היי התקינו לי מתקן עם מעין חוטים כאלה.
ממה שראיתי אפשר להזיז את הטלוויזיה לצדדים על מסילה אבל היא "נעולה" כרגע
רוצה להזיז אותה על המסילה אבל אין לי מושג איך ומפחד שהיא תיפול או משהו.
בקיצור מישהו יודע איך לשחרר אותה זמנית להזזה על המסילה???
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
ice2k
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
שליחה
זה לא נועד להזיז את הטלווזיה על המסילה אלא לנעול את התופסנים. בשביל להסיר את הטלווזיה מהמתקן צריך למשוך את התופסנים. המקסימום שאתה יכול זה להוריד אותה ולשים מחדש.
לגרור הצידה?! אתה תפצלח אותה.
ice2k כתב:
זה לא נועד להזיז את הטלווזיה על המסילה אלא לנעול את התופסנים. בשביל להסיר את הטלווזיה מהמתקן צריך למשוך את התופסנים. המקסימום שאתה יכול זה להוריד אותה ולשים מחדש.
לגרור הצידה?! אתה תפצלח אותה.
מה בכלל קנית אחרי כל ההתלבטויות?
...
היי תודה על התגובה
הקטע הוא שהטכנאים הזיזו את הטלוויזיה על המסילה
מסתבר שזה אפשרי פשוט לא יודע מה יקרה אם אפתח את התופסנים האלה כי אין הוראות שימוש בכלל.
קניתי TCL אחלה טלוויזיה
עיבוד תמונה קצת לא בשיא בSD אבל מקווה שעם סטרימר טוב זה יסתדר
hypno12
חבר פעיל
תגובות: 72
שליחה
השחרור של המנגנון הקפיצי משפיע רק על הנעילה בחלק התחתון, אם זה ממש מונע תזוזה של הטלויזיה על המסילה אין בעיה שתשחרר אותם. זה לא אמור למנוע החלקה שלה קצת לכל צד, אבל גם אם פתחת, החלק העליון לא משתחרר, זה סתם ברזל. הנעילה רק אמורה להקשות על הורדה של הטלויזיה לגמרי מהמתקן. רק לוודא שננעלו חזרה בסוף.
עדיף להשאיר את הטלויזיה יחסית במרכז המתקן, אם מדובר בס״מ בודדים של תזוזה לאחד הצדדים זה בסדר.
oferlaor
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור
שליחה
כדי להזהר עם זה, במיוחד אם אתה לא מבין איך זה מאובטח. בגדול, יש לך את הכבלים האלה שנראה שהם מאפשרים למשוך את הקפיץ שמאבטח את החלק התחתון של המסילה. אם מושכים אותם נראה לי שאז אפשר להטות את הטלויזיה (להרחיק את החלק התחתון של המסך מהקיר) ואז המסך נשען אך ורק על המסילה העליונה ואפשר או להסיר אותה מהמתקן או להזיז אותה שמאלה או ימינה. אחרי זה מחזירים את המסך כך שהוא מקביל לקיר והתפסנים למטה אמורים לתפוס ולאבטח את החלק התחתון.
כאמור, תזהר מאוד עם זה. רצוי שתעשה את זה עם עוד מישהו כדי שאם קורה משהו שהמסך לא יפול על הרצפה.
כעקרון אני רוצה לחבר כבל
אם אני פותח את התופסנים ומכניס את היד מאחורי הטלוויזיה והיא מעט תתרומם מהקיר בגלל היד שלי זה בסדר? היא לא. תיפול?? מפחד כי היא 98 ואין מי שיעזור מצד שני אין לי גם את מי לשאול אז לא יודע מה לעשות
ice2k
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
שליחה
לא עושים את זה לבד על מתקן צמוד קיר. במשקלים כאלה שבטח קרובים ל 60 קילו כדאי מאוד 3 אנשים שיתפעלו את הסיטואציה. מה שהיה היה, אבל למי שעדיין לא התקין, אני מאוד ממליץ מתקן שמאפשר הזזת הטלווזיה קדימה. זה מה שלקחתי לעצמי, אך ורק למקרה שאצתרך לשנות או להתקין כבלים. זה עולה כמה מאות שקלים אבל זה מה שנדרש במשקלים כאלה, הרי מראש הטלווזיה היא של 5 ספרות של כסף, בסוף זה חלק מהעלויות.