הגדרות צבעים בLCD
שלום לכולם. יש לי טלוויזית LCD של טושיבה מסדרת REGZA 32 אינץ'. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל HDMI, הכל טוב ויפה חוץ מחלק מהתמונה. אני מרגיש שהצבעים שאני רואה הם לא נכונים צבע עור של בני אדם לדוגמא בסרטים נראה די אדמדם ולא טבעי בכלל. שום אתר כמעט לא נראה כמו שהוא נראה במסך מחשב רגיל, הצבעים פשוט לא נראים נכונים. ניסיתי לשחק כמה שיכולתי עם הגדרות הצבעים בטלוויזיה ובהגדרות שבמחשב, אבל לא הצלחתי להתגבר על הבעיה, והצבעים עדיין לא בסדר.
האם יש תוכנה או דבר כלשהו שיכול לתת לי את ההגדרות לקבלת תמונה וצבעים מדויקים ונכונים במסך הטלוויזיה שלי? אולי אפילו סתם מדריך או משתמש שיש לו את אותה הטלוויזיה ופתר את הבעיה.
אגב. לא יודע אם זה מידע חשוב או לא. אבל יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT ויש לי את הדרייברים האחרונים מעודכנים ויש לי את לוח הבקרה של NVIDIA.
אני אשמח לתשובה!
עידן
האם יש תוכנה או דבר כלשהו שיכול לתת לי את ההגדרות לקבלת תמונה וצבעים מדויקים ונכונים במסך הטלוויזיה שלי? אולי אפילו סתם מדריך או משתמש שיש לו את אותה הטלוויזיה ופתר את הבעיה.
אגב. לא יודע אם זה מידע חשוב או לא. אבל יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT ויש לי את הדרייברים האחרונים מעודכנים ויש לי את לוח הבקרה של NVIDIA.
אני אשמח לתשובה!
עידן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מצאתי כתבה מאוד מעניינת אך לא עזרה לי בכלל. בסופה יש איזה תוכנה שצריך לרכוש עם עוד מלא פילטרים ומלא דברים. אין שום מדריכים שאומרים כיצד לכייל את הטלוויזיה נגיד הספציפית שלי למחשב?MartinHSabag כתב:בעמוד הראשי, תנסה כיול צבע....
אני רק יכול להניח שהתכוונת לכתבה הזאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=348