לא מצליח לנגן קובץ AVI בקודי בטלויזיה (אגב, בטלויזיה אחרת - מצליח...)
שלום,
יש לי בבית 2 טלויזיות סוני עם אנדרואיד. על שתיהן מותקן קודי, באותו קינפוג. אני מנסה לנגן קבצי וידאו שמותקנים על מחשב ביתי, כאשר הגדרתי את ה PATH המשותף של המחשב המרוחק, בקודי.
פרט לקינפוג זה, לא התקנתי כל תוספים בקודי. קונפיגורציה של הוונילה.
טלויזיה בסלון: קודי גירסה 21.1: מצליח לנגן את הסרט הספציפי הזה (קובץ AVI).
טלויזיה בחדר השינה: קודי גירסה 21.2: לא מצליח לנגן את הסרט הספציפי הזה: ברגע שאני לוחץ על שם הקובץ, ישנה המתנה אינסופית, אך הקודי לא מנגן את הסרט.
מה אני מפספס כאן? האם צריך להתקין משהו נוסף כדי לנגן את הסרט הזה?
יש לי בבית 2 טלויזיות סוני עם אנדרואיד. על שתיהן מותקן קודי, באותו קינפוג. אני מנסה לנגן קבצי וידאו שמותקנים על מחשב ביתי, כאשר הגדרתי את ה PATH המשותף של המחשב המרוחק, בקודי.
פרט לקינפוג זה, לא התקנתי כל תוספים בקודי. קונפיגורציה של הוונילה.
טלויזיה בסלון: קודי גירסה 21.1: מצליח לנגן את הסרט הספציפי הזה (קובץ AVI).
טלויזיה בחדר השינה: קודי גירסה 21.2: לא מצליח לנגן את הסרט הספציפי הזה: ברגע שאני לוחץ על שם הקובץ, ישנה המתנה אינסופית, אך הקודי לא מנגן את הסרט.
מה אני מפספס כאן? האם צריך להתקין משהו נוסף כדי לנגן את הסרט הזה?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1330
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 165 פעמים
AVI זה פורמט הקובץ. מה שיותר מעניין זה הקודק של הוידאו, אולי הבעיה בכיוון הזה.
בינה מלאכותית היא בבחינת "אֲנִי בִינָה לִי גְבוּרָה" (משלי פרק ח', פסוק י"ד)
איך יודעים מה הקודק?05/03/2025 22:50Jabberwock כתב: AVI זה פורמט הקובץ. מה שיותר מעניין זה הקודק של הוידאו, אולי הבעיה בכיוון הזה....
חיפשתי ברשת איך מוצאים את הקודק, ומצאתי שעלי להוסיף את העמודה של Video Compression לסייר הקבצים, ולחפש את המספר הזה (שמתחיל ב 5634504D) בעמוד https://gix.github.io/media-types/
אם כך, הקודק הינו MPEG4 Part 2. מה זה אומר?
אגב, האם הקודי לא מותקן עם הקודקים הללו? איך ייתכן שקודי אחד מותקן עם הקודק הזה והשני לא? על אחת כמה וכמה עם הקודי היותר מעודכן (21.2)... או... שזה בכלל מותקן עם האנדרואיד של הטלויזה?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
1. אתה יכול לפתוח את הקובץ בתוכנת mediainfo ולהעתיק את המידע לכאן. יהיה יותר ברור וקל לך.
2. כדאי לציין באיזה דגמים של טלוויזיות מדובר.
2. כדאי לציין באיזה דגמים של טלוויזיות מדובר.
בבקשה, רצ"ב צילום המסך מ mediainfo05/03/2025 23:21ChinggisKhan כתב: 1. אתה יכול לפתוח את הקובץ בתוכנת mediainfo ולהעתיק את המידע לכאן. יהיה יותר ברור וקל לך.
2. כדאי לציין באיזה דגמים של טלוויזיות מדובר....
הטלויזיה עם הקודי התקין: KD75XH9505 (גודל מסך 75 אינצ')
הטלויזיה עם הקודי הלא תקין: 32W800PAEP (גודל מסך 32 אינצ')