חברת yes עדכנה היום על העלאות מחיר בחבילת הספורט של צ'רלטון בעקבות התייקרויות בזכויות השידור. צ'רלטון, היא מהשחקניות הבולטות בשוק שידורי הספורט בישראל. על פי הנתונים, המחיר החודשי של חבילת צ'רלטון הבסיסית יעלה מ-86.9 שקל ל-89.9 שקל, עלייה של 3 שקלים. בנוסף, חבילת TOGO+ תתייקר מ-96.9 שקל ל-99.9 שקל לחודש.
בחברת STING+, מבית yes, ההתייקרות משמעותית אף יותר – עלייה של 6 שקלים במחיר החבילה החודשית, מ-83.9 שקל ל-89.9 שקל. גם המנויים היומיים לא נחסכו מההתייקרות, כאשר המחיר היומי לצפייה עולה בשקל אחד בכל החבילות.
גורמים בענף מעריכים כי ההתייקרויות נובעות מעלייה בעלויות רכישת זכויות השידור של אירועי ספורט בינלאומיים, וכן מהתחרות המתגברת על תכנים בלעדיים.
https://zmanavir.co.il/article/27717/
חבילות הספורט של צ'רלטון ב – yes מתייקרות
גורמים בענף....
וגורמים בתחתונים שלי אומרים שזהו - הגיע הזמן לחיבור פיראטי אינטרנטי ושיגידו שלום כי אני סיימתי לשלם להם 1200 שקלים בשנה כשאני יכול בעשירית מחיר (משמע כ - 150 שקלים לקנות מנוי לארבעת המסכים בבית שלי) וגם עם YES בקרוב אסיים.
כיום אני משלם מעל 4000 לשנה, עד כאן.
מקווה שעוד אלפים יתנתקו ויעברו ל - IPTV - אולי צריך שהשוק הזה ייפגע כמו בעבר עם שוק הסלולר שנפל מחבילות מומצאות של 200-300 שקלים בחודש ונפל למחיר נורמלי של 30-40 שקלים.
למרות שנראה ששוב הם מרימים את הראש למעלה וכבר התחילו לשווק חבילות ב-60-70 שקלים לחודש.
וגורמים בתחתונים שלי אומרים שזהו - הגיע הזמן לחיבור פיראטי אינטרנטי ושיגידו שלום כי אני סיימתי לשלם להם 1200 שקלים בשנה כשאני יכול בעשירית מחיר (משמע כ - 150 שקלים לקנות מנוי לארבעת המסכים בבית שלי) וגם עם YES בקרוב אסיים.
כיום אני משלם מעל 4000 לשנה, עד כאן.
מקווה שעוד אלפים יתנתקו ויעברו ל - IPTV - אולי צריך שהשוק הזה ייפגע כמו בעבר עם שוק הסלולר שנפל מחבילות מומצאות של 200-300 שקלים בחודש ונפל למחיר נורמלי של 30-40 שקלים.
למרות שנראה ששוב הם מרימים את הראש למעלה וכבר התחילו לשווק חבילות ב-60-70 שקלים לחודש.