לדעתי הסיכוי שימכרו לך מוצר כזה ישירות הוא קלוש עד לא קיים.
אם הכוונה היא להתקין על הממיר את האפליקציה שלהם, אז כמעט כל ממיר יעבוד ואין שום צורך לקנות דווקא מהם - מה שאתה קורא "הממשק שלהם" הוא רק עוד אפליקציה מבחינת הממיר ומהסיבה הזאת הוא גם עובד על טלוויזיות Android\WebOS שמעולם לא חובר אליהן שום ממיר.
אתה יכול לקנות באלי אקספרס שלט BT עם מספרים שתואם לכל ממיר. כל ההתעסקות הזאת רק בגלל השלט היא לדעתי מיותרת.
ולגבי הממיר - ידוע לי שאולי ההתעסקות הזאת בגלל השלט מיותרת, אבל... חשוב לי בגלל שזה מיועד לאנשים מבוגרים - שיהיה שלט עם ספרות ולא בא לי להתחיל ניסיונות דרך אלי אקספרס בלהזמין ממירים עם שלטים עם ספרות והממיר יהיה על הפנים ופחות מתמשק עם השלט. מבין?
ולגבי עניין אי החזרת ממיר שמתומחרת 300 שקלים, כן ראיתי את זה, הזייה. מקווה שאין לזה קשר לתמחור כמכירה, למרות שככל הנראה זה יהיה התמחור.
הגעתי למצב של לקנות כי נציגה מהתמיכה שלהם אמרה לי שכן ניתן לרכוש את הממיר דרך האתר של YES או פיזית דרך אחד הסניפים של פלאפון, אבל אין לה מידע לגבי המחירים כי היא לא מהשירות, אבל בוודאות אפשר לקנות, אבל לקחת בחשבון שברגע שקונים מהם את הממיר ולא שכירות חודשית (15 שקלים כל חודש) אין אחריות ותמיכה לגביו מטעמם.
אז או שהיא טועה ומטעה או ש... היא צודקת.
אם יש לכם המלצה לממיר עם שלט שכולל ספרות - שאתם יודעים מניסיון אישי שהוא טוב - אני פה - אשמח לקבל את זה באהבה.
וסתם שאלה שעכשיו עלתה לי לראש (יש לי כמה שלטים של YES אנדרואיד, יותר ממספר הממירים שיש לי...) אפשר להתאים את השלט של YES+ לכל סטרימר? מישהו אולי ניסה? אולי זה גם סוג של פתרון?
אין דבר כזה "פחות מתממשק עם השלט". זה פשוט עובד. אתה עושה מזה סיפור הרבה יותר גדול ממה שזה
לא הצעתי שתחפש ממיר מיוחד עם שלט בעל ספרות, אלא שתקנה איזה ממיר שאתה רוצה (לדוגמה דגם של Homatics) ותקנה גם שלט BT עם ספרות שתחבר אליו. זה הכל.
בכל מקרה יהיה מאוד מעניין לשמוע אם תצליח לקנות מ-YES את הממיר החדש שלהם ומהי העלות. הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא האם תקבל עדכוני תוכנה ותיקונים, כי זאת תמיד הסוגיה הבעייתית עם ממירים שהם בעצם מוצר לבן של SEI ROBOTICS. אשמח אם תעדכן.
ולגבי התאמה של השלט - אם מדובר בשלט BT, נסה להכניס אותו למצב PAIRING ואז להוסיף אותו בהגדרות הבלוטות' בסטרימר שאתה בודק מולו. זה אמור לעבוד.
sabres כתב:
אין דבר כזה "פחות מתממשק עם השלט". זה פשוט עובד. אתה עושה מזה סיפור הרבה יותר גדול ממה שזה
לא הצעתי שתחפש ממיר מיוחד עם שלט בעל ספרות, אלא שתקנה איזה ממיר שאתה רוצה (לדוגמה דגם של Homatics) ותקנה גם שלט BT עם ספרות שתחבר אליו. זה הכל.
בכל מקרה יהיה מאוד מעניין לשמוע אם תצליח לקנות מ-YES את הממיר החדש שלהם ומהי העלות. הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא האם תקבל עדכוני תוכנה ותיקונים, כי זאת תמיד הסוגיה הבעייתית עם ממירים שהם בעצם מוצר לבן של SEI ROBOTICS. אשמח אם תעדכן.
ולגבי התאמה של השלט - אם מדובר בשלט BT, נסה להכניס אותו למצב PAIRING ואז להוסיף אותו בהגדרות הבלוטות' בסטרימר שאתה בודק מולו. זה אמור לעבוד.
בהצלחה.
...
אני אנסה להתאים את השלט הנוכחי לסטרימר שבמקרה יש לי מאוחסן בארון, סטרימר חדש ועדיין סגור מלפני שנה ( ) - Xiaomi TV Box S.
sabres כתב:
בהצלחה.
...
אז ככה, YES לא מוכרים את הממיר אנדרואיד, אותה נציגה הטעתה אותי (חלקית).
כן מוכרים את הממיר APPLE TV, אבל זה לא רלוונטי כי זה סטרימר שאפשר ספציפי שאפשר לקנות לבד ואין בו שום דבר מבושל של YES.
ניתן לקבל ממיר אנדרואיד רק בתנאי שכירות 15 או 15.90 שקלים לחודש.
לגבי עניין השלט - אני צריך לחפש את הסטרימר החדש ההוא, מרוב שסתם קניתי ולא נגעתי - החבאתי אותו מעצמי ואני לא מוצא בארון שחשבתי שהוא יהיה, צריך לבדוק במחסן.
shayzil כתב:
שקד מאיפה אתה יודע ש - V3 עדיין לא משווק? הזמנתי ממיר חדש נוסף ואני מקווה שלפחות הוא יהיה מהחדשים.
...
הוא כנראה יהיה V2 וגם את זה השירות לא יכול להבטיח.
אין עדיין מכשירים עם S905X5 בשוק, בין הכרזות של AMLOGIC לבין ייצור המוני עובר המון זמן. זה היה עם הדור הקודם וקורה גם עכשיו.
shaked כתב:
הוא כנראה יהיה V2 וגם את זה השירות לא יכול להבטיח.
אין עדיין מכשירים עם S905X5 בשוק, בין הכרזות של AMLOGIC לבין ייצור המוני עובר המון זמן. זה היה עם הדור הקודם וקורה גם עכשיו.
...
מה זאת אומרת?
רשום שהמכשיר הוכרז ב - 2024, איזה סיבה יש לזה לקחת הרבה זמן? מה גם שראיתי שאת הסטרימר המתקדם לא פחות של הוט הם כבר שיווקו.
יס והוט לא הכריזו שום דבר וכמוהם בערך כל שאר החברות שמוצגות שם עם S905X5. זה נראה prototype ושכולם ממתינים לייצור המוני. גם בX4 לקח שנה++ מההכרזה למוצרים בפועל.
shaked כתב:
יס והוט לא הכריזו שום דבר וכמוהם בערך כל שאר החברות שמוצגות שם עם S905X5. זה נראה prototype ושכולם ממתינים לייצור המוני. גם בX4 לקח שנה++ מההכרזה למוצרים בפועל.
campaign.hot.net.il/streamer-in-purchase/?utm_source=footer&utm_medium=website&utm_campaign=streamerv3
sabres כתב:
בהצלחה.
...
עדכון לגבי השלט BT, הוא עובד עם ממיר XIAOMI TV BOX S.
אפשר להשתמש בספרות לקפוץ מערוץ לערוץ, מוריד ומעלה ערוצים, סה"כ נראה בסדר.
אבל ואבל חשוב - לא שולט על הסאונד של הטלוויזיה עצמה אלא על עוצמת השמע בסטרימר בלבד ולא מכבה או מפעיל את הטלוויזיה.
כן הצלחתי לכבות את הסטרימר עצמו אבל לא להדליק אותו בחזרה.
משמע צריך שימוש בשני שלטים, אז ציון נכשל לפתרון הזה.
מעניין אם אפשר לפנות ליצרן עצמו לרכוש את הממיר שלהם ואז ככה השלט יעבוד בצורה מושלמת כולל שליטה על הטלוויזיה.
בינתים לדעתי, לסטינג פלוס אולי עדיף לקנות סטרימר, אבל ליס פלוס, נראה לי שרק הסטרימר אנדרואיד שלהם תומך בטכנולוגיות יס פלוס לייב שבינתים מופעלת על ערוצי הספורט מישראל ביס פלוס.
הייתי שנים עם הממיר אנדרואיד של יס. לאחרונה עברתי לשיומי, הייתי בטוח שיהיה אותו דבר.
טעות!
השיומי מרגיש חלש, איטי, דיליי והשלט זוועה עם הרעש של הקליקים...
מחפש לרכוש את הממיר אנדרואיד של יס או תואם באיכות
והשלט של יס בכלל הצגה. פשוט שמו כל מה שצריך!
יש 3 שיאומי זה העדכני והחומרה שלו בסדר, אבל התוכנה אף פעם לא הייתה הצד החזק שלהם. https://www.androidtv-guide.com/streami ... -box-s-v3/
השלט נמכר ב50 בנקודות של פלאפון. יכול להיות שיבקשו ת.ז של המנוי,אפשר להצטרף שוב באתר.
כמעט בטוח שצימדתי אותו לסטרימר אחר, אבל אפשר לצמד אותו לטלוויזיה רק בתוכנה של יס.
אם לא מחזירים את הסטרימר מחוייבים ב300. לא בדקתי אם כמו בבזק יש סעיף ששומר להם את הזכות לנטרל אותו.
בכול מקרה אם זה לא הסטרימר החדש, אין למה לחשוב בכיוון הזה.