בעיית ghosting בשימוש במחשב
לאחרונה קניתי מסך טלויזיה של פיילוט PT32HD בשופרסל
לא היו לי ציפיות בשמיים, ידעתי שזה מותג מדבקה אבל במחיר של 200 שקל היה שווה לבדוק
חיברתי אותו למחשב והתחילה תופעה נוראית של ghosting רק שהמסך מחובר למחשב, בדקתי גם עם ps4 והבעיה לא הייתה
חשבתי על להשתמש במסך הזה בתור מסך שני למחשב שלי כי בידיוק המסך השני שלי הפסיק לעבוד
אבל זה לא אפשרי נטו בגלל הבעיה של הghosting כי מבחינת תמונה הוא סבבה לגמרי ובנוסף להכל יש גם android tv אמיתי מובנה במסך(באמיתי אני מתכוון לandroid tv כמו שיש בסטרימרים של שיאומי/כמו שיש במסכים של סוני/tcl וכאלה)
עברתי על כל ההגדרות במסך ולא הצלחתי לסדר את הבעיה וזה ממש מפריע לי
האם מישהו יודע איך אפשר לטפל בבעיה הזאת?
תודה!
לא היו לי ציפיות בשמיים, ידעתי שזה מותג מדבקה אבל במחיר של 200 שקל היה שווה לבדוק
חיברתי אותו למחשב והתחילה תופעה נוראית של ghosting רק שהמסך מחובר למחשב, בדקתי גם עם ps4 והבעיה לא הייתה
חשבתי על להשתמש במסך הזה בתור מסך שני למחשב שלי כי בידיוק המסך השני שלי הפסיק לעבוד
אבל זה לא אפשרי נטו בגלל הבעיה של הghosting כי מבחינת תמונה הוא סבבה לגמרי ובנוסף להכל יש גם android tv אמיתי מובנה במסך(באמיתי אני מתכוון לandroid tv כמו שיש בסטרימרים של שיאומי/כמו שיש במסכים של סוני/tcl וכאלה)
עברתי על כל ההגדרות במסך ולא הצלחתי לסדר את הבעיה וזה ממש מפריע לי
האם מישהו יודע איך אפשר לטפל בבעיה הזאת?
תודה!
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
מה קצב הרענון של המסך ? צריך להיות תואם לוידיאו שהמחשב מוציא
קצב הרענון של המסך הוא 60hz...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

כאמור, קצת הרענון צריך להתאים. אם המסך מוגבל אז עליך לשנות את זה במחשב.
נערך לאחרונה על ידי ChinggisKhan ב 03/03/2025 13:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
שילמת על השיעור הזה 200 ש"ח. זה לא כזה גרוע.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מתלבט למה יותר קשה לי להאמין: שיש מצב גיימינג במסך שעולה 200 שקל או שהזכרת מסך פנסוניק ומסך מדבקה באותה נשימה03/03/2025 11:22(G) כתב: תבדוק אם יש מצב "GAMING" במסך.
היה לי את זה בפנאסוניק, צריך לשחק עם ההגדרות....
בדקתי במסך ולצערי אין :/03/03/2025 11:22(G) כתב: תבדוק אם יש מצב "GAMING" במסך.
היה לי את זה בפנאסוניק, צריך לשחק עם ההגדרות....
אבל כן יש מצב "PC" שכמעט והעלים את הבעיה, ככה שעכשיו זה כבר סביל ופחות שמים לב לghosting
ודרך אגב, לא נראלי שאפשר להשוות בין פיילוט זולה לבין מסך פנסוניק (מכל הבחינות)