האם ניתן לחבר את המחשב לרסיבר ולשמוע ב 5.1 (כמו שאני עשיתי)?
שלום רב,
יש לי שאלה בנוגע לחיבור סראונד דרך המחשב .
ברשותי כרטיס קול במחשב תומך 5.1 ערוצים וברצוני לראות סרט דרך המחשב (DVD) בטלויזיה שבסלון.
מכרטיס הקול הוצאתי דרך יציאת הרמקולים חוט שלבסוף מתפצל לשני חיבורי RCA ונכנס לרסיבר ב VIDEO 3 . הרסיבר מסוג הרמון קארדן.
האם אנ אשמע את הסרט בסלון בתמיכת 5.1 ערוצים או שזה יהיה כמו לראות DIVX ששומעים בכל הרמקולים אך אין תמיכת סראונד (כולם מנגנים סימולטני)
יש לי שאלה בנוגע לחיבור סראונד דרך המחשב .
ברשותי כרטיס קול במחשב תומך 5.1 ערוצים וברצוני לראות סרט דרך המחשב (DVD) בטלויזיה שבסלון.
מכרטיס הקול הוצאתי דרך יציאת הרמקולים חוט שלבסוף מתפצל לשני חיבורי RCA ונכנס לרסיבר ב VIDEO 3 . הרסיבר מסוג הרמון קארדן.
האם אנ אשמע את הסרט בסלון בתמיכת 5.1 ערוצים או שזה יהיה כמו לראות DIVX ששומעים בכל הרמקולים אך אין תמיכת סראונד (כולם מנגנים סימולטני)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
איזה יציאות יש לך בכרטיס הקול של המחשב ?
אם יש לך יציאה דיגיטלית (כתומה) אתה יכול להוציא 5.1 מהמחשב בכבל אחד , או לחילופין אם יש לך אפשרות להוציא מהכרטיס 5 יציאות אנלוגיות ל5 כניסות אנלוגיות במגבר .
אם יש לך יציאה דיגיטלית (כתומה) אתה יכול להוציא 5.1 מהמחשב בכבל אחד , או לחילופין אם יש לך אפשרות להוציא מהכרטיס 5 יציאות אנלוגיות ל5 כניסות אנלוגיות במגבר .
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לא בהכרח. חלק מהכרטיסים מאפשרים לשנות הקצאות שונות ליציאות של הכרטיס , למשל להפוך את כניסת המיקרופון ליציאת אחוריים וכו' ואז זה מאפשר להוציא 5.1 אנלוגי . תראה אם ב-control panel בהגדרות כרטיס הקול יש לך אפשרות כזאת .fibola כתב:קבל שלילי לגבי יציאה כתומה.
יש כחול, אדום, ירוק, שחור.
הלך הסראונד.... נו מילא..
תודה...