Samsung LA32r81b- מספר בעיות בחיבור ל-HOT
-
plyrically
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן חבר'ה.
לפני מספר ימים קניתי את ה-32 אינץ' של סאמסונג - R81B. - השימוש של הטלויזיה הוא בעיקר לצפיה בטלויזיה ומשחק ב-XBOX 360.
אני ממש לא מבין גדול בכל הקשור לטלויזיות לחיבורים - כל מה שאני יכול לומר הוא שהממיר מחובר למסך עם כבל ה-AV - שלושה חיבורים - אדום, לבן וצהוב - בשני הצדדים. - כאשר אני מפעיל את הטלויזיה - ומנסה לצפות בערוצים של HOT - אני מקבל מן רעש לוואי מהטלויזיה- רעש שגובר ככל הווליום עולה. בנוסף, רצים על המסך באיטיות מן 3 פסים לבנים - לא תמיד ניתן להבחין בהם אבל הם מופיעים לעיתים.
יש לציין, שכאשר אני מחבר את ה-XBOX 360 - דרך חיבור הקומפוננט - לא ניתן להבחין בשום רעש לוואי או בכל סוג של פסים\תופעות לוואי על הטלויזיה.
עכשיו - יש לי שאלה - האם במידה וארכוש כבל של SCART ל-SVideo - איכותי יותר מזה שבו אני משתמש כרגע - אוכל לצפות לכך שהתופעות הללו יעלמו? או שעלי לפנות לחנות בקשר לבעיות הללו?
תודה רבה לכל העוזרים.
לפני מספר ימים קניתי את ה-32 אינץ' של סאמסונג - R81B. - השימוש של הטלויזיה הוא בעיקר לצפיה בטלויזיה ומשחק ב-XBOX 360.
אני ממש לא מבין גדול בכל הקשור לטלויזיות לחיבורים - כל מה שאני יכול לומר הוא שהממיר מחובר למסך עם כבל ה-AV - שלושה חיבורים - אדום, לבן וצהוב - בשני הצדדים. - כאשר אני מפעיל את הטלויזיה - ומנסה לצפות בערוצים של HOT - אני מקבל מן רעש לוואי מהטלויזיה- רעש שגובר ככל הווליום עולה. בנוסף, רצים על המסך באיטיות מן 3 פסים לבנים - לא תמיד ניתן להבחין בהם אבל הם מופיעים לעיתים.
יש לציין, שכאשר אני מחבר את ה-XBOX 360 - דרך חיבור הקומפוננט - לא ניתן להבחין בשום רעש לוואי או בכל סוג של פסים\תופעות לוואי על הטלויזיה.
עכשיו - יש לי שאלה - האם במידה וארכוש כבל של SCART ל-SVideo - איכותי יותר מזה שבו אני משתמש כרגע - אוכל לצפות לכך שהתופעות הללו יעלמו? או שעלי לפנות לחנות בקשר לבעיות הללו?
תודה רבה לכל העוזרים.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
א. תנסה להחליף כבל ולבדוק
ב.תנסה להחליף ממיר ולבדוק
נראה לי שהבעיה היא שם.
ב.תנסה להחליף ממיר ולבדוק
נראה לי שהבעיה היא שם.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
תתקשר להוט , ספר לבם על הבעיה , מה שאתה צריך זה איזולטור הם מיד יבינו ויגיעו להתקין לך על חשבון הבית והרעשים והקווים שעולם ויורדים יפסקו על הדרך אתה יכול לנסות לבקש גם ממיר חדש שישפר לך את איכות התמונה ומהירות הרצת הערוצים ששמו דוקסיס וזה לבטח יעשה לך חג שמח , בהצלחה .
משתמש עם רגל מעץ .
-
plyrically
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Urik ו-dupo תודה לכם על התגובות המהירות - לצערי החלפת כבלים\ממירים לא פותרת את הבעיה - וכנראה שבאמת האיזולטור הוא הפתרון.
יש לנו ממיר של דוקסיס
ואכן התמונה נהדרת.
בכל מקרה, תודה רבה וחג שמח.
יש לנו ממיר של דוקסיס
בכל מקרה, תודה רבה וחג שמח.