מחפש המלצה\הכוונה לקניית מערכת 5.1 עד 40K-50K
שלום,
אשמח לקבל המלצה למערכת 5.1 לסלון (חלל פתוח, הסלון עצמו כ20 מטר), רוב התכנים הם סרטים בנטפליקס\ספוטייפי עד 50K ש"ח.
רמקולים קדמיים (יש אפשרות לרצפתיים גדולים\סטנד לקטנים\תלייה)
אחוריים - תלויים
עדיפות לסאב קטן עד כמה שאפשר.
ברור לי שאני צריך ללכת לחנות להאזין אבל יש מבחר כל כך גדול ואני מעדיף לבוא מוכן עם כמה אופציות.
פעם אחרונה שקניתי מערכת (15 שנה+-) המחירים באינטרנט והמחירים בחנות היו שונים לגמרי (זולים בהרבה בחנות), האם זה עדיין המצב?
תודה.
אשמח לקבל המלצה למערכת 5.1 לסלון (חלל פתוח, הסלון עצמו כ20 מטר), רוב התכנים הם סרטים בנטפליקס\ספוטייפי עד 50K ש"ח.
אחוריים - תלויים
ברור לי שאני צריך ללכת לחנות להאזין אבל יש מבחר כל כך גדול ואני מעדיף לבוא מוכן עם כמה אופציות.
פעם אחרונה שקניתי מערכת (15 שנה+-) המחירים באינטרנט והמחירים בחנות היו שונים לגמרי (זולים בהרבה בחנות), האם זה עדיין המצב?
תודה.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
אם אתה מחפש רמקולים וסאבים שמספקים ביצועים מטורפים בקולנוע ביתי ובמוזיקה, SVS היא בחירה מעולה. החברה מציעה שתי סדרות עיקריות: Prime, עם צליל מאוזן ודינמי שמתאים לכל חלל, ו-Ultra, שמספקת רמת פירוט וביצועים גבוהים יותר למי שמחפש חוויית סאונד קולנועית אמיתית. כמובן, SVS מוכרת בעיקר בזכות הסאבים האגדיים שלה, שמספקים באסים עוצמתיים ומדויקים.23/02/2025 9:23Bonanja כתב: שלום,
אחוריים - תלויים
תודה....
ואם כבר מדברים על ציוד אודיו, אין מקום טוב יותר לבדוק אותו מאשר פיוצ'ר אודיו ווידאו. הם לא רק יבואנים של SVS, אלא מציעים מגוון רחב של מותגים מובילים—רמקולים, סאבים, רסיברים וכל מה שצריך לקולנוע ביתי, ובכל טווחי המחירים. הצוות שם מקצועי בטירוף, מקשיבים לך באמת, ומתאימים לך בדיוק את המערכת הנכונה לפי הצרכים והתקציב שלך—ולפעמים אפילו תצא עם עודף. השירות אישי, סבלני, ועם חיוך—חוויה כיפית מכל הבחינות. קניתי מהם לאחרונה ואני ממליץ בחום לבדוק אצלם לפני שאתה סוגר רכישה.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
תודה, אולי אני אלך על מערכת שלמה של SVS. אין לי סבלנות לחקור יותר מדי ומבדיקה מהירה\כמה ביקורות ביוטיוב האולטרה נראית כמו אחלה סדרה.23/02/2025 9:49masteraudio כתב: אם אתה מחפש רמקולים וסאבים שמספקים ביצועים מטורפים בקולנוע ביתי ובמוזיקה, SVS היא בחירה מעולה. החברה מציעה שתי סדרות עיקריות: Prime, עם צליל מאוזן ודינמי שמתאים לכל חלל, ו-Ultra, שמספקת רמת פירוט וביצועים גבוהים יותר למי שמחפש חוויית סאונד קולנועית אמיתית. כמובן, SVS מוכרת בעיקר בזכות הסאבים האגדיים שלה, שמספקים באסים עוצמתיים ומדויקים.
ואם כבר מדברים על ציוד אודיו, אין מקום טוב יותר לבדוק אותו מאשר פיוצ'ר אודיו ווידאו. הם לא רק יבואנים של SVS, אלא מציעים מגוון רחב של מותגים מובילים—רמקולים, סאבים, רסיברים וכל מה שצריך לקולנוע ביתי, ובכל טווחי המחירים. הצוות שם מקצועי בטירוף, מקשיבים לך באמת, ומתאימים לך בדיוק את המערכת הנכונה לפי הצרכים והתקציב שלך—ולפעמים אפילו תצא עם עודף. השירות אישי, סבלני, ועם חיוך—חוויה כיפית מכל הבחינות. קניתי מהם לאחרונה ואני ממליץ בחום לבדוק אצלם לפני שאתה סוגר רכישה....
- masteraudio
- חבר ותיק

עשית בחירה מצוינת שהלכת עם פיוצ'ר! הם תמיד יודעים להביא את הטוב ביותר. שיהיה לך המון הנאה מהרכישה, ותתחדש! אם תצטרך משהו בהמשך – אתה בידיים טובות.23/02/2025 12:11Bonanja כתב: תודה, אולי אני אלך על מערכת שלמה של SVS. אין לי סבלנות לחקור יותר מדי ומבדיקה מהירה\כמה ביקורות ביוטיוב האולטרה נראית כמו אחלה סדרה....
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
התקציב שציינת מצויין כדי לקבל חוויה ממש טובה לחלל של 20 מטר ,בחנויות השונות ניתן להתרשם מהחוויה של קולנוע ביתי אבל בלתי אפשרי להשוואת את זה למה שתקבל בבית שלך כי מדובר בחללים שונים ,רכיבים רבים שנרכשים ,כיולים ומשתנים רבים נוספים .
יש רמקולים רבים בתקציב ובהחלט svs היא אופציה מצויינת.
כמה נקודות שהיתי ממליץ עליהם...
1.בתקציב שציינת עם הרכיבים הנכונים מאוד מומלץ לרכוש נגן ולהכניס בו תכנים כי התוצאה טובה משמעותית מנטפליקס .עם ציוד פשוט לא מורגש הבדל .
2.בכל מערכת קולנוע לסאב יש משמעות ענקית לחוויה בסרטים אז תן לזה חשיבות .
3.מערכות כיול של רסיבר כיום משפיעות פעמים רבות יותר מכל רכיב בודד שתרכוש אז תשקול לקבל התקנה וכיול ביתי נכון.
יש רמקולים רבים בתקציב ובהחלט svs היא אופציה מצויינת.
כמה נקודות שהיתי ממליץ עליהם...
1.בתקציב שציינת עם הרכיבים הנכונים מאוד מומלץ לרכוש נגן ולהכניס בו תכנים כי התוצאה טובה משמעותית מנטפליקס .עם ציוד פשוט לא מורגש הבדל .
2.בכל מערכת קולנוע לסאב יש משמעות ענקית לחוויה בסרטים אז תן לזה חשיבות .
3.מערכות כיול של רסיבר כיום משפיעות פעמים רבות יותר מכל רכיב בודד שתרכוש אז תשקול לקבל התקנה וכיול ביתי נכון.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
מערכת הכיול לעולם לא תשפיע כמו הרמקולים.
רמקולים צריכים להיות ההשקעה הכי גדולה בתקציב.
בהצלחה
בהצלחה
- masteraudio
- חבר ותיק

איתן צודק לגמרי – הרמקולים הם החלק הכי חשוב במערכת סאונד, והם אלו שקובעים את רוב האופי הצלילי. מערכת כיול, מתקדמת ככל שתהיה, לא יכולה להפוך רמקול בינוני למשהו שהוא לא. לכן, ההשקעה העיקרית צריכה להיות ברמקולים איכותיים שמתאימים לאקוסטיקה ולסגנון ההאזנה שלך.23/02/2025 17:39niko כתב: מערכת הכיול לעולם לא תשפיע כמו הרמקולים.
בהצלחה...
עם זאת, מערכת כיול עדיין משחקת תפקיד משמעותי. גם הרמקול הכי טוב יכול להישמע פחות טוב אם החדר יוצר בעיות כמו הדגשות בס, החזרות מוגזמות או "חורים" בתדרים מסוימים. מערכת כיול לא משנה את האופי של הרמקול, אבל היא עוזרת לו להתמודד עם תנאי החדר ולהישמע בצורה הכי מאוזנת ומדויקת שאפשר.
ובנוגע לרמקולי SVS – הם פשוט מעולים! לא משנה אם מדובר בסאונד סטריאו או קולנוע ביתי, הם מציעים ביצועים יוצאים מן הכלל שמספקים גם בס חזק וגם צליל ברור ומדויק.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
1- כל ההמלצות למעלה נכונות ושל מביני עניין לגמרי
2- רשמת ספוטיפיי- tidal יותר איכותי
3- מבחינתי בטעם אישי,לרמקולים קדמיים-פארדיים פאונדר 80 או b&w סידרת 700 הם בטופ ,שווה לשמוע. את הרמקוליםמשל svs טרם שמעתי אבל הסאבים שלהם שמעתי ולקולנוע בהחלט מעולים.
בהצלחה
2- רשמת ספוטיפיי- tidal יותר איכותי
3- מבחינתי בטעם אישי,לרמקולים קדמיים-פארדיים פאונדר 80 או b&w סידרת 700 הם בטופ ,שווה לשמוע. את הרמקוליםמשל svs טרם שמעתי אבל הסאבים שלהם שמעתי ולקולנוע בהחלט מעולים.
בהצלחה
כיף חיים.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לא משנה עד כמה רמקולים טובים או עד כמה הרסיבר טוב, אתה עדיין צריך לעשות מה שנקרא Room Treatment, שזה כל מיני סופגי סאונד ואולי דפלקטורים.
EQ לא יכול לתקן בעיות אקוסטיקה בחדר, הוא די מוגבל. אז תיקח את זה גם בשיקלול התקציב שלך.
ההבדל בתוצאה הסופית זה הבדל שמיים וארץ.
EQ לא יכול לתקן בעיות אקוסטיקה בחדר, הוא די מוגבל. אז תיקח את זה גם בשיקלול התקציב שלך.
ההבדל בתוצאה הסופית זה הבדל שמיים וארץ.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מעריך כאן את כולם (כמעט)
אבל לא הייתי שם את ה 40-50 אש"ח שלי בהמלצות הפורום.
יש חנויות מתמחות ששם חשוב גם למוכר שביעות רצון גבוהה של הלקוח, ולטעמי לזה אתה צריך לכוון.
פיוצ'ר דוגמה טובה, הם יקבלו אותך בחום ולא בגלל התקציב, אלא כי עושה להם טוב לעשות לך שירות טוב.
תתחיל אולי שם, ומקסימום תדרש לעשות סיבוב לחנות נוספת. (לא בטוח בכלל)
תקבל הדגמות, המלצות ויתפרו לך חבילה לפי המפרט שלך, לאו דווקא לפי סכום הכסף.
אבל לא הייתי שם את ה 40-50 אש"ח שלי בהמלצות הפורום.
יש חנויות מתמחות ששם חשוב גם למוכר שביעות רצון גבוהה של הלקוח, ולטעמי לזה אתה צריך לכוון.
פיוצ'ר דוגמה טובה, הם יקבלו אותך בחום ולא בגלל התקציב, אלא כי עושה להם טוב לעשות לך שירות טוב.
תתחיל אולי שם, ומקסימום תדרש לעשות סיבוב לחנות נוספת. (לא בטוח בכלל)
תקבל הדגמות, המלצות ויתפרו לך חבילה לפי המפרט שלך, לאו דווקא לפי סכום הכסף.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
מה שיפה שכל אחד נותן המלצה לפי טעמו וניסיונו האישי,וכל אחד צודק ב100% לטעמו וניסיונו והחלל האישי שלו.
הפרוט שלי לפי טעמי וניסיוני האישי בתקציב שהגדרת שבו אתה רוצה גם סטריאו 2.1 שזה קדמיים פלוס הסאב וגם קולנוע בייתי.
רסיבר מרנץ סינמה 40- יש בו גם אודסי בחינם שזה תוכנת כיול טובה מאוד וגם אפשרות להוסיף תוכנת כיול dirac בעוד 600 דולר, מבחינתי ולטעמי זה הרסיבר שהייתי קונה- מחירון כ10 אלף.
רמקולים סביב 20 כפי שאמרתי - פרדיים פאונדר 80 או רמקול מסדרת ה700 של b&w לפי התקציב... עם עדיפות ברורה לפרדיים כי איתו יותר קל להביא תוצאה יותר טובה.
סאב - סאב סגור(לא פתוח בשביל המוזיקליות בסטריאו) של svs- בהתאם לתקציב- גג 10 אלף ואתה מסודר מעל הגג.
נשאר לנו 10 לסראונד וסנטר- כל חנות תתן לך הצעה מעולה לסגור את הפינה הזאת.
ומכל מה שרשמתי- תיקח נניח 10% הנחה מהמחירון...
זה אני וטעמי האישי.
אחרי שעשית את כל זה ותהנה לא מעט זמן,
אתה תחפש מגבר כח/אינטגרייטד לעזור עוד לרמקולים הקדמיים לזרוח- תקציב עוד 10
בהצלחה ותהנה,
ולא פחות חשוב- אתה מחליט לפי טעמך האישי בלבד!!!
לך לחנויות לשמוע בפועל על מה כולנו פה מדברים,כי זה עניין של טעם אישי לגמרי!
הפרוט שלי לפי טעמי וניסיוני האישי בתקציב שהגדרת שבו אתה רוצה גם סטריאו 2.1 שזה קדמיים פלוס הסאב וגם קולנוע בייתי.
רסיבר מרנץ סינמה 40- יש בו גם אודסי בחינם שזה תוכנת כיול טובה מאוד וגם אפשרות להוסיף תוכנת כיול dirac בעוד 600 דולר, מבחינתי ולטעמי זה הרסיבר שהייתי קונה- מחירון כ10 אלף.
רמקולים סביב 20 כפי שאמרתי - פרדיים פאונדר 80 או רמקול מסדרת ה700 של b&w לפי התקציב... עם עדיפות ברורה לפרדיים כי איתו יותר קל להביא תוצאה יותר טובה.
סאב - סאב סגור(לא פתוח בשביל המוזיקליות בסטריאו) של svs- בהתאם לתקציב- גג 10 אלף ואתה מסודר מעל הגג.
נשאר לנו 10 לסראונד וסנטר- כל חנות תתן לך הצעה מעולה לסגור את הפינה הזאת.
ומכל מה שרשמתי- תיקח נניח 10% הנחה מהמחירון...
זה אני וטעמי האישי.
אחרי שעשית את כל זה ותהנה לא מעט זמן,
אתה תחפש מגבר כח/אינטגרייטד לעזור עוד לרמקולים הקדמיים לזרוח- תקציב עוד 10
בהצלחה ותהנה,
ולא פחות חשוב- אתה מחליט לפי טעמך האישי בלבד!!!
לך לחנויות לשמוע בפועל על מה כולנו פה מדברים,כי זה עניין של טעם אישי לגמרי!
כיף חיים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
אני הייתי ממליץ לגשת גם לסטריאו סטאר בפתח תקווה ( יבואנים של פארדיים) לפנות למשה, אני בטוח שלא תתאכזב.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
בהחלט נכון...
במידה ויד שניה רלוונטי זו תהיה החלטה נבונה במיוחד בתקציב המדובר.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום