מרחק מול הטלויזיה 5 מטר ומרחק מהצד בספה שליד בערך 4 מטר. על מה כדאי ללכת? על גודל מסך או על איכות.האם 77 oled מספיק? האם צריך יותר? חושש שאתאכזב שזה יהיה קטן מדיי. יש tcl מיני לד במחיר טוב, האם כדאי או שעדיף lg חשוב לי סרטים,סדרות וספורט שלא ימרח, ומי שרואה מהצד שיראה טוב. והאם זה משנה אם רואים דרך סטרימר של הוט או דרך הטלויזיה ישירות? (יותר נוח עם הסטרימר)
התקציב הוא עד 13,000 שח פלוס מינוס.
התלבטות בגודל מסך
77 לדעתי לא מספיק. 85-86 מינימום. עם התקציב תוכל לקנות מיני לד בגודל הזה וזו ההמלצה. לפי זאפ אני רואה שהאופציה האחרת היא 100 אינצ של היסנס עם איכות כניסה.
ל4-5 מטר יש הגיון ב100 אינצ אבל אני לא בטוח שזה מצדיק ירידה ממיני לד למסך רמת כניסה. חכה לעוד תגובות אולי.
ל4-5 מטר יש הגיון ב100 אינצ אבל אני לא בטוח שזה מצדיק ירידה ממיני לד למסך רמת כניסה. חכה לעוד תגובות אולי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
1. חשוב לדייק במרחק, כי 30 ס״מ לפה או לפה משמעותי
2. כמה הסלון מואר ?
3. כמה שימוש יהיה בערוצי טלוויזיה עם לוגו וכמה באפליקציות סטרימינג ?
4. אם ספורט קריטי, חשוב לקחת טלוויזיה עם מעבד תמונה מתקדם סוני (Bravia 7 נכנסת במחיר)
5. הבעיה, לפי צה שראיתי כל מסכי המינימלד בגדלים האלו va מה שאומר זוויות תמונה מצומצמות
2. כמה הסלון מואר ?
3. כמה שימוש יהיה בערוצי טלוויזיה עם לוגו וכמה באפליקציות סטרימינג ?
4. אם ספורט קריטי, חשוב לקחת טלוויזיה עם מעבד תמונה מתקדם סוני (Bravia 7 נכנסת במחיר)
5. הבעיה, לפי צה שראיתי כל מסכי המינימלד בגדלים האלו va מה שאומר זוויות תמונה מצומצמות