקדימה אחורה. הוא עובד בניקוי ראשון על יבש ואז ניקוי נוסף עם מטלית אחרת כולל חומר לניקוי חלונות עליו
יש לי גם סרטון של הניקוי . אם רלוונטי אחפש את הקישור למוצר
תודה - אז איך הוא מנקה אם אין תא למים?12/03/2025 12:20joey1799 כתב: לי יש המלצה חלקית. קניתי ב200 שח בערך בעלי אקספרס. בעיקר כי יש אזורים בחלון שאני לא מגיע אליהם וזה פתר לי את הבעיה.
יש לי גם סרטון של הניקוי . אם רלוונטי אחפש את הקישור למוצר...
- joey1799
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- שם מלא: אמיר שלום
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
זה הקישור למוצר שאני קניתי: https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... 1802oGODHs...
זה מגיע תחת שלל מותגי מדבקה שונים במחיר של בערך 250 שח.
ראיתי גם רובוטים ב400 ו500 מסוגים שונים אבל לא ראיתי אותו "מותג"